2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Svenk

Svenk: Hogyan lehet feldolgoznunk egy szerettünk elvesztését?

Hogyan lehet feldolgoznunk egy szerettünk elvesztését? A Svenk stábja a Kelj fel és járj című film forgatásán járt.

Svenk: Legyen ez a történelem!

Önök is álmodoztak már egy vörös szőnyeges felvonulásról? Nekünk a Mozgókép Fesztiválon volt rá lehetőségünk. De nem csak a fesztiválról beszéltünk, hanem szó volt egy új, izgalmas kémfilmről is. 2022. június 25.

Svenk: Magyar Mozgókép Fesztivál

A Svenk különleges adásában beszámolót láthatnak a magyar filmes élet egyik legrangosabb eseményéről a Magyar Mozgókép Fesztiválról. 2022. június 18.

Svenk: Exkluzív felvételek magyar kosztümös filmek forgatásáról

Ezúttal is izgalmas filmes hírekkel készültünk. Műsorvezető: Zavaros Eszter. 2022. június 11.

Most vagy soha! - exkluzív kulisszatitkok a Svenkben

A Petőfiről és a Márciusi ifjakról szóló Most vagy Soha! címet viselő alkotás egyetlen nap történetét dolgozza fel, mégpedig 1948. március 15. eseményeit. A Várban zajló egyik forgatási napon kizárólag a Svenk stábja lehetett jelen. 2022. június 04.

Svenk: Szelestey Bianka Hajszálrepedés című vizsgafilmjét meghívták a 75. cannes-i filmfesztiválra

A mai adásban a gyermeknapról esett szó, hiszen május utolsó vasárnapja gyermeknap, valamint a most zajló 75. cannes-i filmfesztivál eseményeiről is beszámoltunk, amiben egy magyar vizsgafilm sikerének örülhetünk. 2022. május 28.

Svenk: Fejest ugrunk a „vizes” filmek világába

Bemutatták a Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszóról szóló életrajzi dokumentumfilmet. Stábunknak a filme elkészülésének körülményeiről mesélt Lajos Tamás producer és Pálinkás Norbert rendező. 2022. május 21.

Svenk: Az új generációk újabb inspirációt kaphatnak Hosszú Katinka által

A mai műsorban két kiváló sportoló életútjáról és karrierjéről beszélgettünk, említést tettünk arról, hogy hamarosan kezdődik a Veszprémi Mozgóképfesztivál és egy fantasztikus interjút is láthattak Geszti Péterrel. Műsorvezető: Zavaros Eszter. 2022. május 14.

Svenk: Május 12-én jelenik meg a Katinka-film

Hosszú Katinkáról beszélgettünk, akinek május 12-én megjelenik dokumentumfilmje, amit két éven keresztül forgattak. Műsorvezető: Zavaros Eszter. 2022. május 07.

Svenk a világnapok jegyében

Adásunkban egyebek között felidéztük az 1980-ban forgatott Circus Maximus című filmet, amit Radványi Géza rendezett. 2022. április 30.

Legfrissebb hírek

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!