2020. február 25.,
kedd, Mátyás napja

Csörte

Csörte

„Kemény vágások, ügyes szúrások jobbról és balról.” A műsorvezető négy vendégével, akik párosával eltérő politikai véleményeket képviselnek, veszi sorra a hét legfontosabb, érdeklődésre leginkább számot tartó közéleti történéseit, eseményeit. Mindenki elmondhatja és el is mondja álláspontját, a műsorvezető moderálása mellett a nézők kemény vitákra számíthatnak. Összecsaphat a stúdióban jobb és bal, konzervatív és liberális, itt nem a lovagiasság, hanem a szókimondás számít. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

Adás: szerda 21.05. Ismétlés: csütörtök 09.05, péntek 09.05

Csörte: Szedett-vedett bagázzsal áll szemben a kormányoldal

A Hír TV Csörte című műsorának fókuszában Orbán Viktor évértékelője állt.

Csörte: Az Orbán-Merkel találkozó kölcsönösen fontos volt

Többek között Orbán Viktor miniszterelnök és Angela Merkel német kancellár találkozójáról esett szó Csörte című műsorunkban.

Csörte: Az Európai Egyesült Államok hívei megpróbálják leckéztetni a nemzetállamokét

Egy moderátor: M. Dobos Marianne. Négy vitapartner: a pást baloldalán Závecz Tibor és Szakonyi Péter, a jobboldalon pedig G. Fodor Gábor és Gajdics Ottó.

Csörte: A Fidesznek ereje van, a Fidesz tényező a néppártban

2020.01.29.

Egy moderátor: M. Dobos Marianne. Négy vitapartner: a pást baloldalán Závecz Tibor és Szakonyi Péter a jobboldalon pedig G. Fodor Gábor és Gajdics Ottó.

Csörte: Lepel alá bújt NGO-k

Sajtóértesülések szerint a Fidesz felfüggesztésének meghosszabbítását javasolják a néppárti bölcsek.

Csörte: Ez a Parlament vizsgálja a mi jogállamiságunkat?

Ma ismét terítékre került a magyar és lengyel jogállamiság kérdése az Európai Parlamentben.

Csörte: Nem csak kirúgás van egy csapatból, hanem átigazolás is

2020.01.08.

A Csörtében nem volt hiány labdarúgó hasonlatokból annak a kérdésnek a tárgyalása kapcsán, hogy marad-e a Fidesz a Néppártban, vagy sem.

Csörte: Az új politikai évad már október 14-én elkezdődött

2020.01.01.

Az idei év első Csörtéjében is voltak kemény vágások és odaszúrások. A pást baloldalán Závecz Tibor és Szakonyi Péter, a jobboldalon pedig G. Fodor Gábor és Gajdics Ottó.

Csörte: Vezetőcserék a fővárosban

2019.12.18.

Karácsony Gergely és a budapesti városvezetés célja, hogy a régi idők embereit pozícióba tegye és pénzt adjon nekik. Az pedig még mindig kérdés, mi lesz a budapesti fejlesztésekkel, a kormány és a főváros tovább vitázik a feltételekről.

Csörte: Ismét nagyító alatt Brüsszelben

Soros Györgynek politikai céljai vannak Magyarországgal, amire nagyon sok pénzt áldoz. Legnagyobb problémája azonban, hogy a választók nem állnak mögötte.

Csörte: Növekvő migrációs nyomás

Magyarország mindent megtett annak érdekében, hogy megvédje a határait. Továbbra is nemet mond a bevándorlásra és a kötelező kvótára, ami egyébként szétterítené Európában a problémát.

Csörte: Meg lehet csinálni

Válságba kerülhet az eurozóna. Megfelelő válaszokat kell adni a világgazdaság kihívásaira, amelyekre a magyar kormány eddig is hatékony intézkedésekkel reagált.