2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Napindító

Napindító: Koronavírus – árva gyerekeknek segít a Regőczi Alapítvány + videó

A Napindítóban Herczegh Anitával, a Regőczi István a Koronavírus Árváiért Alapítvány kuratóriumának elnökével és Czompóné Bálint Bernadett özveggyel beszélgettünk. Napindító: Koronavírus – árva gyerekeknek segít a Regőczi Alapítvány + videó
Napindító: Jelzáloghitelezés – lakás-előtakarékosság + videó

Napindító: Jelzáloghitelezés – lakás-előtakarékosság + videó

A Napindítóban Ginzer Ildikóval, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettesével beszélgettünk. 2024. április 16.
Napindító – Hamarosan megjelenik a Mandoki Soulmates legújabb albuma + videó

Napindító – Hamarosan megjelenik a Mandoki Soulmates legújabb albuma + videó

A stúdióban Leslie Mandokival, a Mandoki Soulmates alapítójával és vezetőjével beszélgettünk. 2024. április 12.
Napindító – Férfibetegségek tabuk nélkül + videó

Napindító – Férfibetegségek tabuk nélkül + videó

A Napindítóban Prof. Dr. Tenke Péterrel, az Országos Onkológiai Intézet Urológiai Daganatsebészeti Központ Központvezető főorvosával és Dr. Ágoston Péterrel, az Országos Onkológiai Intézet Sugárterápiás Osztály főorvosával beszélgettünk. 2024. április 08.
Láncreakció – Április 2-án indul a HírTV új külpolitikai műsora + videó

Láncreakció – Április 2-án indul a HírTV új külpolitikai műsora + videó

Új műsorral jelentkezik ma délután a HírTV. A Láncreakció című külpolitikai műsorunk részleteiről kollégáinkat, Ferkó Dánielt és Yann Caspart kérdeztük a Napindítóban. 2024. április 02.
Napindító: A tüdőrákszűrés fontossága – a képalkotó eljárások jelentősége

Napindító: A tüdőrákszűrés fontossága – a képalkotó eljárások jelentősége

A Napindítóban Dr. Tárnoki Ádámmal és Dr. Tárnoki Dávid Lászlóval beszélgettünk. 2024. március 26.
Napindító – Esztergom-Nyerges Rally-n történt balesetben négyen vesztették életüket + videó

Napindító – Esztergom-Nyerges Rally-n történt balesetben négyen vesztették életüket + videó

A hétvégén történt szörnyű balesetről Giltner Attilát, a Magyar Gyorsulási Szövetség elnökét kérdeztük. 2024. március 25.
Napindító – Virágvasárnapon kezdődött a nagyhét + videó

Napindító – Virágvasárnapon kezdődött a nagyhét + videó

Böjte Csaba ferences rendi szerzetessel, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítójával a nagyhétről beszélgettünk. 2024. március 25.
Változik a matek érettségi + videó

Változik a matek érettségi + videó

Az idei tavaszi érettségin a diákok már az új, 2020-as nemzeti alaptanterv alapján vizsgáznak, amely elviekbencsökkenti az elvárt ismereteket, és jobban előtérbe helyezi az egyéni kreativitást és az aktív problémamegoldást. Mosóczi András matektanár és a Mateking.hu alapítója volt Illés Peti vendége. 2024. március 22.
Napindító – Hátborzongató módon akart két bangladesi férfit átcsempészni egy román sofőr + videó

Napindító – Hátborzongató módon akart két bangladesi férfit átcsempészni egy román sofőr + videó

A Napindítóban Juhászné Prantner Etelka pénzügyőr századossal, a NAV sajtóreferensével beszélgettünk a témáról. 2024. március 13.

Havi több mint 800 ezer forintra is számíthat egy egészségügyi szakdolgozó + videó

Tavaly júliusban átlagosan 18, most pedig átlagosa 20 százalékkal emelkedett az egészségügyi szakdolgozók bére, emellett átállás lesz egy újfajta bértáblára - mondta el a szaerdai Napindítóban Takács Péter, a Belügyminisztérium egészségügyi államtitkára.  2024. március 06.

Napindító: Együtt erősebben – Milyennek látja Magyarország a V4 együttműködést? + videó

A Napindítóban Vass Ágnes, a Külügyi Intézet kutatási igazgatója volt a vendégünk. 2024. március 01.

Felújított telephellyel bővült a balassagyarmati kutyamenhely + videó

A Kutya-tár új balassagyarmati kutyamenhelyén infrastrukturális fejlesztés történt. 2024. február 27.

Új urológiai eljárásokat mutattak be egy konferencián + videó

A napokban volt egy konferencia, ahol nemzetközileg elismert szakemberek találkoztak és az új eljárásokat is bemutatták. 2024. február 27.

A nyugdíjasok erkölcsi és anyagi elismerését is jelenti a 13. havi nyugdíj + videó

Február 12-én átutalták a 13. havi nyugdíjat, melyet januárban egy nyugdíjemelés előzött meg. Emellett a gondosóra akcióról is szó esik a Napindítóban. 2024. február 14.

Deutsch Tamás: Ez egy nagy európai siker + videó

A Napi Aktuálisban Deutsch Tamást, a Fidesz európai parlamenti képviselőjét a mai EU-csúcsról, a Brüsszelben tapasztalható polgárháborús állapotokról is kérdeztük, előtte pedig kapcsoltuk Zöldhegyi Katalint. 2024. február 01.

Napindító – Február 4. A rák elleni küzdelem világnapja + videó

Minden év február 4-én tartják a rák elleni küzdelem világnapját, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a betegségre és hangsúlyozza a megelőzés, illetve a megfelelő kezelés fontosságát. Dr. Fekete Bálint András volt a Napindító vendége. 2024. január 31.

Napindító – Adaptív kezelési módszer + videó

Prof. Dr. Major Tibor, az Országos Onkológiai Intézet részlegvezetője és Dr. Ágoston Péter, a Sugárterápiás Centrum részlegvezető főorvosa voltak a Napindító vendégei. 2024. január 30.

Napindító - A legmodernebb gyógyszerek befogadásáról döntött a kormány + videó

Nagyon precíziós gyógszereket fogadtunk be, nagyon sok olyan van köztük, amelyek speciálisan egy-egy genetikai kulcskészlettel rendelkező daganat ellen jó. A próbaidőszak megvolt és összesen 38 betegségcsoportot és 52 terápiás szert fogadtunk be a társadalombiztosításba, a lépés mintegy 35-40 ezer magyar embert érint - mondta el  Takács Péter egészségügyi államtitkár a pénteki Napindítóban. 2024. január 26.

Napindító – Daganatok elsődleges megelőzése + videó

A daganatok gyakoriságának és a daganatos halálozás csökkentése legnagyobb hatékonysággal a megelőzéssel (prevencióval) érhető el. A témáról Prof. Dr. Polgár Csabával, az Országos Onkológiai Intézet főigazgató főorvosával beszélgettünk a Napindítóban. 2024. január 16.

Napindító - Új palack-, és göngyölegvisszaváltási rendszer lépett életbe január elején + videó

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő érkezett a Napindító stúdiójába. 2024. január 10.

Napindító - Az enyhe, csapadékos tél hatásai + videó

Házy Attila számolt be a részletekről. 2024. január 02.

Napindító – Szilveszteri népszokások, hagyományok, babonák + videó

A Napindító ünnepi adásából bővebben is megismerhetik, milyen szilveszteri népszokások, hagyományok és babonák vannak. De azt is kiderül, hogy műsorvezetőink hogyan ünneplik a szilveszter estét. 2023. december 31.

Napindító - Nemcsák Károly: a lelkünkben legyen sok ajándék + videó

"Ne arról szóljon az ünnep, hogy sok-sok ajándék legyen a karácsonyfa alatt, hanem arról, hogy a lelkünkben legyen minél több ajándék és szeretet." - ezt mondta a Nemcsák Károly, a József Attila Színház igazgatója stábunknak. 2023. december 25.

Napindító - Schnell Ádám: A szeretetnél nincs fontosabb + videó

Sikeres éve volt Schnell Ádámnak, a Nemzeti Színház színészének. Az idén csodálatos főszerepekben láthatta a közönség, és ősz végén Őze Lajos-díjjal tüntették ki kiemelkedő színészi teljesítményéért. 2023. december 25.

Napindító - 30. Betlehemi kiállítás a Bazilikában + videó

A Magyar Kézművességért Alapítvány 30. alkalommal hirdette meg pályázatát, amire hivatásos és amatőr művészek, gyermekcsoportok készítettek szebbnél szebb betlehemi jászolokat illetve az adventi ünnepkörhöz köthető alkotásokat. 2023. december 18.

Napindító – Útjára indult az adventi villamos Miskolcon + videó

Tizenkettedik alkalommal gurult ki a miskolci remizből a város adventi villamosa. Idén a dizájn is új, egy igazi bükki mesevilág fogadja a menetrendszerinti járat utasait. 2023. december 07.

Napindító – 1300 gyereket lep meg a Baptista Szeretetszolgálat

Ezúttal is érdekes témákkal foglalkoztunk reggeli műsorunkban. Szó volt többek között arról, hogy a Magyar Rhapsody Projekt koncertjén karácsonyra gyűjtenek a rászorulóknak, valamint arról, hogy idén is tíz fiatal zeneművészt ismert el az MVM Junior Prima Díjjal. 2023. december 06.

Napindító - Hetedik alkalommal tüntették ki a példamutató férfiakat

Nagyszabású gála keretén belül hetedik alkalommal adta át a Gránit Oroszlán Példakép Díjakat a Férfiak Klubja. 2023. november 21.

Legfrissebb hírek

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

A Napi aktuálisban immár ma másodszor vendég volt Zila János elemző, Alapjogokért Központ és Szentiványi István külpolitikai szakértő, akikkel a "Vita a NatCon jelentőségéről" témában beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!