2022. 01. 24. Hétfő Timót napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Globál

Globál: Pedofilbotrány Németországban: félrenézés, hanyagság, félelem

Sokkoló bűncselekmények, amelyekre nincs ésszerű magyarázat. Most Németországban, korábban pedig Angliában működött egy gyermekeket rendszeresen szexuálisan bántalmazó bűnbanda.

Globál: Káosz Kazahsztánban

Eddig Közép-Ázsia legnyugodtabb és legstabilabb országának tartották, mégis mindössze pár nap elég volt arra, hogy véres polgárháború szélére sodródjon! Többek között erről is szó volt a Globálban 2022. január 15.

Globál: Ez történt 2021-ben!

Világjárvány, migránsinvázió, Capitolium ostroma. A tavalyi év nem szűkölködött az olyan horderejű eseményekben, amelyek kiszámíthatatlanul írták újra a világ nemzeteinek sorsát. 2022. január 08.

Globál: Akár katonai szövetséget is köthet egymással Kína és Oroszország

Az Európai Bíróság az összes uniós tagállamra rákényszerítené az egyneműek házasságának elismerését. Ez is téma volt az e heti Globálban. 2021. december 18.

Globál: Exkluzív interjú a marokkói külügyminiszterrel

Nászer Burita többek között arról is beszélt, hogy az észak-afrikai állam hogyan látja a migráció kérdését és miben lehetne az Európai Unió az afrikai államok segítségére, hogy megállítsák a folyamatot. 2021. december 11.

Globál: Sikeres autonómiamodellek Európában

Az olaszországi Trentino Alto Adige tartományban élő németek autonómiájáról Jánosi Dalma római tudósítónkat, míg a finnországi svédek helyzetéről Bugnyár Zoltánt kérdeztük az e heti Globálban. 2021. december 04.

Globál: Balra át Németország!

Megállapodtak a tárcák elosztásában az új berlini koalkíciós kormány pártjai. Ez is téma volt az e heti Globálban. 2021. november 27.

Globál: Szépen lassan visszaszivárog a mindennapjainkba a koronavírus

A liverpool-i robbantás, a lengyel-belarusz helyzet, az európai koronavírus körkép és a kanadai ítéletidő - ezekről is szó volt az e heti Globálban. 2021. november 20.

Globál: Európa ostrom alatt!

A Globál vendégei Karol Biernacki, lengyel tiszteletbeli konzul és Vigoczki Máté, kutató voltak. 2021. november 13.

Globál: Az emberiség kezében ott van a megoldás kulcsa

Glasgow-i konferencia. Megalapozott-e a világvége hangnem? Milyen főbb vállalásai voltak a klímamegállapodásnak? Mi a különbség a párizsi klímakonferencia vállalásaihoz képest? Vendégünk volt Litkei Máté, a Klímapolitikai Intézet igazgatója. 2021. november 06.

Legfrissebb hírek

Bekezdett a lakáspiac januárban

Erősebb a kereslet mint a covid előtt, de gyengébb mint tavaly. Az ingatlan.com saját adatok alapján, közel egymillió telefonhívás alapján vetette össze az idei keresletet a 2021-es és 2020-as évkezdettel.

Rendőrkézen a rongáló

A XVIII. kerületi rendőrök tetten érték és a helyszínen elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint megrongált egy gépkocsit a fővárosban.

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!