2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Globál

Globál – Megvan, mit akar a Nyugat Oroszországtól + videó

Oroszország javát – vagy inkább javait akarja a pénzügyi háttérhatalom, és úgy tűnik kitart emellett az elhatározása mellett még akkor is, ha ezzel az atomháború szélére sodorja a A részletekről beszélt Boros Imre, közgazdász és Bogár László közgazdász a Globalban. Vigyázat a nyugalom megzavarására alkalmas tények hangzanak majd el. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta. Globál – Megvan, mit akar a Nyugat Oroszországtól + videó
Globál extra – Mit tesz a lengyel kormány a háborúval? + videó

Globál extra – Mit tesz a lengyel kormány a háborúval? + videó

Üzentek a választásokon a lengyel gazdák a kormánynak azzal, hogy az ellenzéki PIS mellé álltak. Erről beszélt a Globál Extrában Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász Virághalmy Saroltával. 2024. április 14.
Macron nem áll le - lehet, hogy tud valamit? + videó

Macron nem áll le - lehet, hogy tud valamit? + videó

Macron már megint beleállt Oroszországba, lehet hogy ő már tudja hogyan is alakul a háború után az új világrend? – erről beszélt a Globál extra műsorában a Videa-n Boros Imre és Bogár László. Vigyázat, adásunkban a nyugalom megzavarására alkalmas tények hangzanak majd el. 2024. április 06.
Globál – Oroszország javát akarja a pénzügyi háttérhatalom? + videó

Globál – Oroszország javát akarja a pénzügyi háttérhatalom? + videó

Tanulságos történetek és a nyugalom megzavarására alkalmas tények Bogár Lászlóval és Boros Imrével. Mit akar a nyugattól Oroszország, és mit akar Oroszországtól a pénzügyi háttérhatalom? Miként is állt többször a cári birodalom a Nyugat mellé? A pénzügyi háttérhatalom miért is árulta el többször Oroszországot? Erről is szó esik az adásban. 2024. április 06.
Globál: Breton Woods – a nemzetek feletti erő + videó

Globál: Breton Woods – a nemzetek feletti erő + videó

A Globál háromrészes pénzügyi minisorozatának utolsó részében "a nyugalom megzavarására alkalmas tények hangzanak el. A műsorban Virághalmy Sarolta műsorvezető Boros Imrével és Bogár Lászlóval beszélget. 2024. március 30.
Globál: Bretton Woods – nemzetek feletti erő + videó

Globál: Bretton Woods – nemzetek feletti erő + videó

Trump tarol az előválasztásokon, ha nyer kiebrudalják-e végre a pénzügyi háttérhatalmat az Egyesült Államokból? A kérdésről Boros Imre és Bogár László közgazdászokkal beszélgettünk a Globálban. 2024. március 23.
Globál - Az angolszász pénzbirodalom agóniája + videó

Globál - Az angolszász pénzbirodalom agóniája + videó

Donald Trump tarol az előválasztásokon! Ha ismét ő lesz az amerikai elnök kiebrudalják-e végre a pénzügyi háttérhatalmat az Egyesült Államokból? Erről is beszélgetett Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta. 2024. március 16.
Globál: Távozik hivatalából Victoria Nuland + videó

Globál: Távozik hivatalából Victoria Nuland + videó

Lemondott a kijevi Majdan zavargások főrendezőjének tartott Victoria Nuland, az Egyesült Államok külügyminiszter-helyettese. A történtekről Boros Imre és Bogár László közgazdászokkal beszélgettünk a Globálban. 2024. március 09.
Globál: i. e. 3000-ben lehetett az első bankcsőd + videó

Globál: i. e. 3000-ben lehetett az első bankcsőd + videó

Boros Imrével és Bogár Lászlóval elemeztük azt, hogy vajon mikor lett a pénzből a hatalomnak az az eszköze, amelyet ma a globalista erők ellenünk egyszerű emberek ellen használnak. 2024. március 02.
Globál: pénz és hatalom + videó

Globál: pénz és hatalom + videó

Mikor lett a pénzből a hatalomnak az az eszköze, amelyet ma a globalista erők ellenünk egyszerű emberek ellen használnak? A stúdióban Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta.  2024. február 24.

Globál: letarolják-e Európát a globalisták? + videó

Rohadt kukorica, DDT-s termékek, hamis méz és a többiek, ezek sokkolnak bennünket a napokban Magyarországon. Lassan ráébredünk, honnan és milyen tervek mentén önt el bennünket az Ukrajnából érkező mezőgazdasági termékek hada. De mi az, amit ez ellen tehetünk? 2024. február 17.

Globál: A pénzvilág központja – a Bank of England + videó

Amerika társadalma romokban, gazdasága a padlón, a morál megmentőért kiált. Mindez pedig annak köszönhető, hogy az ott székelő pénzügyi háttérhatalom ismét teljesen leszívta az ország és lakosai javait, miközben saját vagyonát növelte. A válság súlyos és ezt már néhány politikus is felismerte. 2024. február 10.

Globál: Miről dönthet idén májusban a Bilderberg-csoport? + videó

A világ leggazdagabb és legbefolyásosabb emberei összegyűlnek, hogy meghatározzák merre menjen tovább az emberiség. 2024. január 27.

Globál: Meddig tudja védeni magát Németország? + videó

A német ipar után a német parasztságot szuttyogtatja a globális háttérhatalom, amely nem szereti a nemzeti vállalatokat. Boros Imre és Bogár László közgazdászokkal elemeztük a német helyzetet. 2024. január 20.

Globál - Putyin: További 30 ország csatlakozna a BRICS-hez + videó

Forrong Németország, baj van Franciaországban, de a világ mégsem erre figyel, hanem arra, hogy igazán rendbe rakhatja a pénzügyi háttérhatalmat a BRICS bővítése és az, hogy idén Oroszország vezeti azt. Erről is beszélgetett Virághalmy Sarolta Boros Imrével. 2024. január 13.

Globál – Economist: többen haltak meg az energiaárak emelkedése miatt, mint az orosz-ukrán háborúban

Egyre több országnak van elege a pénzügy háttérhatalmak manipulációiból és saját érdekeit kezdi el képviselni, többek közt úgy, hogy biztosítják maguknak az energiahordozókat. A témáról Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezető Boros Imre közgazdászt kérdezte Globál című műsorunkban. 2024. január 06.

Globál: Ukrajna uniós csatlakozása tönkretenné a mezőgazdaságunkat + videó

Hogyan akadályozzuk meg, hogy a döntés után nekünk kerüljön többe majd az élelmiszer? Boros Imre közgazdász volt a Globál vendége. 2023. december 23.

Globál: Egyre több cég jelent csődöt Németországban + videó

Legatyásodott Európa, az Egyesült Államok sem gazdagszik tovább, Oroszország viszont köszöni jól van. Bogár László és Boros Imre közgazdászok voltak a Globál vendégei. 2023. december 16.

Globál: Hatalmas mennyiségű dokumentum szivárgott ki az Unió legnagyobb korrupciós botrányáról + videó

A Politico által feltárt akták között volt egy részletes táblázat is, amely több száz befolyásolási tevékenységet sorolt fel. 2023. december 09.

Globál – Trump a WHO-ról: Korrupt globalista átverés + videó

Külpolitikai elemző műsorunk legújabb adásának vendége Boros Imre közgazdász volt. 2023. december 02.

Globál: Betámadta az Európai Bizottság szóvivője a nemzeti konzultációt + videó

Teljességgel valótlannak nevezte a magyar nemzeti konzultáció kérdéseiben megfogalmazottakat az Európai Bizottság szóvivője. 2023. november 25.

Globál - „Ukrajna olyan messze van az uniós tagságtól, mint Makó Jeruzsálemtől”

Az EU-bővítés a hosszú távú stabilitás, a béke és a jólét hajtóereje az egész kontinensen – közölte Ursula von der Leyen. 2023. november 18.

Globál: Az ukrán költségvetés összeomlása magával ránthatja az Európai Uniót

Külpolitikai elemző műsorunk legújabb adásának vendégei Bogár László közgazdász és Boros Imre közgazdász voltak. 2023. november 11.

Globál: Mi lesz velünk, ha szinte egyedül maradunk az illegális migrációval szemben?

Bogár László közgazdásszal próbáltuk meg felderíteni, milyen hatalmi tényezők mozgatják azt a hihetetlen átalakulást, amelyen ma az egész világ átmegy. 2023. november 04.

Globál: Brüsszel sietne a bevándorlók szétosztásával

Európában ismét teret nyert az iszlám radikalizmus, tovább erősödött a migrációs nyomás, és újabb terrortámadásokat hajtottak végre szélsőségesek. 2023. október 28.

Globál: Meddig mehet el Washington, ha Ukrajnát és Izraelt is segíteni akarja?

Az állandósult harcok és a diplomáciai fiaskók miatt nem csak Izrael, hanem az egész közel-keleti térség a háború szélére sodródott. De van-e kiút? 2023. október 21.

Globál: Nemzeti és vallási ellentétek a Szentföldön

Példátlan akciósorozatot hajtott végre a Hamász a zsidó állam ellen. Ezrek vesztették életüket és sebesültek meg. Elemzők szerint az egyik legfontosabb kérdés, hogy tudta a radikális palesztin szervezet kijátszani a Moszadot. A Globálban erre is kerestük a választ vendégünkkel, Veszprémy László Bernát történésszel, Izrael-szakértővel. 2023. október 14.

Globál: Az urántermelés miatt Niger különösen fontos stratégia tényező

Egyre több afrikai ország elégelte meg, hogy Franciaország továbbra is érvényesítené akaratát a fekete kontinensen. 2023. október 07.

Globál: Nyolc éven belül áramot termelhet Paks II.

Véget érhet Magyarország villamosenergia függősége a paksi bővítésnek köszönhetően. Az orosz Roszatom által épített új atomerőmű akár nyolc éven belül áramot termelhet. A két paksi blokk pedig együttesen Magyarország áramellátásának akár 70–80 százalékát adhatja. 2023. szeptember 30.

Legfrissebb hírek

Orbán Viktor az Európai Parlament brüsszeli épületében tárgyalt

Orbán Viktor az Európai Parlament brüsszeli épületében tárgyalt

Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig. Amíg ez a kérdés nincs megválaszolva, addig semmilyen migrációval kapcsolatos uniós rendelkezés nem működik - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben kedden.
Több állattartó telepen is megjelent a madárinfluenza

Több állattartó telepen is megjelent a madárinfluenza

Kimutatta a madárinfluenza-vírus jelenlétét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma Békés és Jász-Nagykun-Szolnok vármegye több állattartó telepén. Az érintett állományok felszámolása, valamint a járványügyi nyomozás folyamatban van - közölte a hivatal kedden közleményben az MTI-vel.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!