2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Hosszabbítás 22:50

Podcast

Csörte

Újabb migrációs válság elé néz Európa. A magyar álláspont a korábbiakhoz képest nem változott. Szergej Lavrovval találkozott Szijjártó Péter, újabb ellenzéki kritikák az orosz befolyás kapcsán. És előválasztás, amely az ellenzéki térfélen merőben meghatározza a beszédtémát. A Csörtében M. Dobos Marianne műsorvezető és beszélgetőpartnerei ezeket a témákat elemezték. A műsor vendégei: Fodor Gábor, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapítója, Gerő András, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója, Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont igazgatója és Gajdics Ottó újságíró voltak.
A Csörte vendégei Fodor Gábor, a Közép-európai rendszerváltást Kutató Intézet alapítója, Gerő András, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója, Nagy Ervin,a XXI. Század Intézet kutatója és Gajdics Ottó újságíró voltak.
Tovább dagad az Anonymus-botrány, Cseh Katalin a megszokott frázisokon kívül nem mondd mást, de párttársai sem túl közlékenyek az ügy kapcsán.A hétvégén tartották a Pride-felvonulást, ez viszont a Jobbikban zavarta meg az erőt. És ellenzéki előválasztás: elstartolt a verseny, amely egyesek szerint csupán színjáték. Ezeket a témákat vitatták meg a Csörte mai vendégei Fodor Gábor, a Közép-európai rendszerváltást Kutató Intézet alapítója, Gerő András, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója, G. Fodor Gábor, a XXI. Század Intézet stratégiai igazgatója és Gajdics Ottó újságíró. A vitaműsor moderátora: M. Dobos Marianne.
Cseh Katalint buktatta le a Bennfentes.net cikke: ő ugyanis az a politikus, akinek a leleplezését ígérte az Anonymous nevű alak. Az Európai Bizottság bemutatta a jogállamisági jelentését. Azt sugallják, hogy Orbán Viktor személyesen hallgatja le izraeli kémszoftverrel az ellenzéki újságírókat és politikusokat. Ezekkel a témákkal jelentkezett a rendhagyó Csörte, hiszen a moderátor ezúttal Gajdics Ottó volt, míg a pást baloldalán Fodor Gábor és Gerő András, a jobboldalán pedig G. Fodor Gábor, valamint Boros Bánk Levente helyezkedett el.
Hiába próbálja a főpolgármester függetleníteni magát a volt miniszterelnöktől, a magyarok többsége (59 százalék) úgy látja, hogy Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely jó viszonyt ápol egymással – derül ki a Nézőpont Intézet kutatásából, amiről - egyebek mellett - szó esett a Csörte mai vendégei Fodor Gábor, Gerő András, Lánczi Tamás és Gajdics Ottó között. A vitaműsor moderátora: M. Dobos Marianne.
Ezúttal kettőzött erővel kellett a pást baloldalán helyt állnia Fodor Gábornak, a pást jobboldalán elhelyezkedő Gajdics Ottóval és Mráz Ágoston Sámuellel szemben. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
A Csörte vendégei Gajdics Ottó újságíró, Fodor Gábor, a Közép-európai rendszerváltást Kutató Intézet alapítója, Gerő András, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója és G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke voltak.
Csörte: A globalisták arra törekednek, hogy nemzetieknek látszanak. A Csörte vendégei Gajdics Ottó újságíró, Fodor Gábor, a Közép-európai rendszerváltást Kutató Intézet alapítója, Gerő András, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója és Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont intézet igazgatója voltak.
Csörte: Civilizálatlanság az egész BLM mozgalom A Csörte vendégei Gajdics Ottó újságíró, Fodor Gábor, a Közép-európai rendszerváltást Kutató Intézet alapítója, Gerő András, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója és G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke voltak.
Gazdaságvédelem helyett már a gazdaság újraindítása a cél. Választási költségvetés helyett helyreállítási költségvetés. 200 ezer forintos minimálbér jöhet és szja visszajuttatás a gyermekes családoknak. A Csörte mai vendégei - Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója, Gajdics Ottó újságíró, Fodor Gábor, a Közép-európai rendszerváltást Kutató Intézet alapítója és Gerő András, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója - ezen témák mentén mondták el véleményüket.
Noha megvan az 5 millió beoltott, a kormány még mindig az oltakozást népszerűsíti. Sikeres lehet-e a magyar vakcinagyártás? Aztán Orbán Viktor elszigetelődik: Londonban járt a kormányfő, előtte a spanyol vox párt vezetőjével találkozott. És ellenzéki színjáték? Az előválasztás kapcsán már jól látszódnak az erőterek. A Csörtében Fodor Gábor, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapítója, Gerő András, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója, Lánczi Tamás politológus, G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke és Gajdics Ottó újságíró voltak M. Dobos Marianne műsorvezető vendégei.
Megvan az 5 millió beoltott, enyhítettek a szigorításokon. Az Európai Unió a vakcina gyártókapacitások bővítését szorgalmazza. 15 éves az őszödi beszéd, hogy ki és hogyan értékeli, az azért is érdekes, mert pontos látleletet adhat a mai ellenzéki politizálásról is. Fodor Gábor, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapítója, Gerő András történész, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója, Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont igazgatója és Gajdics Ottó újságíró voltak M. Dobos Marianne műsorvezető vendégei.
Csörte: Karácsony Gergely intellektuális és politikai üressége. Fodor Gábor, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapítója, Gerő András, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója, Lánczi Tamás politológus és Gajdics Ottó újságíró voltak M. Dobos Marianne műsorvezető vendégei.
Többpólusú, okos Európára van szükség a magyar álláspont szerint. A kontinens jövőjéről tanácskoztak Strasbourgban. Milyen lesz az unió 10 év múlva? Aztán a WHO engedélyezte a Sinopharm vakcinát. Pofon a keleti oltásellenes ellenzéknek? És újabb összehasonlítás a politikusok között: megjelent az alacsony-kövér és a magas-vékony jelzőkkel illetett cselekvéspolitizálás. A mai Csörtében M. Dobos Marianne vendégei: Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója, Gajdics Ottó újságíró, Fodor Gábor, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapítója és Gerő András, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója voltak.
Csörte: Az összellenzék, mint riasztó alternativa. Dobrev Klára lett a DK hivatalos miniszterelnök-jelöltje. Úgy tűnik, a hétvégén a kormányfő aspiránsok száma tovább bővülhet Karácsony Gergellyel. Ki lesz a végleges befutó? A többiek valóban nem indulnak ellene 2022-ben? Megvan a 4 millió beoltott, Orbán Viktor az 5 milliót tűzte ki következő célul.
A Csörte vendégei Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója, Gajdics Ottó újságíró, Fodor Gábor, a Közép-európai rendszerváltást Kutató Intézet alapítója és Gerő András, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója voltak.
A Csörte vendégei Fodor Gábor, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapítója, Gerő András, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója, G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke és Gajdics Ottó újságíró voltak.
Egy moderátor: M. Dobos Marianne. Négy vitapartner: a pást baloldalán Fodor Gábor és Gerő András, a jobboldalon pedig Mráz Ágoston Sámuel és Gajdics Ottó. Kell-e kínai egyetem Budapestre, és ha igen, milyen áron? Miért jó a CEU és miért rossz a Fudan? Aztán Facebook cenzúra, amin mindegyik politikai térfélen megütköztek? Milyen kampányra kell számítani ennek fényében, ha a hangsúly már rég áthelyeződött a közösségi platformokra? És folytatódik a vakcina-veszekedés a kormány, illetve az ellenzék között.
Liberális tolerancia? Petry Zsoltot politikai okok miatt rúgták ki a Hertha-tól. Kezdődik a fokozatos nyitás hazánkban. A Jobbik szerint csak a focimeccsek miatt. Baloldali vakcinapolitika - eltűnt az a bizonyos online petíció, és vakcinaellenesség helyett oltásdömping. Szakonyi Péter újságíró, Gerő András történész, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója, G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke és Gajdics Ottó újságíró voltak M. Dobos Marianne műsorvezető vendégei.
Csörte: Két és félszer annyian mondják azt, hogy a Fidesz kormányképesebb mint az ellenzék. A Csörte vendégei Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója, Gajdics Ottó újságíró, Fodor Gábor, a Közép-európai rendszerváltást Kutató Intézet alapítója és Gerő András, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója voltak.
Az orvosi kamara szerint korai az újranyitásról beszélni, annak ellenére, hogy a bajba jutott szektorok és maguk az emberek is szabadulnának a korlátozások terhe alól. Közben kiderült: valótlant állított az Európai Bizottság a vakcinabeszerzésekről. Napvilágot láttak a szerződések. Pandémia ide- vagy oda, erősödik az előválasztási verseny az ellenzéken belül. Fodor Gábor, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapítója, Gerő András történész, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója, G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke és Gajdics Ottó újságíró voltak M. Dobos Marianne műsorvezető vendégei.
Csörte: A nagyotmondási verseny része, hogy ki tudja jobban megfenyegetni a jobboldali embereket. A Csörte vendégei Gajdics Ottó, Gerő András, Nagy Ervin és Fodor Gábor voltak.
A Hír TV Csörte című műsorában ma többek között arra keresték a választ, hogy a járvány elleni védekezés eldöntheti-e mi lesz a 2022-es választás kimenetele. M. Dobos Marianne vendégei Gajdics Ottó, G. Fodor Gábor, Fodor Gábor és Gerő András voltak.
Kilépett a Néppárt parlamenti frakciócsoportjából a Fidesz azt követőn, hogy megszavazták, visszamenőlegesen nemcsak egyéni képviselőket, hanem csoportokat is ki tudnak zárni soraikból. A tényt többféleképpen értelmezik. Erre tett kísérletet a Hír TV Csörte című műsorában M. Dobos Marianne vendégeként Gajdics Ottó, G. fodor Gábor, Fodor Gábor és Gerő András is.
A Hír TV eheti Csörte című műsorában M. Dobos Marianne vendégei Fodor Gábor, Gerő András, Mráz Ágoston Sámuel és Gajdics Ottó olyan témákról vitáztak, mint az újranyitás és annak üteme, de nem kerülhették meg az újabb erzsébetvárosi botrányokat és azt sem, hogy a jobbikos Stummer János minősített adatokat hozott nyilvánosságra.
Csörte: Nem mindegy milyen minőségű a baloldal Magyarországon. A Hír TV Csörte című műsorában Gajdics Ottó, Mráz Ágoston Sámuel, Gerő András és Fodor Gábor voltak Velkovics Vilmos vendégei.
Mennyi az annyi? Avagy oltásmatek Gyöngyös módra. Aztán spórolás a fővárosban milliós jutalmakkal tarkítva? És tényleg egy új hitelkonstrukció menti meg a vendéglátó szektort? Ez volt a Csörte mai kínálata. M. Dobos Marianne műsorvezető vendégei Gajdics Ottó, Mráz Ágoston Sámuel, Fodor Gábor és Gerő András voltak.
M. Dobos Marianne vendégei Fodor Gábor, Gerő András, G. Fodor Gábor és Gajdics Ottó többek között a székely autonómia kérdését taglalták.
<< < 1 2
...
> >>

Legfrissebb hírek

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!