2023. 03. 31. Péntek Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Podcast

Csörte

Terebélyesedik a zuglói baloldal korrupciós botránya. A Csörte vendégei Novák Zalán és Nagy Ervin voltak.
A menekülőknek segítenek a magyar segélyszervezetek. Kohán Mátyás és Szirmay Dávid voltak a Csörte vendégei.
Márki-Zay Péter magyar katonákat és fegyvereket küldene Ukrajnába. Az orosz-ukrán konfliktus a fő témája a nap vitájának, amelynek résztvevői Szanyi Tibor, az ISZOMM és Volner János, a Volner Párt alapítója. A Csörtében szó volt arról is, hogy a baloldali miniszterelnök-jelölt nem tartja szükségesnek a minimálbért.
A Csörte mai vendégei: Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa, aki szerint még nem találkoztunk olyannal, hogy a kormány a választás napja előtt teljesíti ígéreteit, cseng a kassza, jön a pénzeső a családoknak és a nyugdíjasokank. Illetve Nagy Ervin a XXI. Század Intézet elemzője aki szerint a legfőbb oka Márki-Zay Péter népszerűsége csökkenésének, az a politikai teljesítmény hiánya, valamint, hogy nem képes abbahagyni valamely társadalmi csoport folyamatos sértegetését.
A Csörte vendégei Szalai Szabolcs és Csizmadia Tamás voltak.
Csörte: Kijev elzárkózik a minszki megállapodások végrehajtásától. Vendégeink: Tálas Péter biztonságpolitikai szakértő és Horváth József biztonságpolitikai szakértő. A vitát vezette: Pindroch Tamás.
Csörte: Czeglédy ellen vallott az egyik tanú. A HírTV stúdiójában Mesterházy Attila, az MSZP képviselője és Volner János, a Volner párt elnöke. A vitát vezette: Pindroch Tamás.
Mai vendégeink: Pulai András, a Publicus Intézet ügyvezetője szerint szükség lenne egy miniszterelnöki vitára, ez a vita pedig Márki-Zay megítélésének biztosan jót tenne. Kovács András, az Origo újságírója. aki szerint a kormánypártnak hátradőlnie nem szabad a választások előtt, a mozgósításon nagyon sok minden múlhat.
Orbán Viktor miniszterelnök szombaton megtartotta évértékelőjét. A HírTV stúdiójában Szalai Szabolcs, az ATV.hu újságírója és Haraszti Gyula, a Magyar Nemzet főmunkatársa. A vitát vezette: Pindroch Tamás.
A nap vitája! A HírTV politikai vitaműsorában bármi megtörténhet és nincs mellébeszélés. Hirtelen több mint 200 ellenőrt küld Magyarországra az az EBESZ, amelyik 2006-ban a zsúfolt naptárára hivatkozva nem ellenőrizte a választásokat.
Vendégeink: Szirmay Dávid, a Blikk főszerkesztő-helyettese és Kohán Mátyás, a Mandiner újságírója. A vitát vezette: Pindroch Tamás.
Vendégeink: Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa és Deák Dániel a XXI. század Intézet munkatársa. A vitát vezette: Pindroch Tamás. Adásunkban kapcsoltuk Hidvéghi Balázst, a Fidesz európai parlamenti képviselőjét.
Mai vendégeink: Nagy József, a 24.hu újságírója, aki azt mondta: nagy kérdés, hogy a választások előtti osztogatás belefér-e a magyar költségvetésbe, illetve Nagy Ervin, a XXI. Század Intézet munkatársa, aki szerint a baloldali miniszterelnök jelölt, szinte minden megszólalásában állít valamilyen valótlanságot és ezt már a baloldali szövetségesei is szóvá tették.
Mai vendégeink: Szirmay Dávid, a Blikk főszerkesztő-helyettese, aki szerint a világ extrém változásának jele a finnországi per és Vágvölgyi Gergely, a Mandiner főmunkatársa, politológus, aki azt mondja, hogy a lopakodó keresztényüldözést a baloldal nagy része támogatja.
Mai vendégeink: Pulai András, a Publicus Intézet vezetője, aki szerint több ellenzéki oltatná be magát mint Fideszes és Kacsoh Dániel, a Mandiner főszerkesztő-helyettese, aki szerint egyre nyilvánvalóbb, hogy a nemzetközi NGO-knak politikai céljaik is vannak.
Mai vendégeink: Novák Zoltán, a Méltányosság politikaelemző központ elemzője, aki szerint, ha a karbonadót kampánytémává tesszük, mélyütést viszünk be a klímavédelemnek, és Hortay Olivér a Századvég energetikai üzletág vezetője, aki szerint nem szabad elfogadni a karbonadót, amivel a baloldal és Brüsszel a lakosságot sújtaná.
Mai vendégeink: Mesterházy Attila, az MSZP országgyűlési képviselője, aki közösségi oldalán úgy fogalmazott: Orbán pávatánca a végéhez ér, közeleg az Európai Unió bíróságának az ítélete és Orbán Balázs, a miniszterelnökség államtitkára, aki azt mondta az amerikai véleményvezérek számára modell Magyarország, azt látják ugyanis, hogy számunkra fontos a nemzeti szuverenitás, a családok és gyermekek védelme.
Titkos találkozón egyeztetett Márki-Zay londoni útján Bajnai Gordonnal. Ezt már pénteken elismerte, és azt mondta, kifejezetten örült, hogy megvitathatták az ország előtt álló legfontosabb kihívásokat. Nem hagyott kétséget afelől sem, hogy követendőnek tartja Bajnai tanácsait, ismét méltatta „teljesítményét” a 2008-as hitelpiaci válság idején hozott megszorító intézkedéseiről. A volt szocialista miniszterelnökről már a Városháza botrány hangfelvételeiből is kiderült, hogy külföldi balliberális pénzügyi körök érdekeit képviseli. Márki-Zay Péter a Bajnaival folytatott találkozó után kijelentette, hogy a magyar baloldal győzelme lenne a főnyeremény Brüsszel számára.
Mai vendégeink: Róna Péter közgazdász, aki szerint az euró bevezetéséhez arra megfelelő gazdaságpolitika kell és Boros Imre közgazdász, aki azt mondja, a mostani euró bevezetése életveszélyes lenne.
Vendégeink: Mesterházy Attila, aki szerint döntő lesz, hogy mi hangzik az Orbán–Putyin-találkozón és Volner János, aki azt mondta, az ellenzék már most lábbal tiporja a jogállamiságot, amit Brüsszel szótlanul tűr. És aki a vitát vezette: Pindroch Tamás.
Mai vendégeink Stier Gábor, aki azt mondja, a háborús hisztériakeltés a geopolitikai játszma része és Gyarmati István, aki szerint megvan a veszélye, hogy az ukrán-orosz konfliktus háborúba torkollik. Adásunkban kapcsoltuk Hackenast László londoni tudósítónkat is. Aki pedig a vitát vezette: Pindroch Tamás.
Mai vendégeink: Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa, aki szerint a választások szempontjából az a kérdés, az inflációt mennyire érzik meg az emberek a pénztárcájukon és Kovács András, az Origo újságírója, aki szerint az ellenzék a genderkérdést ugyanúgy álproblémának tartja, mint 2015-ben a migrációt. És akkor is tévedtek.
Mai vendégeink: Ungár Péter az LMP elnökségi tagja, aki azt mondta, az állam segítse az embereket a családalapításban, de ne mondja meg az embereknek, hogy hogyan kell élni, valamint Ferencz Orsolya miniszteri biztos, aki szerint a nemváltás lehet világdivat, de a természet törvényeit nem lehet felülírni.
A nap vitája! A Hír Televízió politikai vitaműsorában bármi megtörténhet, és nincs mellébeszélés. LMBTQ-csomagokkal érzékenyítik a svéd és az osztrák óvodásokat, hazánkban az emberek dönthetnek a gyermekek szexuális neveléséről. 
A csütörtöki Csörte vendégei: Kapronczai István agrárközgazdász, aki szerint a Farm to folk egészen új agrárpolitikára kényszeríti az uniós országokat és Éder Tamás, a Magyar Húsiparosok Szövetségének elnöke, aki nemrég azt mondta: már tavaly év végén sem tudták lenyelni az általános takarmányár-növekedést a tenyésztők, drágább lesz a hús.
Elfogták az embercsempészt, aki rálőtt az osztrák határőrökre. A téma kapcsán a Csörtébe Skype-on kapcsoltuk Janik Szabolcsot, a Migrációkutató Intézet igazgatóhelyettesét, majd a stúdióban Szalai Szabolcs az Index és Haraszti Gyula, a Magyar Nemzet újságírói ütköztették véleményüket.
A Csörte hétfői vendégei: Pulai András, a Publicus Intézet stratégiai igazgatója, aki szerint csak akkor működik az ellenzéki kampány a választási hajrában, ha elég alapozó munkát végeztek a pártok az év végén, valamint Kovács András, az Origo újságírója, aki szerint egyértelmű, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje szájkosarat kapott, nem beszélhet egyedül, Gyurcsányék megmutatták, hol a helye a polgármesternek.
Nem tudtak megegyezni a nagyhatalmak a NATO keleti terjeszkedésének leállításáról, így továbbra sem rendeződhet az ukrán-orosz konfliktus. Az Oroszország elleni szankciók viszont elmélyítik az energiaválságot Európában. Erről is szó volt a Csörtében, ahol Stier Gábor Oroszország-szakértő és Magyarics Tamás Amerika-szakértő vitáztak a kialakult helyzetről.
Mai vendégeink: Kohán Mátyás, a Mandiner külpolitikai újságírója, aki szerint azokban az országokban, ahol az oltottakat és oltatlanokat folyamatosan egymás ellen hergelik, előbb-utóbb polgárháború lesz, valamint Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa, aki egyet ért Fucsoviccsal abban, hogy az oltatlan Djokovicnak annak ellenére sem lehetne részt vennie a tornán, hogy jelenleg ő a sportág első számú teniszezője.
<< < 1 2
...
> >>

Legfrissebb hírek

Szavazás

Szavazás

Az amerikai tanácsadók miatt szavazza le a baloldal a békepárti javaslatot a Parlamentben?
Vádat emeltek Donald Trump ellen

Vádat emeltek Donald Trump ellen

Vádat emeltek Donald Trump ellen hallgatási pénz fizetésének ügyében helyi idő szerint csütörtökön New Yorban - erősítette meg a volt elnök ügyvédje.
Részleges stadionbezárás és pénzbüntetés a Frankfurtnak

Részleges stadionbezárás és pénzbüntetés a Frankfurtnak

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) 70 ezer eurós (26,6 millió forint) pénzbüntetéssel és részleges stadionbezárással sújtotta az Eintracht Frankfurtot, mert szurkolói pirotechnikai eszközöket használtak és blokkolták a létesítmény átjáróit a Napolival szemben 2-0-ra elveszített Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő hazai mérkőzésén.
Földrengés volt Ausztriában

Földrengés volt Ausztriában

Földrengés volt Ausztriában, a 4,1-es erősségű földmozgást Sopron térségében a lakosság is érzékelte - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!