2020. július 4.,
szombat, Ulrik napja

Csörte

Csörte

„Kemény vágások, ügyes szúrások jobbról és balról.” A műsorvezető négy vendégével, akik párosával eltérő politikai véleményeket képviselnek, veszi sorra a hét legfontosabb, érdeklődésre leginkább számot tartó közéleti történéseit, eseményeit. Mindenki elmondhatja és el is mondja álláspontját, a műsorvezető moderálása mellett a nézők kemény vitákra számíthatnak. Összecsaphat a stúdióban jobb és bal, konzervatív és liberális, itt nem a lovagiasság, hanem a szókimondás számít. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

Csörte (2020-07-01)

Závecz Tibor, Szakonyi Péter, G. Fodor Gábor és Gajdics Ottó voltak a műsorvezető Velkovics Vilmos és Csörte című műsorunk vendégei.

Csörte (2020-06-24)

A főpolgármester és politikai eszköztára. Závecz Tibor, Szakonyi Péter, G. Fodor Gábor és Gajdics Ottó voltak a műsorvezető M. Dobos Marianne és Csörte című műsorunk vendégei.

Csörte (2020-06-17)

Lényegét tekintve mi a különbség az egészségügyi válsághelyzet és a veszélyhelyzet között, ha mindkettő esetében diktatúra van Magyarországon? Aztán, mi lesz a Lánchíd felújításával és lesz-e, kell-e tűzijáték a hídra? Pandémia idején pedig jó döntés-e több milliárd forintból augusztus 20-ai rendezvénysorozatot tartani, még ha a cél a hazai turizmus fellendítése is?

Csörte (2020-06-03)

Egy moderátor: M. Dobos Marianne. A téma: Újabb nemzeti konzultáció. Négy vitapartner: a pást baloldalán Závecz Tibor és Szakonyi Péter, a jobboldalon pedig Mráz Ágoston Sámuel és Gajdics Ottó.

Csörte (2020-05-27)

Megszűnik a veszélyhelyzet, jöhet az egészségügyi válsághelyzet. De mi a különbség? Diktátor-e Orbán Viktor és jogállam-e hazánk? Bomlóban a Jobbik, Karácsony Gergely még mindig harcol a kormánnyal és a műsorban megemlékeztek az őszödi beszédről is.

Csörte (2020-03-18)

Az egészségügyi fenyegetettségen túl szociális és gazdasági-pénzügyi válságot is hozhat – egyesek szerint elkerülhetetlenül hoz a koronavírus. Miközben egyre több szigorú intézkedést léptet életbe a kabinet, az ellenzék azt mondja, mindez nem elég. A karanténon túl milyen lépésekkel enyhítheti a kormány a lakosság terheit úgy, hogy az hosszú távon ne döntse be a gazdaságot és szűnjenek meg tömegével a munkahelyek. Rengeteg kérdés, amire még nem sok konkrét válasz született meg.

Csörte (2020-03-11)

A Hír TV Csörte című műsorában G. Fodor Gábor, Gajdics Ottó, Závecz Tibor és Szakonyi Péter a koronavírus járványról és az egyre súlyosbodó migrációs nyomásról beszélgettek M. Dobos Marianne műsorvezetővel.

Csörte (2020-03-04)

A migráció mellett a koronavírusról és az ellenzéki marakodásról is beszéltek ma a Hír TV Csörte című műsorában. M. Dobos Marianne műsorvezető vendégei Szakonyi Péter, Horn Gábor, G. Fodor Gábor és Gajdics Ottó voltak.

Csörte (2020-02-26)

Egymásnak feszült az MSZP és a DK. Előbbi azzal vádolja a másik pártot, hogy tagokat csábít el tőlük.

Csörte (2020-02-19)

A Hír TV Csörte című műsorának fókuszában Orbán Viktor évértékelője állt. M. Dobos Marianne vendégei G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke, Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabadföld főszerkesztője Závecz Tibor, a Závecz Research alapító-ügyvezetője és Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke voltak.

Csörte (2020-02-12)

A Jobbik új elnöke Soros Györgyöt védi, Karácsony Gergely bojkottot hirdetett a Hír TV ellen, Gyurcsány Ferenc évet értékelt és a teljes ellenzék elé helyezte magát. Az emberek igazságérzetét leginkább érintő témákról tanácskozik kihelyezett ülésén a Fidesz frakció. Tovább folyik a vita a jogállamiságról, illetve az uniós költségvetésről Európa vezető politikusai között.

Csörte (2020-02-05)

Nemzeti vagy sem az új Nemzeti Alaptanterv? Illetve szakmai vagy sem? Ezekről folyik most a vita leginkább. Tanárverő diákok - milyen lehetőség van a megelőzésre, és mit tehet a pedagógus, ha valóban tanítani szeretne? Előtte viszont az uniós költségvetésről volt szó a Csörtében, a Brexit után most ugyanis mindenkit az anyagiak foglalkoztatnak.