2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Podcast

Csörte

Nem tudtak megegyezni a nagyhatalmak a NATO keleti terjeszkedésének leállításáról, így továbbra sem rendeződhet az ukrán-orosz konfliktus. Az Oroszország elleni szankciók viszont elmélyítik az energiaválságot Európában. Erről is szó volt a Csörtében, ahol Stier Gábor Oroszország-szakértő és Magyarics Tamás Amerika-szakértő vitáztak a kialakult helyzetről.
Mai vendégeink: Kohán Mátyás, a Mandiner külpolitikai újságírója, aki szerint azokban az országokban, ahol az oltottakat és oltatlanokat folyamatosan egymás ellen hergelik, előbb-utóbb polgárháború lesz, valamint Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa, aki egyet ért Fucsoviccsal abban, hogy az oltatlan Djokovicnak annak ellenére sem lehetne részt vennie a tornán, hogy jelenleg ő a sportág első számú teniszezője.
Áthárítja az egyik légitársaság a környezetkímélő kerozin árát az utasokra. Máris a lakossággal fizettetik meg a zöldítés terhét? Dr. Boros Imre és Dr. Róna Péter közgazdászok csaptak össze egyebek közt ebben a témában is. Emellett a rezsicsökkentés, az egészségügy és a benzinárak is szóba kerültek az este folyamán.
Valódi nézetkülönbségek ütköztek a január 11-ei Csörtében. Csörte volt a javából Mesterházy Attila és Volner János jóvoltából. Nem lett volna nehéz dolgunk akkor sem, ha indirekt provokációnak tettük volna ki vendégeinket. Ilyen nem történt. Márki-Zay Péternek csak meg kell szólalnia és garantált indulatokat vált ki, bármely politikai térfél képviselőjéről is legyen szó.
A Csörte vendégei: Novák Zoltán, a Méltányosság Politikaelemző Központ kutatásvezetője, aki szerint az energiaválságot nem a megújuló energia okozta, hanem a pandémia miatt kialakult keresleti sokk és Hortay Olivér, a Századvég energiapolitikai szakértője, aki úgy látja, az UNIO elhibázott klímapolitikája miatt nem tudott alkalmazkodni a közösség a járványhelyzet nehézségeihez.
M. Dobos Marianne vendégei Szirmay Dávid, a Blikk főszerkesztő-helyettese, és Kohán Mátyás, a Mandiner újságírója voltak.
A Napi vitája. Itt bármi megtörténhet! A stúdióban Szanyi Tibor, az Igen Szolidaritás Mozgalom alapítója, aki azt mondta, Márki-Zay mindenkit hazaárulónak tart, aki nem őt támogatja és Volner János, a Volner Párt alapítója, aki szerint Márki-Zaynak már nincs sok dobása, annyira embertelen volt a nyugdíjasok haláláról szóló fantáziálása. A vitát vezete M. Dobos Marianne.
Vendégeink: Kósa András, az Azonnali főszerkesztője, aki a demokráciát félti a közeledő választásokon és Kovács András, az Origo újságírója, aki szerint baloldali vörösbáró-elit támogatja az ellenzéki összefogást. A vitát vezette: M. Dobos Marianne.
Mai vendégeink: Csuhaj Ildikó az ATV főmunkatársa, aki azt mondja, a Városháza ügy kommunikációja elhibázott, de az is igaz, hogy az épületet nem adták el és nem volt pénzmozgás, valamint Nagy Ervin, a XXI. század intézet munkatársa, aki szerint nem lenne meglepő, ha a Városháza eladásának ügyében újra olyan bizonyítékok kerülnének elő, amik megerősítik a gyanút.
Mai vendégeink: Nagy József a 24.hu újságírója, aki szerint drámaian visszaesett az ellenzék támogatottsága október óta, de lehet nem is akarják megnyerni a választást, mert nem tudnának mit kezdeni a tavasszal begyűrűző gazdasági problémákkal és Haraszti Gyula, a Magyar Nemzet főmunkatársa, aki szerint Európa egyetlen kormányának sincs ostobább, képmutatóbb és felelőtlenebb ellenzéke, mint a miénknek.
Mai vendégeink Kósa András, az Azonnali főszerkesztője, aki szerint politikai szempontból nem árt az ellenzéknek, hogy nem szavazták meg a minimálbér-emelését és Kovács András, az Origo újságírója, aki azt mondja, hazugságspirálba került a Városháza-ügyében Karácsony Gergely.
A nap vitája, itt bármi megtörténhet! Orbán Viktor nemzetközi sajtótájékoztatót tartott, Karácsony Gergely továbbra is hallgat és bujkál a sajtó elől. A stúdióban Nagy József, a 24.hu újságírója, aki nemrégiben a közösségi oldalán azt írta, acélosodik a Fidesz, alszik az ellenzék és Deák Dániel, A XXI. Század Intézet vezető elemzője, aki szerint Karácsony Gergely a saját helyettese buktatta le, ugyanis Kerpel-Fronius Gábor elismerte, a főpolgármester adott utasítást a Városháza eladására. A vitát vezette: Pindroch Tamás.
A Csörtében a nap vitájában Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa volt az egyik fél, aki szerint a 2022-es büdzsé választási költségvetés, ez teszi lehetővé a nyugdíjasok plusz juttatásait. Ellenvéleményével Nagy Ervin, a XXI. Század Intézet munkatársa lépett fel, aki szerint a Városháza ügyében minden van, csak átláthatóság nincs.
Az e heti Csörte utolsó adásában Szirmay Dávid, a Blikk főszerkesztő-helyettese és Kohán Mátyás, a Mandiner újságírója vitázott.
A nap vitája, itt bármi megtörténhet! A stúdióban Szanyi Tibor, az Igen Szolidaritás Mozgalom alapítója, aki úgy tartja elérkezett a szókimondás kora és Volner János a Volner párt alapítója, aki szerint virágkorát éli a baloldalon a szervezett bűnözés. A főváros Karácsony Gergely tudtával keresett befektetőket a városháza eladására - ez derült ki egy most bemutatott, közjegyző által hitelesített levélből. Ebben, a neve elhallgatását kérő férfi, azt állítja: a városházát 40 milliárd forintért kínálták. Az értékesítés után pedig 10 százalék tiszteletdíjat terveztek szétosztani a főváros vezetői között. A vitát vezeti: M. Dobos Marianne.
A nap vitája, a Hír Televízió politikai vitaműsora, ahol bármi megtörténhet és nincs mellébeszélés. Saját magát leplezte le a főváros a budapesti közműholdingnál történő kirúgások és a Városháza eladása ügyében is! A stúdióban Kósa András, az Azonnali.hu főszerkesztője, aki szerint a Városháza-gate botrányban már semmi fantázia és kreativitás nincs és Kovács András, az Origo újságírója, aki úgy véli, elképesztő hazugságspirálba került Karácsony Gergely. A vitát vezeti: M. Dobos Marianne.
A nap vitája. Mi húzódik meg a politikai események mögött? Tények és folyamatok. Mai vendégeink: Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa, aki szerint a magyar ügyészség végzi a munkáját, valamint Kacsoh Dániel, aki arra szólította fel a főpolgármester, hogy kezdjen el végre fákat ültetni.
Mai vendégeink: Novák Zoltán, a Méltányosság Politikaelemező Központ kutatásvezetője, aki azt mondta, nem zajlott társadalmi vita Paks 2-ről és nem is kellett volna az oroszokkal szerződést kötni rá, valamint Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője, aki szerint vélhetően több nyugat-európai szervezet is támogatja a baloldalt, illetve a hozzájuk köthető médiát.
A pénteki Csörtében Ferencz Orsolya miniszteri biztos és Fodor Gábor, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet igazgatója.
A nap vitája. Mi húzódik meg a politikai események mögött? Tények és folyamatok. Vendégeink: Szirmay Dávid, a Blikk főszerkesztő-helyettese, aki szerint, ha Karácsony nem tudott arról, hogy mi folyik a Városházán akkor alkalmatlan a feladatára. Kohán Mátyás, a Mandiner újságírója, aki szerint el kellene mondani az igazat a Városháza-ügy szereplőinek és akkor Anonymusnak sem lesz mit nyilvánosságra hoznia. Aki pedig a vitát vezette: M. Dobos Marianne.
Mai vendégeink: M. Kende Péter, a Heti TV munkatársa, aki szerint a korrupcióval együtt kell élni és Csizmadia Tamás közíró, aki szerint a korrupció mindig is jellemző volt a baloldalra.
Mai vendégeink: Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkársa, aki azt mondja, a 2022-es büdzsé választási költségvetés, ez teszi lehetővé a nyugdíjasok pluszjuttaásait is és Nagy Ervin, a XXI. Század Intézet munkatársa, aki szerint a Városháza ügyében minden van, csak átláthatóság nincs. Aki a vitát vezette: M.Dobos Marianne.
A nap vitája. Szerzők a célkeresztben? Mi alapján ítél meg egy alkotót a társadalom és a szakma? Vendégeink: Ókovács Szilveszter, az Operaház főigazgatója, aki nemrég a Bayer show-ban azt mondta, hogy napjainkban Wagner is a célkeresztben van és Kukorelly Endre író, aki szerint egyetlen alkotót sem szabadna megbélyegezni a politikai nézete alapján. A vitát két elemző újságíró Nagy József és Kacsoh Dániel értékelte. Aki pedig a szabályokat betartatta: Pindroch Tamás.
Mai vendégeink: Szanyi Tibor, az Igen Szolidaritási Mozgalom Miniszterelnök-jelöltje aki azt mondja, a baloldaliság lényege a kapitalizmus kritikája és Volner János, a Volner Párt alapítója szerint központosították Budapesten a korrupciót.
A Csörtében Novák Zoltán, a Méltányosság Politikaelemező Központ kutatásvezetője és Hortay Olivér, a Századvég ágazatvezetője vitatkozott.
Mai vendégeink: Székely Sándor, aki szerint igazságosan szét kell osztani a javakat az emberek közt a Kádár János Terv alapján és Boros Imre, aki azt mondja, a baloldal globalista politikája a globalista köröket szolgálja.
A Csörtében Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója és Szakács László, az MSZP-frakció országgyűlési képviselője vitatkozott a gyermekvédelmi népszavazásról és Márki-Zay Péter - lassan vállalhatatlan - megnyilvánulásairól.
A Nap Vitájában az Elkxrtuk utóhatásairól és a magyar filmek külföldi megítéléséről cserélt eszmét két filmproducer: Kálomista Gábor és Muhi András.
Nagy Ervin: A Városháza ügyében minden van, csak átláthatóság nincs!
<< < 1 2
...
> >>

Legfrissebb hírek

Mindent tagad Karácsony Gergely

Továbbra is tagad Karácsony Gergely, aki szerint a Városháza-ügyben egy orosz titkosszolgálati akció vonalai rajzolódnak ki.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!