2020. szeptember 19.,
szombat, Vilhelmina napja

Háttérkép

Háttérkép

Magyarország helye a nagyvilágban. Globális kérdések – magyar válaszok. Bayer Zsolt Boross Imrével és Bogár Lászlóval a folyamatosan változó globális kihívásokról és az azokra adható hazai válaszokról, lehetséges megoldásokról értekezik stúdióban.

Háttérkép: Amerika előtt két út áll

A Hír TV Háttérkép című műsorában ezen a héten az Egyesült Államokban uralkodó aggodalomkeltő állapotokról is beszélgetett vendégeivel Bayer Zsolt.

Háttérkép: A koronavírus teljesen átformálja világunkat

A Hír TV eheti Háttérkép című műsorában Bayer Zsolt vendégeivel a koronavírus hátteréről és várható hatásairól is beszélgetett.

Háttérkép: Brutális provokáció szivárványos zászlót tenni a nemzeti lobogó mellé

A Hír TV Háttérkép című műsorában Bayer Zsolt Bogár László és Boros Imre közgazdászokkal járta körbe az aktuálpolitikai történéseket, ezúttal már a stúdióból.

Háttérkép: Vérszomjas jakobinus forradalom zajlik Amerikában

A Hír TV Háttérkép című műsorában Bayer Zsolt Bogár László és Boros Imre közgazdászokkal járta körbe az aktuálpolitikai történéseket.

Háttérkép: A nemzetállamok és a globalisták birkóznak egymással

A Hír TV Háttérkép című műsorában Bayer Zsolt műsorvezető Bogár László és Boros Imre közgazdászokkal az elmúlt időszak aktuálpolitikai történéseinek tekintett a mélyére.

Háttérkép: Az elmúlt 75 év legrosszabb éve lesz a világgazdaságban

Bogár László, Boros Imre és Bayer Zsolt az amerikai helyzetről, valamint annak hatásairól is beszélt Háttérkép című műsorunkban.

Háttérkép: A válságot mindig meg kell ragadni

Bogár László és Boros Imre közgazdászokkal beszélgetett, a George Floyd halálát követően kialakult helyzetről és annak lehetséges hatásairól Bayer Zsolt.

Háttérkép Trianon hátteréről

2020.06.04.

Ezúttal a trianoni diktátum történelmi hátterére mutatott rá Bogár László közgazdász és Boros Imre közgazdász Bayer Zsolt műsorvezetése mellett.

Háttérkép: Az Európai Unió hangoztatott elvei és a valóság közti különbségek

Boros Imre és Bogár László közgazdászok, Bayer Zsolt műsorvezetővel elemezték az Európai Unió járvány előtti, alatti és utáni gazdaságát.

Háttérkép: Nem vethetnek semmit Trump szemére

A Háttérkép adása ezen a héten továbbra is az online térből jelentkezett.

Háttérkép: Nem elképzelhetetlen, hogy növekedés lesz idén hazánkban

2020.05.13.

Adjunk hálát az égnek, hogy nem vagyunk tagjai az eurózónának – erről is beszélt Boros Imre és Bogár László közgazdász a Háttérképben.