2020. december 4.,
péntek, Borbála, Barbara napja

Háttérkép

Háttérkép

Magyarország helye a nagyvilágban. Globális kérdések – magyar válaszok. Bayer Zsolt Boross Imrével és Bogár Lászlóval a folyamatosan változó globális kihívásokról és az azokra adható hazai válaszokról, lehetséges megoldásokról értekezik stúdióban.

Háttérkép: Szájer József nem tudta kikerülni a lefelé tartó spirált

A Hír TV eheti Háttérkép című műsorában Bayer Zsolt sem kerülhette meg a Szájer-ügyet Boros Imrével és Bogár Lászlóval.

Háttérkép: Az alapítók nem ezt akarták

Milyen erőt képvisel a jelenlegi Európa a világban? Erre kereste a választ Bogár László és Boros Imre Bayer Zsolt vezetésével.

Háttérkép: Európa sorsa az Európai Parlamentben dől majd el

A Hír TV Háttérkép című műsorában többek között a magyar és lengyel vétó hátteréről beszélgetett vendégeivel Bogár Lászlóval és Boros Imrével Bayer Zsolt.

Háttérkép: Most dől el, hogy működik-e a demokrácia Amerikában

A Hír TV Háttérkép című műsorában Bayer Zsolt Bogár Lászlóval és Boros Imrével az elmúlt hét legfontosabb külpolitikai történéseit vette górcső alá.

Háttérkép: Mi a helyzet Amerikában?

A mai Háttérképben kiemelt téma volt az amerikai elnökválasztás.

Háttérkép: Nincs hova hátrálni

A műsor mai vendégei Bogár László és Boros Imre voltak.

Háttérkép: Európa szinte teljesen elvesztette az identitását

A Hír TV eheti Háttérkép című műsorában szót ejtettek az egész Európát megrázó párizsi merényletről, és az ennek kapcsán egyre inkább körvonalazódó identitásválságról.

Háttérkép: Világossá vált, hogy a szélsőjobboldal és a szélsőbaloldal csereszabatos

Az eheti Háttérkép című műsorunkban Bayer Zsolt és két beszélgetőpartnere Boros Imre és Bogár László többek között a szerencsi időközi választás sikeréről, az amerikai elnökválasztásról és az esélyekről is szót ejtett.

Háttérkép: Az iszlám állam pénzét mossa a Deutsche Bank és a J.P Morgan

A Háttérkép mai adásában ismét izgalmas témákat véleményezett Bayer Zsolt és két beszélgetőtársa, Boros Imre és Bogár László.

Háttérkép: Talán még az elnökválasztásnál is fontosabb, ki lesz a liberális ikon utódja

2020.09.24.

Mérlegen az amerikai legfelsőbb bíróság. Ruth Bader Ginsburg halála miért kavarta fel ennyire az állóvizet? A Háttérképben Boros Imre, Bogár László és Bayer Zsolt.

Háttérkép: Amerika előtt két út áll

A Hír TV Háttérkép című műsorában ezen a héten az Egyesült Államokban uralkodó aggodalomkeltő állapotokról is beszélgetett vendégeivel Bayer Zsolt.