2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Háttérkép

Háttérkép: Egy idő után már senki sem hisz senkinek

  • Háttérkép: Egy idő után már senki sem hisz senkinek

Érdekfeszítőek az Olaszországban történő események. Conte lemondott miután az egész olasz politikai élet legelviselhetetlenebb és legaljasabb figurája Matteo Renzi borította a koalíciós bilit.

Többféle kimenetele lehet ennek a dolognak, de mi volt a valódi baja Matteo Renzinek, amiért kirobbantotta a kormányválságot?

„A Renzi egy fiatal ember, olyan 40-45 éves, de profi bajkeverő. Emlékezhetünk arra, hogy mikor miniszterelnök volt miket rendezett migráns ügyekben Olaszországban és közben miket mondogatott a magyarokra meg a lengyelekre. A drága lélek szocialista volt és már a saját pártjának is sok volt és kibillentették. Létrehozott egy Olaszország él nevű alakulatot, ami gyakorlatilag nyúlnak a farka. Rájött utána a nagymester, hogy a zsarolási pozíció az állati klassz, mert az a rövid farok is szükséges a sikerhez, magyarul ahhoz, hogy a koalíció túlélje. Hogy miről van szó? Miről másról, mint a lóvéról…”

- mondta Boros Imre.

Hazai területen pedig továbbra is a vakcina-kérdés a legnagyobb probléma.  Az ellenzék oltás- és vakcina ellenes kampányt folytat, ezzel elbizonytalanítva az embereket.

„Ami itt lejátszódik, az az a folyamat, amelyben ezt a helyzetet akarják kihasználni arra, hogy a 22-es választásokon ebből nyerjenek politikai előnyöket. Ez a lehető legpusztítóbb, legmocskosabb játszma. (…) Ez a bizonyos minél rosszabb annál jobb logika”

- vélekedett Bogár László.

„Hát, gyerekek! Most névsort is olvassunk a Parlamentben? A kis apró termetű csodálatos képviselő asszonyka frakcióvezetőtől kezdve, de nem akarom én felsorolni… Mivel gyakorlatilag minden ellenzéki párt gyakorlatilag ezt a sípot fújja és minden egyes intézkedésébe a kormánynak beleköt, magyarán szólva kavarja tovább a bizonytalanságot”

- fogalmazott Boros Imre.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!