2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szerelmes biciklisták

Következik:

Híradó 18:30

Háttérkép

Háttérkép: Biden csak a véleményhatalmi diktatúrát gyakorló globális média által lehet elnök

Ettől a héttől a műsort a KarcFM hallgatói is hallhatják.

  • Háttérkép: Biden csak a véleményhatalmi diktatúrát gyakorló globális média által lehet elnök

Vlagyimir Putyint lelketlen gyilkosnak nevezte Joe Biden, amerikai elnök. Tudatlanságból vagy szándékosan jelentette ki ezt Biden? – tette fel a kérdést a műsor elején Bayer Zsolt.

 

„Látszólag ez egy technikai összefüggés, de én azt hiszem nem technikai. Valójában nem az elnök mondta ezt, hanem a kérdezője, mert ez egy televíziós interjúban hangzott el. Tehát a kérdezője tette fel ezt a kérdést és a kérdésben volt benne, hogy „Ugye Ön is úgy látja, hogy Putyin egy lelketlen gyilkos”. És körül-belül valami olyasfélét mondott rá az elnök, hogy „Ühüm, igen én is úgy látom”. Ez az összefüggés azért fontos, mert ebből jól látszik, hogy nem elnökválasztás volt Amerikában, hanem a globális hatalmi rendszer kinevezte őt teljesen függetlenül a néptől”

- fogalmazott Bogár László, közgazdász. Hozzátette, az, hogy most ezt a mondatot az elnök szájába adták annak egy oka lehet, mégpedig a provokáció.

„Még úgy direktbe Hitlert sem gyilkosozták le, akkor, amikor pedig már volt vele elég baj. (…) Az elején, amikor megpróbáljuk visszavezetni a dolgokat a nekünk kedvező 2016 vagy akár még azelőtti helyzethez, akkor elképesztően össze kell magunkat szedni. Mindent egy lapra kell feltenni és ha sikerül, akkor oké, ha nem sikerül, akkor azt mondjuk, hogy egy új konstelláció jön.”

- mondta Boros Imre, közgazdász.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!