2021. 09. 24. Péntek Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Háttérkép

Háttérkép: Biden csak a véleményhatalmi diktatúrát gyakorló globális média által lehet elnök

Ettől a héttől a műsort a KarcFM hallgatói is hallhatják.

Vlagyimir Putyint lelketlen gyilkosnak nevezte Joe Biden, amerikai elnök. Tudatlanságból vagy szándékosan jelentette ki ezt Biden? – tette fel a kérdést a műsor elején Bayer Zsolt.

 

„Látszólag ez egy technikai összefüggés, de én azt hiszem nem technikai. Valójában nem az elnök mondta ezt, hanem a kérdezője, mert ez egy televíziós interjúban hangzott el. Tehát a kérdezője tette fel ezt a kérdést és a kérdésben volt benne, hogy „Ugye Ön is úgy látja, hogy Putyin egy lelketlen gyilkos”. És körül-belül valami olyasfélét mondott rá az elnök, hogy „Ühüm, igen én is úgy látom”. Ez az összefüggés azért fontos, mert ebből jól látszik, hogy nem elnökválasztás volt Amerikában, hanem a globális hatalmi rendszer kinevezte őt teljesen függetlenül a néptől”

- fogalmazott Bogár László, közgazdász. Hozzátette, az, hogy most ezt a mondatot az elnök szájába adták annak egy oka lehet, mégpedig a provokáció.

„Még úgy direktbe Hitlert sem gyilkosozták le, akkor, amikor pedig már volt vele elég baj. (…) Az elején, amikor megpróbáljuk visszavezetni a dolgokat a nekünk kedvező 2016 vagy akár még azelőtti helyzethez, akkor elképesztően össze kell magunkat szedni. Mindent egy lapra kell feltenni és ha sikerül, akkor oké, ha nem sikerül, akkor azt mondjuk, hogy egy új konstelláció jön.”

- mondta Boros Imre, közgazdász.

Hír TV

További epizódok

Háttérkép: Dacból is mondjuk ki, létezik még normalitás!

„Az rajtunk is múlik, hogy az abnormálisok totális győzelmet aratnak-e a normalitás felett.” 2021. július 01.

Háttérkép: A globalista háttérhatalom tevékenysége a kiegyezéstől napjainkig

A kiegyezés kapcsán valóban beszélhetünk boldog békeidőkről? Kiderül a Háttérkép tematikus adásából. 2021. június 24.

Háttérkép: 2500 éve létezik az „Oszd meg és uralkodj!" elve

A Háttérkép vendégei Boros Imre és Bogár László közgazdászok voltak. 2021. június 17.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!