2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Háttérkép

Háttérkép: Globalisták és a patrióták harca zajlik

  • Háttérkép: Globalisták és a patrióták harca zajlik

Bayer Zsolt, a műsor házigazdája azzal vezette fel a mai műsort, hogy elmondta, ma kapta meg a koronavírus fertőzés elleni oltást, akárcsak Boros Imre. Majd rátért a műsor fő témájára, és leszögezte, hogy most már nem fér kétség ahhoz, hogy

az egyesült ellenzék választási kampányának egyetlen vezérfonala van, az pedig a magyar kormányfő elleni artikulálatlan gyűlölet.

Mi ennek a stratégiának a lényege és mit lehet ezzel elérni – tette fel a kérdést vendégeinek.

Bogár László erre azt válaszolta, hogy ez egy összetett kérdéskör, ezt követően azzal folytatta, hogy felidézte, hogy az elmúlt adások alkalmával már érintették azt a témát, hogy

a világban egy identitásháború zajlik.

A közgazdász rámutatott arra, hogy van az önmaga létezését is tagadó globális hatalmi rendszer, amely kifosztó szivattyúit igyekszik rászerelni a lokálisokra, és engedelmes kollaboránsokra van szüksége. Bogár szerint már 1917-től 1920-ig is ez volt a felállás, tehát az elmúlt 100 év során a lényeg nem változott:

ez a rendszer az anyagi erőforrások mellett lelki, erkölcsi és szellemi erőforrásokat is elszív. Az azonban nem világos a mai napig, hogy ezt mi végre is teszi. (…) Viszont ez a globalista felállás az, ami minden politikai konfliktus mögött meghúzódik

– jegyezte meg a szakértő.

Boros Imre az elhangzottakhoz hozzátette, hogy világosan látszik, hogy

ma a globalisták és a patrióták harca zajlik.

A közgazdász egyetértett abban kollégájával, hogy a globalista elit abban érdekelt, hogy kijátssza egy-egy ország javait, ahogy lehet. Boros ezt követően kitért arra, hogy a vad gyűlölködésükön sem kell megütközni, hiszen elég csak felidézni az Internacionálét, amelyben elhangzik, hogy a múltat végképp el kell törölni.

Most pedig azokat hergelik, és terelik a gyűlölködéssel az urnákhoz, akik nincsenek tisztában a múlt történéseivel

– húzta alá Boros.

A második részében még inkább górcső alá vették a műsor legelején megemlített identitásháborút.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Magyar Péter: Soha nem bántottam a feleségemet, a gyermekeim anyját

Magyar Péter: Soha nem bántottam a feleségemet, a gyermekeim anyját

Soha nem bántottam a feleségemet, a gyermekeim anyját - jelentette ki Magyar Péter jogász kedd reggel az ATV Start című műsorában arra a kérdésre reagálva, hogy valaha is fordult-e tettlegességbe a családi vita közte és egykori neje, Varga Judit volt igazságügyi miniszter között.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!