2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Háttérkép

Háttérkép: A globális kapitalizmus iszonyú pusztítása

Boros Imre közgazdász, Bogár László közgazdász és Bayer Zsolt műsorvezető elemezték az elmúlt napok bel- és külpolitikai, valamint gazdasági eseményeit, a HírTV Háttérkép című műsorában.

  • Háttérkép: A globális kapitalizmus iszonyú pusztítása

Az Európai Unió a környezetvédelemre és a klímaválságra hivatkozva komoly pénzeket vonna el az agrár területektől. Mindezt az összeget, melyet onnan elvon, főként a bevándorlók megsegítésére fordítaná.

„Az emberiségnek éppen ideje volna, hogy szembesüljön azzal, hogy ma egy olyan mocsoktengerben úszik a föld, víz, levegő, amiről jobb is, ha nem tudunk róla, hogy valójában mi van. Ezen valóban változtatni kellene, csak nem azon a hazug, ócska módon, ahogyan azt az Európai Unió uralmi elitjei akarják.”

- hangsúlyozta Bogár László közgazdász.

„Ennek egy nagyon komplex, belső ideológiai tartalma is van, annak, amit készülnek csinálni, de úgy néz ki, hogy szépen befarolnak vele.”

- tette hozzá Boros Imre közgazdász.

Az agrárpolitikáról, valamint egyes szegmenseinek valódi jelentőségééről beszélgettek a műsor vendégei az adás első felében.

Azt követően Boros Imre megjegyezte:

„A politika, ha vágyakból működik, akkor előbb-utóbb fejreállás a vége, tehát a lehetőségeknek a kihasználását jelenti, azt viszont nagyon jelenti az eredményes politika. Az eredményes politikus, valamivel előbb látja meg, hogy mit lehet csinálni. Kicsi kockázatot vállal, ráhasal és mire a többiek felébrednek, már csak a hátát látják. A miniszterelnökünk nagyjából ilyenféle kategóriába sorolható.”

Bogár László rámutatott:

„Trump egyáltalán nem kisiklás volt, hanem egy szimptóma, tehát megmutatott valamit. Ki kellett mondani, hogy igen, a birodalom elérkezett a százéves ciklusának az utolsó szakaszába, hogy ez még plusz tíz év vagy plusz húsz év, ezt persze nehéz pontosan, forgatókönyvszerűen megmondani, de hogy húsz évnél nincs több az amerikai birodalom számára, ez teljesen egyértelmű. (…) ”

Joe Biden politikája és a világ nagyhatalmai kapcsán tekintsék meg teljes adásunk:

HírTV

További epizódok

Háttérkép: Dacból is mondjuk ki, létezik még normalitás!

Háttérkép: Dacból is mondjuk ki, létezik még normalitás!

„Az rajtunk is múlik, hogy az abnormálisok totális győzelmet aratnak-e a normalitás felett.” 2021. július 01.
Háttérkép: A globalista háttérhatalom tevékenysége a kiegyezéstől napjainkig

Háttérkép: A globalista háttérhatalom tevékenysége a kiegyezéstől napjainkig

A kiegyezés kapcsán valóban beszélhetünk boldog békeidőkről? Kiderül a Háttérkép tematikus adásából. 2021. június 24.
Háttérkép: 2500 éve létezik az „Oszd meg és uralkodj!

Háttérkép: 2500 éve létezik az „Oszd meg és uralkodj!" elve

A Háttérkép vendégei Boros Imre és Bogár László közgazdászok voltak. 2021. június 17.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!