2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Háttérkép

Háttérkép: A globalista háttérhatalom tevékenysége a kiegyezéstől napjainkig

A kiegyezés kapcsán valóban beszélhetünk boldog békeidőkről? Kiderül a Háttérkép tematikus adásából. Ezúttal is Bogár László, Boros Imre és Bayer Zsolt a HírTV stúdiójában.

  • Háttérkép: A globalista háttérhatalom tevékenysége a kiegyezéstől napjainkig

Bogár László az 1867 és 1917 közötti 50 évet nem titkoltan a magyar történelem legpusztítóbb fél évszázadának tartja.

A közgazdász szerint valójában 1867-ben nem kiegyezés, hanem diktátum történt, mivel szerinte a magyar és az osztrák uralkodó csoportok közösen alárendelődtek a globális pénzhatalmi rendszernek.

Hozzátette,

látványtechnikai szempontból rendben van az egész, de ami alatta van, az a legújabb kori magyar történelem legnagyobb szörnyűsége, hiszen megtörtént a magyar paraszti társadalom tradicionális szerveződési formáinak szétzúzása úgy, hogy a mai napig sem elbeszélhető, mi is történt valójában.

Nehéz indulatok nélkül beszélni arról, hogy néhány évtized alatt a magyar nemzet évszázadok által felhalmozott anyagi és szimbolikus vagyonát simán, cinikusan, röhögve lezsilipelték rólunk és ráadásul mindezt még ünnepelnünk is kellett, mint valamiféle felszabadulást – jelentette ki.

Teljes adás:

HírTV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

A Napi aktuálisban immár ma másodszor vendég volt Zila János elemző, Alapjogokért Központ és Szentiványi István külpolitikai szakértő, akikkel a "Vita a NatCon jelentőségéről" témában beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!