2022. 05. 16. Hétfő Mózes, Botond napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 21:10

Háttérkép

Háttérkép: Az alapvető történelmi különbség a jobboldal és a baloldal között

Elindult a parlament tavaszi ülésszaka és az ellenzék hozta a formáját. Egészen elképesztő gyalázat, amit műveltek ismételten a parlamentben az első napon. – vezette fel a műsor első témáját Bayer Zsolt műsorvezető. A műsor vendégei ezúttal is Bogár László közgazdász és Boros Imre közgazdász voltak.

Családtámogatás, munkahelyteremtés, a gyermekvállalás ösztönzése, a kis- és középvállalatok támogatása, adókedvezmények bevezetése, rezsicsökkentés – mind olyan dolgok, melyekkel az ellenzék nem ért vagy nem értett egyet és amik miatt az ellenzék a kormányt támadta.

„Egyetlenegy fegyverzetük van, azonban az csúcsra van járatva és élesítve, ez pedig a kellő mennyiségű gyűlöletkeltés a kormányzattal és kiváltképpen személyesen Orbán Viktor miniszterelnök úrral szemben. Ennek különféle módszerei vannak. Először is a rémhírterjesztést venném elő, ez mindenre kiterjed.”

- jegyezte meg Boros Imre közgazdász.

„A hátrelévő egy évben azért ezt is látnunk kellene, ami egészen oda vezet vissza, hogy mi az alapvető különbség a jobboldal és a baloldal között. Van egy alapvető történelmi különbség és ezt talán az internacionálénak azzal a mondatával lehetne legpontosabban leírni, hogy: a múltat végkép eltörölni. Tehát az a valami, ami baloldaliság az egyfelől par excellence internacionális, mert tagadja a lokalitást, tagadja a nemzeti identitást, sőt, eleve a nemzeti identitás tagadására jött létre, tehát történelmi tagadása érdekében jött létre. A jobboldal meg értelemszerűen arra épül, tehát nem is tud másra épülni, mint a nemzeti identitás megvédésére.”

- hangsúlyozta Bogár László közgazdász.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Háttérkép: Dacból is mondjuk ki, létezik még normalitás!

„Az rajtunk is múlik, hogy az abnormálisok totális győzelmet aratnak-e a normalitás felett.” 2021. július 01.

Háttérkép: A globalista háttérhatalom tevékenysége a kiegyezéstől napjainkig

A kiegyezés kapcsán valóban beszélhetünk boldog békeidőkről? Kiderül a Háttérkép tematikus adásából. 2021. június 24.

Háttérkép: 2500 éve létezik az „Oszd meg és uralkodj!" elve

A Háttérkép vendégei Boros Imre és Bogár László közgazdászok voltak. 2021. június 17.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!