2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:00

Háttérkép

Háttérkép: Brutális kegyetlenséggel zajlik a valóság felszámolása

  • Háttérkép: Brutális kegyetlenséggel zajlik a valóság felszámolása

Folyamatosan oltanak a kínai vakcinával. Orbán Viktor, Áder János és Bayer Zsolt is megkapta már az első oltását, méghozzá a kínai vakcinából. Ezt azonban a baloldal nem hiszi el, ugyanis azzal vádolják, rágalmazzák nem csak őket, de orvosaikat is, hogy nem a kínai vakcinából kaptak.

Mindezt annak ellenére, hogy aki megkapja első oltását, arról papírt kap, melyen szerepel, hogy milyen oltást kapott, annak érdekében, hogy a második oltása is biztosan az elsővel megegyező típusú legyen.

„Tudhatja a Holoda, hogy amikor beoltják az embert, egy kis papiruszt kiállítanak az első oltásról és minden oda van írva. Már csak azért is, hogy nehogy a másodikra meg valami mással oltsák be véletlenül, tévedésből, mert az álmoskönyv szerint az sem egészen oké. Tehát ennek tudatában mond ilyen bődületes baromságot.”

- jegyezte meg Boros Imre közgazdász.

„Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy szeptemberben 10 éves lesz a műsorunk és ez az évtized a valóság felszámolásának évtizede. Tehát brutális kegyetlenséggel, előre megfontolt szándékkal, aljas indokból elkövetett valóságfelszámolás zajlik. Kizárólag a narratíva számít.”

- tette hozzá Bogár László közgazdász.

Ezt követően arról esett szó a műsorban, hogy a Coca-Cola a fehér bőrűekhez tartozó munkatársainak tartana olyan érzékenyítő tréningeket, ahol megtanulhatnák, hogyan legyenek kevésbé fehérek.

„Ebben az évtizedben a valóság felszámolása alapvetően úgy zajlik, hogy a valóságos valóság legveszedelmesebb elemét, a keresztény, európai, fehér ember maradékát kell felszámolni. Az elmúlt évtizedben folyamatosan figyelemmel kísérjük ezt a fehér, keresztény, európai ember felszámolását és azért kell felszámolni a keresztény fehér európai embert, mert ez az egyetlen olyan elem még az emberiségnek, amelynek van reflexív viszonya önmagához.”

- fogalmazott Bogár László közgazdász.

A műsorban a koronavírus okozta világjárvány mellett többek között a Fidesz Európai Néppártból való kilépése, Joe Biden eddigi szövetségeseit támadó politizálása és a baloldal pánikkeltése is szóba került.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!