2021. 09. 16. Csütörtök Edit napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 21:00

Háttérkép

Háttérkép: Brutális kegyetlenséggel zajlik a valóság felszámolása

Folyamatosan oltanak a kínai vakcinával. Orbán Viktor, Áder János és Bayer Zsolt is megkapta már az első oltását, méghozzá a kínai vakcinából. Ezt azonban a baloldal nem hiszi el, ugyanis azzal vádolják, rágalmazzák nem csak őket, de orvosaikat is, hogy nem a kínai vakcinából kaptak.

Mindezt annak ellenére, hogy aki megkapja első oltását, arról papírt kap, melyen szerepel, hogy milyen oltást kapott, annak érdekében, hogy a második oltása is biztosan az elsővel megegyező típusú legyen.

„Tudhatja a Holoda, hogy amikor beoltják az embert, egy kis papiruszt kiállítanak az első oltásról és minden oda van írva. Már csak azért is, hogy nehogy a másodikra meg valami mással oltsák be véletlenül, tévedésből, mert az álmoskönyv szerint az sem egészen oké. Tehát ennek tudatában mond ilyen bődületes baromságot.”

- jegyezte meg Boros Imre közgazdász.

„Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy szeptemberben 10 éves lesz a műsorunk és ez az évtized a valóság felszámolásának évtizede. Tehát brutális kegyetlenséggel, előre megfontolt szándékkal, aljas indokból elkövetett valóságfelszámolás zajlik. Kizárólag a narratíva számít.”

- tette hozzá Bogár László közgazdász.

Ezt követően arról esett szó a műsorban, hogy a Coca-Cola a fehér bőrűekhez tartozó munkatársainak tartana olyan érzékenyítő tréningeket, ahol megtanulhatnák, hogyan legyenek kevésbé fehérek.

„Ebben az évtizedben a valóság felszámolása alapvetően úgy zajlik, hogy a valóságos valóság legveszedelmesebb elemét, a keresztény, európai, fehér ember maradékát kell felszámolni. Az elmúlt évtizedben folyamatosan figyelemmel kísérjük ezt a fehér, keresztény, európai ember felszámolását és azért kell felszámolni a keresztény fehér európai embert, mert ez az egyetlen olyan elem még az emberiségnek, amelynek van reflexív viszonya önmagához.”

- fogalmazott Bogár László közgazdász.

A műsorban a koronavírus okozta világjárvány mellett többek között a Fidesz Európai Néppártból való kilépése, Joe Biden eddigi szövetségeseit támadó politizálása és a baloldal pánikkeltése is szóba került.

HírTV

További epizódok

Háttérkép: Dacból is mondjuk ki, létezik még normalitás!

„Az rajtunk is múlik, hogy az abnormálisok totális győzelmet aratnak-e a normalitás felett.” 2021. július 01.

Háttérkép: A globalista háttérhatalom tevékenysége a kiegyezéstől napjainkig

A kiegyezés kapcsán valóban beszélhetünk boldog békeidőkről? Kiderül a Háttérkép tematikus adásából. 2021. június 24.

Háttérkép: 2500 éve létezik az „Oszd meg és uralkodj!" elve

A Háttérkép vendégei Boros Imre és Bogár László közgazdászok voltak. 2021. június 17.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!