2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Háttérkép

Háttérkép: Az Európai Egyesült Államok totális diktatúra volna demokráciának maszkírozva

A Hír TV Háttérkép című műsorában ma többek között arra kereste a választ Bayer Zsolt Boros Imrével és Bogár Lászlóval, hogy az Unióban megvalósulhat-e az úgynevezett hamiltoni modell, illetve, hogy a közös adósságrendezés az Európai Egyesült Államok előszobája lehet-e.

Bayer Zsolt a műsor házigazdája az úgynevezett Hamilton-tervet úgy vezette fel a műsorban, hogy felidézte, hogy lassan egy éve élünk együtt ezzel a járvánnyal. Majd elhangzott, hogy a pandémia okozta gazdasági válság a tagállamok egy részében meglévő gigantikus államadósságok mértékét még tovább növelte, és most, hogy ez a krízis ne mélyüljön tovább, a tagállamok közösen vettek fel hitelt. Ez a fajta válságkezelés pedig hasonlít a Hamilton-tervre. De mi is volt ez – hangzott el a kérdés.

Boros Imre közgazdász szerint ez a közös adósságfelvétel egyfajta kerítőháló, amibe az összes halat, az összes uniós tagországot belehalásszák, de a Soros-féle örökkötvények is ugyanide tartoznak. Majd a szakértő elmondta, hogy a Hamilton-terv lényege az volt, hogy összeadták 13 amerikai állam adósságát, majd közös adókat hívtak életre annak érdekében, hogy ezt az adósságot rendezni tudják. Boros hangsúlyozta, hogy ez volt az USA genezise, és a közgazdász kijelenthető, hogy az Egyesült Államok lényege a mai napig a közös adósság és adósságkezelés.

Bayer Zsolt ezt követően azzal a kérdéssel fordult Bogár Lászlóhoz, hogy

a közös adósságfelvétel az az Unió átalakítását célzó lépés lehet-e, illetve szándékos lehet-e a vakcina beszerzés körüli „töketlenkedés”.

A közgazdász egyetértett azzal, hogy jelen helyzetben valóban ezek a legfontosabb kérdések. Majd rámutatott arra, hogy az EU-nak van egy birodalmi, uralmi szerkezete, amelynek az az érdeke, hogy úgy tereljen egy akolba 27 tagországot és úgy kényszerítse rá a nemzetállamokra a globális hatalmai érdekeit, hogy ez az országoknak ne legyen vitatható. Bogár László ezt követően arról beszélt, hogy

nem az Európai Egyesült Államokkal van baj, hanem azzal, hogy ez a „szövetség” romba döntene mindent az elmúlt ezer évből, a nemzetállamok minden értékét és érdekét, és semmit nem adna cserébe. (…) Ez egy totális diktatúra volna demokráciának maszkírozva. Ezért veszélyes az adósságok egybe nyitása, mert ezzel kényszerhelyzetbe hoznák valamennyi tagállamot

– emelte ki.

A műsor hátralévő részében a jogállamiság kérdését sem kerülték ki.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Háttérkép: Dacból is mondjuk ki, létezik még normalitás!

„Az rajtunk is múlik, hogy az abnormálisok totális győzelmet aratnak-e a normalitás felett.” 2021. július 01.

Háttérkép: A globalista háttérhatalom tevékenysége a kiegyezéstől napjainkig

A kiegyezés kapcsán valóban beszélhetünk boldog békeidőkről? Kiderül a Háttérkép tematikus adásából. 2021. június 24.

Háttérkép: 2500 éve létezik az „Oszd meg és uralkodj!" elve

A Háttérkép vendégei Boros Imre és Bogár László közgazdászok voltak. 2021. június 17.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!