2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Háttérkép

Háttérkép: Ésszerű kompromisszumot kötöttünk

A Háttérkép vendégei ezúttal is Bogár László és Boros Imre közgazdászok voltak.

  • Háttérkép: Ésszerű kompromisszumot kötöttünk

„Mi is történt a múlt héten Brüsszelben? Mindenki próbálja a maga szája íze szerint magyarázni. A tények egyértelműek, de az ellenzék idehaza meg a brüsszeli bürokraták azért megpróbálják elmondani a népnek, hogy a magyarok és a lengyelek, Orbánék illetve a lengyel kormány kapitulált és győzött a jogállam”

-          vezette fel az első témát Bayer Zsolt műsorvezető.

„Én ritkán szoktam azt mondani, hogy Soros Györgynek nagyon igaza van, amit mond az maga az ige. Most azt kell, hogy mondjam, hogy ez az ige, amit Soros György mondott, mármint hogy Orbán előtt kapitulált Angela Merkel. (…) Ez teljesen egybeesik a magyar és a lengyel értékelésekkel, de ugye mi szerényebben fogalmazunk. Azt kell mondani, hogy egy nagyon ésszerű kompromisszumot kötöttünk (…)

-          mondta Boros Imre.

„Úgy szoktam fogalmazni, hogy ami zajlik ezekben az években, ebben az évtizedben és valószínű, hogy a következő évtized is alapvetően erről fog szólni, az nem más mint Európa legutolsó identitás-háborúja (…)”

-          reagált Bogár László.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!