2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

CPAC Hungary 2022 - Konzervatív Politikai Akció Konferencia 15:55

Háttérkép

Háttérkép: Ahol a globalizmus felütötte a fejét, ott az adott társadalmi rendet szétrombolta

Két héttel ezelőtt nyugalmazott francia és aktív katonatisztek egy csoportja, körülbelül ezer fő írt egy nyílt levelet Macron elnöknek. Leírják, hogy baj van és ha minden így marad, akkor polgárháború felé sodródik az ország. A politikai elit azonnal kikelt magából, mondván, hogy ezek a katonatisztek megszegték az esküjüket, mert nekik tilos politikával foglalkozniuk. Egy hét elteltével, már aktív állományban lévő katonatisztek egy lényegesen nagyobb csoportja emelte fel a hangját, azok, akik az ellen az iszlamizmus ellen harcoltak, amelyet most a jelenlegi politika beenged és kompromisszumokat köt. Mindezeket tűrhetetlennek nevezik. Ma reggel 124 nyugalmazott amerikai tábornok is írt egy nyílt levelet, amelyben pontosan azt írják meg, mint a francia kollégáik.

- Ez most reményt ad vagy csak lakmuszpapírként jelez valamit abból a szétrothadásból ami ma nyugaton zajlik?

- kérdezte a téma felvezetése után Bayer Zsolt vendégeitől.

Bogár László véleménye szerint az elmondottak és a történések azt mutatják, hogy a világ szétesésének és rendezetlenné válásának egy nagyon drámai jelzését látjuk most.

- Ez mindenképpen arra utal, hogy olyan riasztóberendezések is bekapcsolódnak, amelyek bekapcsolódására eddig még nem volt lehetőség. Mindig abból érdemes kiindulni, hogy összeomlóban van az egész társadalmi valóság és azért van összeomlóban, mert ha kellő erejű médiafegyvered van, akkor tetszés szerinti valóságokat tudsz legyártani. (…) Egészen biztos, hogy minden nyugati alkotmányban meg van az a passzus, amelyből világosan kiderül, hogy a hadseregnek esküben vállalt kötelessége, hogy jelezze, hogy a rend ilyen mértékben bomlik fel. Most éppen ez történik.

– mondta Bogár László.

Boros Imre úgy fogalmazott, hogy a globalizmus természetével jár, hogy annak célja a káoszteremtés. Mindenhol, ahol felütötte a fejét, ott az adott társadalmi rendet szétrombolta. Kezdve a francia forradalomtól, arra ment rá, hogy az emberek egy jelentős részét olyan cselekményekre biztassa, ami a rendet fölbontja. 

-  Fel is fedeztük, hogy ezek az elemek elég szépen elhelyezkednek pártokba, úgynevezett civil szervezetekbe, az Európai Unió bizottságába, parlamentjébe. Tehát gondozva vannak. Van pénzük dögivel. Másik dolog a hadsereg. (...) Hogy magyar példával éljek. A pandémia rendezetlenséget hoz a társadalomba, mert betegek vagyunk, pánikolunk, de ezt valahogy le kell rendezni és nagyon ügyes húzás volt, hogy ebbe bevették a hadsereget. Az orvosoktól is hallottam, hogy a hadsereg nélkül sokkal nehezebb lett volna.

- fűzte hozzá Boros Imre.

 

Teljes műsor:

Hír TV

További epizódok

Háttérkép: Dacból is mondjuk ki, létezik még normalitás!

„Az rajtunk is múlik, hogy az abnormálisok totális győzelmet aratnak-e a normalitás felett.” 2021. július 01.

Háttérkép: A globalista háttérhatalom tevékenysége a kiegyezéstől napjainkig

A kiegyezés kapcsán valóban beszélhetünk boldog békeidőkről? Kiderül a Háttérkép tematikus adásából. 2021. június 24.

Háttérkép: 2500 éve létezik az „Oszd meg és uralkodj!" elve

A Háttérkép vendégei Boros Imre és Bogár László közgazdászok voltak. 2021. június 17.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!