2020. szeptember 22.,
kedd, Móric napja

Credo

Credo

Ha Ön a politikailag korrekt beszélgetésekhez ragaszkodik... Ha szigorúan vallás semleges tartalomra vágyik... És a progresszív felfogású műsorvezetést részesíti előnyben… Akkor eleinte nem ez lesz a kedvenc műsora… eleinte. CREDO. AZ IGAZAT MEGVALLVA.

Credo: Ha van járványkezelés, az a baj, ha nincs járványkezelés, az a baj

Rab Irén kultúrtörténész, Lánczi Tamás politológus és Kada Sándor voltak Földi-Kovács Andrea vendégei.

Credo: Esélyegyenlőség helyett pozitív előítélet a filmvilágban

Alapvető értékeink kérdőjeleződnek meg nap mint nap: ami évszázadokig erény és követendő volt, mára megtűrtté vagy elítélendővé vált.

Credo: A transzgender ideológia káros hatást gyakorol a társadalomra

A Hír TV Credo című műsorának központi témája a genderpropaganda és annak társadalomra gyakorolt hatása volt.

Credo: Hazánkban a gyermekek húsz százaléka ellen követnek el szexuális abúzust

A globális szexuális forradalom mindenkit érint: férfit, nőt, fiatalt és öreget. A szabadság hívószavával olyan zsarnokságot építenek ki világszerte, amely alatt már nem szabad a szokásos módon élni.

Credo: Még a homoszexuálisok közül is sokan elhatárolódnak a Pride-tól

Az idei, 25. Budapest Pride-ot a koronavírus-járvány miatt a szokásos nyáreleji időpont helyett augusztus 14-23 között rendezik meg. Az ez évi Pride jelmondata: „AUGUSZTUS 20-A MINDEN MAGYAR ÜNNEPE”, míg hivatalos logója egy szivárványos Szent Korona.

Credo: Már az egész társadalomra jellemző a magány, ez vezet a pornófüggőséghez

Az egyik legnagyobb internetes pornómegosztó oldal forgalma egyetlen nap alatt 11,6 százalékkal növekedett a koronavírusjárvány és a karanténintézkedések hatására.

Credo: Globálissá vált az apahiány

Az elmúlt száz évben az apák szerepe modern világunkban egyre inkább háttérbe szorult. Nemzedékek nőttek fel anélkül, hogy lehetőségük lett volna megtanulni milyen apának lenni, vagy legalább a sejtett apa szerepben megerősödni.

Credo: Trump elnök az antifa mozgalmat terrorcsoporttá nyilvánítaná

Két hete zavargások kezdődtek az Egyesült Államokban, miután - nem először - rendőri erőszak áldozata lett egy fekete bőrű férfi, George Floyd.

Credo: A trianoni békediktátum az egyik legrosszabb béke volt Közép-Európában

A Credo vendégei Gulyás László, Raffay Ernő, Nánay Mihály és Panyi Miklós voltak.

Credo: A magyar állam nem akar beavatkozni az emberek privát szférájába

A parlament múlthéten megszavazta azt a törvényjavaslatot, amely előírja, hogy az anyakönyvi kivonatban mindenkor a születéskori, biológiai nem szerepeljen.

Credo: Levontunk bármi következtetést a járvány időszakából?

Az újranyitás napján tömegek ostromoltak meg több nagyáruházat és ezrek lepték el a szórakozóhelyeket. Így igyekeztek bepótolni mindent, ami az elmúlt két hónapban számukra kimaradt.

Credo: Sokkal fontosabb a cselekvés a hangzatos egyezményeknél

A Hír TV Credo című műsorában az Isztambuli Egyezményről és a felszabadítási teológiáról beszélgetett Földi-Kovács Andrea vendégeivel.