2020. július 14.,
kedd, Örs, Stella napja

Credo

Credo

Ha Ön a politikailag korrekt beszélgetésekhez ragaszkodik... Ha szigorúan vallás semleges tartalomra vágyik... És a progresszív felfogású műsorvezetést részesíti előnyben… Akkor eleinte nem ez lesz a kedvenc műsora… eleinte. CREDO. AZ IGAZAT MEGVALLVA.

Credo: Még a homoszexuálisok közül is sokan elhatárolódnak a Pride-tól

Az idei, 25. Budapest Pride-ot a koronavírus-járvány miatt a szokásos nyáreleji időpont helyett augusztus 14-23 között rendezik meg. Az ez évi Pride jelmondata: „AUGUSZTUS 20-A MINDEN MAGYAR ÜNNEPE”, míg hivatalos logója egy szivárványos Szent Korona.

Credo: Már az egész társadalomra jellemző a magány, ez vezet a pornófüggőséghez

Az egyik legnagyobb internetes pornómegosztó oldal forgalma egyetlen nap alatt 11,6 százalékkal növekedett a koronavírusjárvány és a karanténintézkedések hatására.

Credo: Globálissá vált az apahiány

Az elmúlt száz évben az apák szerepe modern világunkban egyre inkább háttérbe szorult. Nemzedékek nőttek fel anélkül, hogy lehetőségük lett volna megtanulni milyen apának lenni, vagy legalább a sejtett apa szerepben megerősödni.

Credo: Trump elnök az antifa mozgalmat terrorcsoporttá nyilvánítaná

Két hete zavargások kezdődtek az Egyesült Államokban, miután - nem először - rendőri erőszak áldozata lett egy fekete bőrű férfi, George Floyd.

Credo: A trianoni békediktátum az egyik legrosszabb béke volt Közép-Európában

A Credo vendégei Gulyás László, Raffay Ernő, Nánay Mihály és Panyi Miklós voltak.

Credo: A magyar állam nem akar beavatkozni az emberek privát szférájába

A parlament múlthéten megszavazta azt a törvényjavaslatot, amely előírja, hogy az anyakönyvi kivonatban mindenkor a születéskori, biológiai nem szerepeljen.

Credo: Levontunk bármi következtetést a járvány időszakából?

Az újranyitás napján tömegek ostromoltak meg több nagyáruházat és ezrek lepték el a szórakozóhelyeket. Így igyekeztek bepótolni mindent, ami az elmúlt két hónapban számukra kimaradt.

Credo: Sokkal fontosabb a cselekvés a hangzatos egyezményeknél

A Hír TV Credo című műsorában az Isztambuli Egyezményről és a felszabadítási teológiáról beszélgetett Földi-Kovács Andrea vendégeivel.

Credo: Intelligens emberek közt nem lehet kérdés a másik hitének tiszteletben tartása

Napjainkra a politikában és a közéletben is elharapódzott, sőt divattá lett az egyház támadása.

Credo: El kéne gondolkodni azon, hogy miért élünk

Míg az országok gőzerővel küzdenek a koronavírus ellen, addig megdöbbentő jogszabályokat fogadnak el a világ számos országában.

Credo: Napjaink hősei

Orvosok és ápolók éjjel-nappal küzdenek a betegek életéért. Hősökként beszélnek róluk, de ők ezt visszautasítják.

Credo: Válság idején az őrültek előbújnak rejtekükből

A Hír Tv Credo című műsorában Földi-Kovács Andrea műsorvezető arról beszélgetett többek között vendégeivel, hogy milyen világ köszönt ránk a járvány után.