2021. 10. 19. Kedd Nándor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 22:50

Credo

Credo: Jó pár multi cégnél elveszti állását az, aki felvállalja konzervatív álláspontját

A Credo búcsúzik. Az utolsó adást ma láthatták a nézők a Hír TV műsorán.

Credo: Ideológiai értelemben Európa nyugati részén óriási a káosz

Ennek az ideológiai nyomásnak, mely a nyugat felől érkezik most két állam áll útjába: Magyarország és Lengyelország - mondta Kovács Ákos a Hír Tv stúdiójában. 2021. június 25.

Credo: A demográfiai válságnak a párkapcsolati válság az alapvető oka

A kormány múlt héten beterjesztett törvénytervezete gátat szabna annak, hogy a kiskorúaknak LMBTQ témájú szexuális felvilágosítást, érzékenyítést tartsanak. Erről is szó volt a Credoban. 2021. június 18.

Credo: Levált a szexualitásról a társas kapcsolódás

A Credo vendégei Uzsainé Pécsi Rita neveléskutató, Frivaldszky Edit, az Emberi Méltóság Központ igazgatója és Krúdy Tamás szerkesztő-újságíró voltak. 2021. június 11.

Credo: Magyarországon a megfogant életek 30-50 %-a végződik abortusszal

Földi-Kovács Andrea vendégei Görgey Zsuzsanna, a Séta az életért alapítója és szervezője valamint Téglásy Imre, az Alfa Szövetség alapítója és elnöke voltak. 2021. június 04.

Credo: Megindul a társadalomban az emberi nemnek a lebontása

A Credo vendégei Surjányi Dávid, Bakos Zoltán, Osztie Zoltán és Márkus Tamás voltak. 2021. május 14.

Rod Dreher: Orbán megmentette hazáját a mérgező gender-ideológiától

Földi-Kovács Andrea vendégei a Credoban Rudnyánszky Melinda és édesapja, Aradszky András államtitkár és Rod Dreher politikai kommentátor voltak. 2021. május 07.

Győrfi Pál: A segítség az egészségügyi dolgozóknak is fontos!

Földi-Kovács Andrea vendégei a Credo-ban Görgey Zsuzsanna, Kováts György , László Viktor és Győrfi Pál voltak. 2021. április 30.

Credo: Torz kép alakult ki Magyarországról Nyugat-Európában

Trombitás Kristóf vendégei a Credoban Kiss István, a Danube Institute ügyvezető igazgatója, Magyarics Tamás , a Hungarian Conservative főszerkesztője és Pogrányi Lovas Miklós, a XXI. Század Intézet kutatója voltak. 2021. április 23.

Credo: A keresztény ember elsősorban értékeket képvisel, míg az egyén érdekeket képvisel

Megfogalmazható-e a közjó fogalma? Többek között erre is keresték a választ a mai Credoban. 2021. április 16.

Credo: Az iskola az egyik utolsó közösség a társadalomban

Földi-Kovács Andrea vendégei a Credoban Bese Gergő atya, Horváth Szilárd a gödi Búzaszem Iskola alapítója és Gyenes Viktor a Litéri Református Általános Iskola igazgatója voltak. 2021. április 09.

Osztie Zoltán atya: A remény üzenetét is hordozza Krisztus feltámadásának örömhíre

Bármi is történjék, a „hitünkben nem törünk meg” - hívta fel rá a figyelmet a plébános a Credo húsvéthétfői különkiadásában. 2021. április 05.

Bogárdi Szabó István: Az igazi szabadság a keresztény szabadság

Húsvéti gondolatok Bogárdi Szabó István református püspökkel, lelkésszel. Műsorvezető: Trombitás Kristóf. 2021. április 02.

Credo: Nagypéntek Jézusnak a szeretetéről szól

Földi-Kovács Andrea vendégei Molnár Ambrus református lelkész, Tokodi László domonkos rendi szerzetes, Csókay András idegsebész és Bajcsi Norbert voltak, akinek az élettörténete volt nagyon tanulásgos. 2021. április 02.

Credo: Az EP túlnyomó többségének már ez az új vallás az iránytű

Az Európai Uniót nagy többséggel az LMBTQ-jogok „szabadságzónává” nyilvánította az Európai Parlament. Erről beszélgetett meghívott vendégeivel Földi-Kovács Andrea. 2021. március 26.

Credo: Németország egy irányított demokrácia

A Credo egyik témája ezen a héten a Deutsche Welle Magyarországot lejárató filmje volt. 2021. március 19.

Credo: Exkluzív beszámoló Ferenc pápa történelmi iraki látogatásáról

A világ eddig nem ismerte el azt, hogy komoly üldözésnek vannak kitéve a keresztények a Közel-Keleten – erről is beszélt Azbej Tristan államtitkár a HírTV stúdiójában. 2021. március 12.

Credo: A genderelmélet kritikája

Miként is kötődik a genderelmélet a marxizmus-leninizmushoz? Egyebek között erről is szó esett Credo című műsorunk legutóbbi adásában. 2021. március 05.

Balog Zoltán segítő, jobbító szándékkal fog bírálni

A püspök arról is beszélt a HírTV Credo című műsorában, hogy ha arról van szó, akkor a kormányzó párttal szemben is kritikát fog megfogalmazni. 2021. február 26.

Credo: Egy óriási technikai „revolutionban” vagyunk

Földi-Kovács Andrea vendégei Ferencz Orsolya űrkutató és Párkányi Eszter az Alapjogokért Központ elemzője voltak 2021. február 19.

Credo: Jelenleg egy ateista forradalom zajlik

Az emberi élet értéke nem ér annyit, mint egy naposcsibéé? Erről is szó esett Földi-Kovács Andrea műsorában. 2021. február 12.

Credo: Magyar az, aki vállalja a sorsunkat és a kultúránkat

Mi a magyar? Erre a kérdésre keresték a választ a Hír TV Credo című műsorában. 2021. február 05.

Legfrissebb hírek

Szükség van a nemzeti szuverenitást védő álláspontok megerősítésére

A pénzügyi zsarolás sem megengedett, ahogy a kényszerítés, zsarolás sem, a demokrácia így nem működik - jelentette ki Mateusz Morawieczki a lengyel jogállamiságról tartott európai parlamenti plenáris ülésen. Halkó Petrát, a Századvég nemzetközi elemzőjét kérdeztük. Közlése szerint a kettős mérce egy létező jelenség az Európai Unióban.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!