2020. január 29.,
szerda, Adél napja

Credo

Credo

Ha Ön a politikailag korrekt beszélgetésekhez ragaszkodik... Ha szigorúan vallás semleges tartalomra vágyik... És a progresszív felfogású műsorvezetést részesíti előnyben… Akkor eleinte nem ez lesz a kedvenc műsora… eleinte. CREDO. AZ IGAZAT MEGVALLVA.

Credo: „A mennyország létezik”

A Credo vendége Dr. Eben Alexander idegsebész volt, aki 2008-ig a konzervatív tudományt képviselte, ám halálközeli élménye mindent megváltoztatott.

Credo: Teljessé vált Kanadában a genderlobby nyomulása

A Hír TV Credo című műsorában a külföldön egyre nagyobb teret nyerő genderpropaganda volt ma a téma.

Credo: Az emberben lévő jót a katarzis felszínre képes hozni

2020.01.08.

Kik és miért erőltetik az emberség, az esztétikum és a hit radikális lebontását a kulturális átformálás által? A Credo vendége volt Pajor András és Eperjes Károly.

Credo: „Nem kaptok, mert nem kértek”

A Credoban Böjte Csaba ferences rendi szerzetes volt Földi-Kovács Andrea vendége, aki egyebek mellett Jézus tanításaira hívta fel a figyelmet.

Credo: Ideje felébredni!

A Credoban Bese Gergő iskolalelkész, katolikus plébános és Kőházy Ferenc FankaDeli dalszerző, énekes voltak Földi-Kovács Andrea vendégei.

A halál utáni élet titkai

Dr. Eben Alexander, a világ jelenleg leghíresebb harvardi agykutató-idegsebészének január 19-i budapesti előadása megtekinthető a Credo című műsorunkban.

Credo: Katolikusok és laikusok is elítélik

Schönborn bíboros ismét LMBTQ koncertet engedélyezett a Bécsi Székesegyházban. Conchita Wurst transzvesztita előadó is fellépett a Stefansdomban.

Credo: Ma a kereszténység a legüldözöttebb vallás

A "sötét középkor" visszatérését, "a papok korlátlan, mindenekfelett álló hatalmát" jósolta Dobrev Klára az Európai Parlament brüsszeli üléstermében.

Credo: A terápia segíthet

Azok a homoszexuálisok, akik a szexuális orientációjukat nem tartják normálisnak, szakmai segítséget is igénybe tudnak venni, ahhoz hogy megváltozzanak.

Credo: Élet vagy halál?

Műsorunkban exkluzív interjút láthatnak Grzegorz Górny lengyel szerző, riporter, dokumentumfilm-rendezővel, aki „Gyilkosság és orvostudomány” című megrázó könyvében mutatja be a döbbenetes valóságot.

Credo: „Balliberális eszmékkel új embertípust akarnak létrehozni”

2019.11.13.

Nagyon komolyan kellene venni azt a veszélyt, amit Soros György ideológiája ráerőltet a világra – hangzott el megújult magazin műsorunkban.

Credo: Százezrek kényszerültek elhagyni lakóhelyüket, csak mert keresztények voltak

2019.11.06.

Megújult névvel és díszletben, de a Tercben megszokott témákkal és megközelítésben folytatjuk tovább.