2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Credo

Győrfi Pál: A segítség az egészségügyi dolgozóknak is fontos!

Több mint egy éve végeznek az orvosok, ápolók, mentősök emberfeletti munkát a kórházaktól az oltópontokig. Ez a krízishelyzet az emberi szolidaritás legszebb példáit mutatta meg hazánkban: megmozdult az ország számtalan segítő szándékú ember támogatta a hozzá közel eső kórházat és annak egészségügyi dolgozóit.

  • Győrfi Pál: A segítség az egészségügyi dolgozóknak is fontos!

 

Többen, akik betegként járták meg a kórházat, önként jelentkeztek ápolónak. Mások a gyorsbüfében kifizették az előttük sorban álló mentősök menüjét, lakástulajdonosok ingyen szállást kínálnak, de voltak, akik gyermekmegőrzést vállaltak, míg egészségügyi dolgozó szüleik a Covid-osztályon teljesítettek szolgálatot.

Földi-Kovács Andrea vendégei a Credo-ban Görgey Zsuzsanna, a Magyarok Európában Egyesület elnöke, életvédő aktivista, Kováts György evangéliumi lelkipásztor, László Viktor, a „Mozdulj” Ima-és Segítőcsoport Alapítója és Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője voltak.

A segítség fontosságáról beszélgettek, miként élik meg az egészségügyben dolgozók a napi tragédiákat. Hogyan tudunk segíteni nekik.

Teljes beszélgetés:

 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Fagyasztott halakban csempészték az 1,3 tonnányi kokaint

Fagyasztott halakban csempészték az 1,3 tonnányi kokaint

A portugál hatóságok lefoglaltak 1,3 tonnányi, fagyasztott halakba rejtett kokaint és letartóztattak hét embert a Latin-Amerikával folytatott kábítószer-kereskedelemben részt vevőeurópai bűnszervezetek felszámolására indított akció keretei közt - jelentette be a portugál rendőrség hétfőn.
Ferenc pápa is sürgeti az ideiglenes gázai tűzszünet létrejöttét + videó

Ferenc pápa is sürgeti az ideiglenes gázai tűzszünet létrejöttét + videó

Patthelyzet alakult ki a gázai tűzszünettel kapcsolatban. Izrael addig nem írja alá az egyezményt, amíg a Hamasztól nem kapja meg a túszok listáját. A terrorszervezet viszont addig nem akarja azt kiadni, amíg nem kezdődik el a fegyvernyugvás. A tűzszünetet már az Egyesült Államok és a katolikus egyház is sürgeti.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!