2022. 10. 06. Csütörtök Brúnó, Renáta napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Credo

Győrfi Pál: A segítség az egészségügyi dolgozóknak is fontos!

Több mint egy éve végeznek az orvosok, ápolók, mentősök emberfeletti munkát a kórházaktól az oltópontokig. Ez a krízishelyzet az emberi szolidaritás legszebb példáit mutatta meg hazánkban: megmozdult az ország számtalan segítő szándékú ember támogatta a hozzá közel eső kórházat és annak egészségügyi dolgozóit.

  • Győrfi Pál: A segítség az egészségügyi dolgozóknak is fontos!

 

Többen, akik betegként járták meg a kórházat, önként jelentkeztek ápolónak. Mások a gyorsbüfében kifizették az előttük sorban álló mentősök menüjét, lakástulajdonosok ingyen szállást kínálnak, de voltak, akik gyermekmegőrzést vállaltak, míg egészségügyi dolgozó szüleik a Covid-osztályon teljesítettek szolgálatot.

Földi-Kovács Andrea vendégei a Credo-ban Görgey Zsuzsanna, a Magyarok Európában Egyesület elnöke, életvédő aktivista, Kováts György evangéliumi lelkipásztor, László Viktor, a „Mozdulj” Ima-és Segítőcsoport Alapítója és Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője voltak.

A segítség fontosságáról beszélgettek, miként élik meg az egészségügyben dolgozók a napi tragédiákat. Hogyan tudunk segíteni nekik.

Teljes beszélgetés:

 

Hír TV

 

További epizódok

Credo: Jó pár multi cégnél elveszti állását az, aki felvállalja konzervatív álláspontját

Credo: Jó pár multi cégnél elveszti állását az, aki felvállalja konzervatív álláspontját

A Credo búcsúzik. Az utolsó adást ma láthatták a nézők a Hír TV műsorán. 2021. július 02.
Credo: Ideológiai értelemben Európa nyugati részén óriási a káosz

Credo: Ideológiai értelemben Európa nyugati részén óriási a káosz

Ennek az ideológiai nyomásnak, mely a nyugat felől érkezik most két állam áll útjába: Magyarország és Lengyelország - mondta Kovács Ákos a Hír Tv stúdiójában. 2021. június 25.
Credo: A demográfiai válságnak a párkapcsolati válság az alapvető oka

Credo: A demográfiai válságnak a párkapcsolati válság az alapvető oka

A kormány múlt héten beterjesztett törvénytervezete gátat szabna annak, hogy a kiskorúaknak LMBTQ témájú szexuális felvilágosítást, érzékenyítést tartsanak. Erről is szó volt a Credoban. 2021. június 18.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!