2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 20:30

Credo

Credo: Levált a szexualitásról a társas kapcsolódás

Nem is olyan rég még egyértelmű volt, hogy a gyermekek védelme mindenek felett áll, társadalmi avagy nemzeti minimum megóvni őket minden káros hatástól. Mára azonban elsősorban egyes nemzetközi szervezetek és véleményformálók révén megkérdőjeleződött ez az alapelv. Ebben a hónapban készültek az Európai Parlamentben elfogadni azt a jelentést, amely már az általános iskolások LMBTQ-irányú szexuális nevelésére szólít fel, a „nemi erőszak egyik formájának” állítja be az élet védelmét, emberi jognak pedig az abortuszt, lehetővé téve akár már kamaszok számára is, szülői engedély nélkül, egészen a 9. hónapig. Mindezzel párhuzamosan folyamatos a nyomás, hogy hazánk fogadja el az ugyanezen elvek mentén született Isztambuli Egyezményt és hogy teljes legyen a kép: az elmúlt héten újabb homoszexuális propaganda könyv jelent meg Magyarországon a legkisebbek érzékenyítésére. Hol kezdődik a megrontás és mi kell legyen a határozott és felelős, keresztényi válasz? Erről beszélgettünk a Credoban. A műsor vendégei Uzsainé Pécsi Rita neveléskutató, Frivaldszky Edit, az Emberi Méltóság Központ igazgatója és Krúdy Tamás szerkesztő-újságíró voltak.

  • Credo: Levált a szexualitásról a társas kapcsolódás

„Nevezzük nevén a gyereket. Szóval itt mégis csak arról van szó, hogy az emberek szexualitáshoz fűződő viszonyát és magát a szexualitás funkcióját is meg akarják változtatni?”

-        kérdezte Földi-Kovács Andrea.

„Az már meg is történt, itt elsősorban sajnos a fejekben is megtörtént, tehát amihez nagyon hozzájárult az a hormonális fogamzásgátlásnak az elterjedése, amikor véglegesen sikerült leválasztani a gyermeknemzésről a szexualitást”

-        mondta Krúdy Tamás.

„Levált a szexualitásról a társas kapcsolódás, tehát az örömszerzés a saját örömszerzésről szól”

-        felelte Uzsainé Pécsi Rita.

„Ha megnézzük azokat az országokat, ahol elterjedtek ezek a szexuális nevelési programok, látjuk, hogy nem csökkent az abortuszok száma”

-        tette hozzá Frivaldszky Edit.

Hír TV

További epizódok

Credo: Jó pár multi cégnél elveszti állását az, aki felvállalja konzervatív álláspontját

Credo: Jó pár multi cégnél elveszti állását az, aki felvállalja konzervatív álláspontját

A Credo búcsúzik. Az utolsó adást ma láthatták a nézők a Hír TV műsorán. 2021. július 02.
Credo: Ideológiai értelemben Európa nyugati részén óriási a káosz

Credo: Ideológiai értelemben Európa nyugati részén óriási a káosz

Ennek az ideológiai nyomásnak, mely a nyugat felől érkezik most két állam áll útjába: Magyarország és Lengyelország - mondta Kovács Ákos a Hír Tv stúdiójában. 2021. június 25.
Credo: A demográfiai válságnak a párkapcsolati válság az alapvető oka

Credo: A demográfiai válságnak a párkapcsolati válság az alapvető oka

A kormány múlt héten beterjesztett törvénytervezete gátat szabna annak, hogy a kiskorúaknak LMBTQ témájú szexuális felvilágosítást, érzékenyítést tartsanak. Erről is szó volt a Credoban. 2021. június 18.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!