2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:15

Credo

Credo: Megindul a társadalomban az emberi nemnek a lebontása

Ismert, hogy a 30 alattiak tévét nem néznek, rádiót nem hallgatnak, ellenben a streamingszolgáltatók saját gyártású műsorait falják. A sorozatokkal pedig a fiatal nemzedékek akarva-akaratlanul szívják magukba a genderdogmákat és a lassan mindent eluraló ultraliberális szemléletet. Észrevétlenül és tömeges méretekben zajlik a legfogékonyabb generáció érzékenyítése. Az LMBTQ-filmek és -sorozatok dömpingje elől ugyanis nincs menekvés: A technológia mindenhová eljut. Az átnevelőipar ontja magából az identitászavaros kamaszokról, homoszexuális párok örökbefogadási kálváriájáról és a szép új színes és elfogadó, gender-világról szóló propaganda alkotásokat. Kinek, kiknek a kezében van gyermekeink jövője? Megvédhetjük-e őket a digitális agymosástól? És ha igen, akkor hogyan? A Credo vendégei Surjányi Dávid, a Hetek rovatvezetője, Bakos Zoltán író, fotográfus, Osztie Zoltán, a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia plébánosa és Márkus Tamás, az Őrmezői Református Gyülekezet lelkipásztora.

  • Credo: Megindul a társadalomban az emberi nemnek a lebontása

„Miben hasonlít és miben különbözik ez a fajta filmes világ vagy kultúrkampf attól, amelyről talán már egy korábbi adásban beszélgettünk, amely évtizedekkel korábban indult és a homoszexualitás széleskörű társadalmi elfogadtatására irányult?”

-        kérdezte Földi-Kovács Andrea.

„Látni kell folyamatában ezt az egész történést. Az a korábbi filmes periódus, ami úgymond a Hollywood aranykora nagy mértékben hozzájárult ahhoz, ami most van”

-        válaszolta Surjányi Dávid.

„Az utolsó társadalomkritikai filmek a ’70-es években születtek Hollywoodban. (…)Ami most van az nyílt hadüzenet a tízparancsolat ellen, a moralitás ellen és mivel a mainstream híradó műsoroknak a 80 százaléka a világon mind egyházellenesek, vallásellenesek és istenellenesek, megindul az emberi társadalomban az emberi nemnek mint olyannak a lebontása”

-        reagált Bakos Zoltán.

 

 

Letartóztatott és pénzbüntetésre ítélt lelkészek és papok. Egyetlen bűnük, hogy a hagyományos családmodell mellett álltak ki.

 

„Hadd kérdezzem meg ezután a felvétel után, hogy papként, lelkészként mit éreznek, amikor ezeket a képsorokat látják?”

-        kérdezte a műsorvezető.

„Most már lassan természetesnek vesszük, hogy ezek a támadások érnek bennünket, sőt igazat kell adnunk annak, aki azt mondta, hogyha nem váltjuk ki ezeket a támadásokat valamit elrontottunk. Idáig jutott az ellenséges terror”

-        jegyezte meg Osztie Zoltán.

„Engem az őskereszténységre emlékeztet ez a mostani helyzet, egyre inkább visszajutunk oda, abba az I. századi állapotba, amit a korai keresztényeknek ki kellett állniuk”

-        mondta Márkus Tamás.

Hír TV

További epizódok

Credo: Jó pár multi cégnél elveszti állását az, aki felvállalja konzervatív álláspontját

Credo: Jó pár multi cégnél elveszti állását az, aki felvállalja konzervatív álláspontját

A Credo búcsúzik. Az utolsó adást ma láthatták a nézők a Hír TV műsorán. 2021. július 02.
Credo: Ideológiai értelemben Európa nyugati részén óriási a káosz

Credo: Ideológiai értelemben Európa nyugati részén óriási a káosz

Ennek az ideológiai nyomásnak, mely a nyugat felől érkezik most két állam áll útjába: Magyarország és Lengyelország - mondta Kovács Ákos a Hír Tv stúdiójában. 2021. június 25.
Credo: A demográfiai válságnak a párkapcsolati válság az alapvető oka

Credo: A demográfiai válságnak a párkapcsolati válság az alapvető oka

A kormány múlt héten beterjesztett törvénytervezete gátat szabna annak, hogy a kiskorúaknak LMBTQ témájú szexuális felvilágosítást, érzékenyítést tartsanak. Erről is szó volt a Credoban. 2021. június 18.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!