2021. február 26.,
péntek, Edina napja

Riasztás

Riasztás

Hetente jelentkező, 42 perces magazinunk 2008 novembere óta szolgálja a bűnügyek iránt érdeklődő nézőket. Igyekszik a legfrissebben és a lehető legalaposabban bemutatni egy-egy esetet, megszólaltatva vádlót, tettest, szemtanúkat és szakértőket. A műsor készítői riportjaikban nyomon követnek régóta húzódó bírósági ügyeket, mikrofon elé ültetnek kemény bűnözőket. Munkatársaink felkészültek, kitartóak és alaposak, mert munkájukban alapvető szempont, hogy az érem mindkét oldalát megmutassák. Műsorvezető: Kisléghi-Nagy Rudolf. Szerkesztő-riporter: Hatvany István, Juhász Milán, Petz Gábor Olivér. Felelős szerkesztő: Fejes Lajos.

12 éven aluli nézőinknek nem ajánlott!

Riasztás: A vád szerint mintegy 20 késszúrással ölte meg újszülött csecsemőjét egy felsőzsolcai nő

A négygyerekes nő tagadja, hogy ő követte el a gyilkosságot. Többek között ezzel a témával is foglalkoztunk ezen a héten Riasztás című műsorunkban.

Riasztás: Rontáslevétel helyett kifosztás

Értékeiktől „könnyítette meg” idős áldozatait egy kiskunfélegyházi hölgy. A Riasztás e heti adásában többek között erről is szó volt.

Riasztás: Visszatartott bizonyítékok a Fenyő-gyilkosság ügyében

A vád hivatali visszaélés, a vádlott pedig nem más, mint a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség egykori vezetője. Többek között erről is szó volt a Riasztásban.

Riasztás: Az ózdi kettős gyilkosság fejleményei

2021.02.02.

Nem született jogerős döntés annak a férfinak az ügyében, aki halálra késelte nevelt fiait. Többek között erről is szó volt február első Riasztásában.

Riasztás: A mórahalmi testvérgyilkosság

Egy tanyán történt tűzhöz riasztották a tűzoltókat Mórahalmon tavaly januárban. Gyorsan kiderült, hogy szándékos gyújtogatás történt.

Riasztás: Hétköznapok hősei

A Riasztás stábja ezúttal a Fővárosi Katasztrófavédelem munkatársaitól kapott meghívást.

Riasztás: A gyermekágyi pszichózis is tragédiához vezethet

A Hír TV Riasztás című műsorából azt is megtudhatták a nézők, hogy mit csinál egy lőkiképző.

Riasztás: Ítélet született Hasszan F. ügyében

A Hír TV Riasztás című műsorának egyik témája az emberiség elleni bűntettek elkövetésével vádolt Hasszan F. ügye volt, amelyben nemrégiben ítélet született.

Riasztás: Szándékos gyújtogatás okozta a családi tragédiát

A Riasztás e heti részében egy gyújtogatás okozta gyilkosság hátterét is körbejárja a stáb.

Riasztás: Lázadás a Kozma utcában

Összesen három elítélttel szemben indult eljárás a 2018 telén, a Kozma utcai börtönben történt rendbontás ügyében - többek között erről is szó volt az eheti Riasztásban.

Riasztás: Brutális gyilkosságok nyomában

A Hír TV eheti Riasztás című műsorában a nézők megismerhették a kiskundorozsmai tragédia részleteit is.

x
Rendkívüli hír