2020. január 29.,
szerda, Adél napja

Riasztás

Riasztás

Hetente jelentkező, 42 perces magazinunk 2008 novembere óta szolgálja a bűnügyek iránt érdeklődő nézőket. Igyekszik a legfrissebben és a lehető legalaposabban bemutatni egy-egy esetet, megszólaltatva vádlót, tettest, szemtanúkat és szakértőket. A műsor készítői riportjaikban nyomon követnek régóta húzódó bírósági ügyeket, mikrofon elé ültetnek kemény bűnözőket. Munkatársaink felkészültek, kitartóak és alaposak, mert munkájukban alapvető szempont, hogy az érem mindkét oldalát megmutassák. Műsorvezető: Kisléghi-Nagy Rudolf. Szerkesztő-riporter: Hatvany István, Juhász Milán, Petz Gábor Olivér. Felelős szerkesztő: Fejes Lajos.

12 éven aluli nézőinknek nem ajánlott!

Riasztás: Felfüggesztett kárpótlás

2020.01.28.

Milliós kárpótlások gyilkosoknak is. Biznisz, vagy jogos kifizetések? De ki fizeti ki a kárpótoltak áldozatait? Többek között erről is szó esett a Riasztásban.

Riasztás: Cipőgyár az ország legrégebbi börtönében

2020.01.21.

A 175 éves balassagyarmati börtönben forgatott a Riasztás stábja.

Riasztás: Fókuszban Dr. Kovács Lajos

2020.01.14.

A Hír TV bűnügyi magazinjában bemutatjuk a "Nyomozót", aki pályája során az összes jelentős magyar bűneset felderítésében szerepet játszott.

Riasztás: Brutális gyilkosság Kőbányán

A Riasztás idei első adásában a kőbányai brutális gyilkosság részleteiről, a József Attila Színházban bemutatásra került fogvatartottak előadásáról, a társkeresés veszélyeiről és az ötvöskónyi kutyavilágról is szó esett.

Riasztás: Bűnügyek 2019

Az év utolsó Riasztásában összefoglalót láthatnak arról, hogy idén milyen bűnügyek foglalkoztatták leginkább a közvéleményt.

Riasztás: Súlyosbított ítéletek

2019.12.17.

A legtöbb vádlott esetében a korábban kiszabott tételeknél jóval nagyobb büntetéseket rótt ki a Győri Ítélőtábla a kolontári vörösiszap-katasztrófa perében.

Riasztás: "Ebből majd tanul a tanárnő"

A 17 éves, egyébként kifejezetten jól tanuló fiú állítólag egy rossz jegy, egy közepes miatt döntött úgy, elégtételt vesz a vélt sérelemért.

Riasztás: Ismét bíróság előtt Portik Tamás

2019.12.03.

A jelenleg összesen 28 évnyi börtönbüntetését töltő 51 éves férfit ezúttal azzal vádolják, hogy felbujtóként közreműködött egy gyilkossági kísérletben.

Riasztás: Ismét hallatott magáról Sztojka Iván

A Marian Cozma-gyilkosság harmadrendű vádlottja ezúttal futtatás és prostitúcióra kényszerítés miatt került a rendőrség látókörébe.

Riasztás: Milliárdos heroinfogás Budapesten

2019.11.19.

Akár négymilliárd forintot is érhet az a heroin-szállítmány, amelyet Budapesten foglaltak le a rendőrök egy magyar férfi raktárjában.

Riasztás: Réti László, a rendőrből lett krimiíró

2019.11.12.

Gyárfás Tamás bírósági tárgyalása, Réti László legújabb könyve és a Szalonnán történt kegyetlen gyilkosság háttere - többek között ezekre is fény derül a mai Riasztásból.

Riasztás: Fekete október

2019.11.05.

Mintegy hatvan halálos áldozatot követeltek októberben a közúti balesetek – erről is szó volt a Riasztás legújabb műsorában.