2021. 10. 20. Szerda Vendel napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Riasztás

Riasztás: 12 nyomozó 

Unokázós csalás – a módszer szinte közismert, mégis időről-időre akad, aki áldozatául esik a csalóknak.

Riasztás: Az ötödik gyermek

Egyelőre tisztázatlan, mi vezette arra a négy gyermekes családanyát, hogy a titokban kihordott ötödik gyermekét meggyilkolja. 2021. június 22.

Riasztás: 48 késszúrás

Mintegy félszáz késszúrás következtében vesztette életét egy idős mogyoródi nő. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 15.

Riasztás: Egy szerelem vége

Őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint egy tapétavágó késsel ölte meg élettársát, majd a nő édesapját is megsebesítette. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 08.

Riasztás: Gödörbe zárt szerelem

Tíz év börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki megölte élettársát, majd a holttestet elásta egy épülő házban Albertirsán. A vádlott azt állította, egy vita hevében, véletlenül ölte meg párját, a bíróság azonban nem hitte el a történetét. 2021. június 01.

Riasztás: Holttest a szeméttelepen - új irányt vett a nyomozás!

Egy közel 20 éves eset újabb fordulatait is láthattuk az e heti Riasztásban. 2021. május 25.

Riasztás: Az évszázad heroinfogása

17 milliárd forint! Nagyjából ekkora értéket képviselt az a heroin-szállítmány, amelyre a magyar és a szlovén hatóságok csaptak le 2019 őszén. 2021. május 18.

Riasztás: Az utolsó dal

Brutális gyilkosság Dunavarsányban. Egy férfi felfegyverkezve jelent meg felesége új élettársának házánál, ahová fia is elkísérte. 2021. május 11.

Riasztás: Hullámsír

Hosszú idő után ismét a bíróságon találkoztak a két évvel ezelőtt történt, Hableány turista hajó tragédiájának szereplői. 2021. május 04.

Riasztás: A szavak mögött

A nyelvész-szakértők meghallgatásával folytatódott Gyárfás Tamás pere. 2021. április 27.

Riasztás: Az igazság hangja

Bírónak készült, de ahogy ő fogalmaz, inkább a csapatmunkát választotta, így ügyész lett belőle. A Riasztásban Fazekas Géza. 2021. április 20.

Riasztás: 10 év alatt 95 %-kal csökkent az autólopások száma Budapesten

A bűnözők a legkifinomultabb módszerekkel próbálkoznak, de a rendőrség mindenkit elkap. Többek között erről is szó volt a Riasztásban. 2021. április 13.

Riasztás: Figyelem, adattolvaj!

A Riasztás által megkérdezett szakértő szerint a csoportnak magyar tagja is lehet, az üzenetek ugyanis tökéletes magyarsággal lettek megfogalmazva. 2021. április 06.

Riasztás: Villanó kés

Ezúttal is jött a minden kocsmai verekedést kiváltó három kérdés: Mi van? Mi van? Mi van? – részletek a Riasztás legújabb adásában. 2021. március 30.

Riasztás: Sztárügyek védője

A móri mészárlás, a soroksári futónő meggyilkolása vagy VV Fanni-ügye. Egy közös biztosan van a felsorolt ügyekben, mégpedig nem más, mint az ügyvéd személye. 2021. március 23.

Riasztás: Tizenöt év után lezárhatják a szentesi gyilkossági aktát

Ezen a héten a kislángi kettős gyilkossággal és a 15 éve történt szentesi esettel is foglalkoztak a Hír TV Riasztás című műsorában. 2021. március 16.

Riasztás: Vigyázat, végrehajtók!

Az "unokázós" átverések után újabb csalási módszerre figyelmeztet a rendőrség. Az elkövetők végrehajtónak adják ki magukat. 2021. március 09.

Riasztás: Enyhítésért fellebbez a pásztói csecsemőgyilkos

Döbbenetes kéréssel állt elő a csecsemőjét feldaraboló nő. 2021. március 02.

Riasztás: A vád szerint mintegy 20 késszúrással ölte meg újszülött csecsemőjét egy felsőzsolcai nő

A négygyerekes nő tagadja, hogy ő követte el a gyilkosságot. Többek között ezzel a témával is foglalkoztunk ezen a héten Riasztás című műsorunkban. 2021. február 23.

Riasztás: Rontáslevétel helyett kifosztás

Értékeiktől „könnyítette meg” idős áldozatait egy kiskunfélegyházi hölgy. A Riasztás e heti adásában többek között erről is szó volt. 2021. február 16.

Riasztás: Visszatartott bizonyítékok a Fenyő-gyilkosság ügyében

A vád hivatali visszaélés, a vádlott pedig nem más, mint a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség egykori vezetője. Többek között erről is szó volt a Riasztásban. 2021. február 09.

Riasztás: Az ózdi kettős gyilkosság fejleményei

Nem született jogerős döntés annak a férfinak az ügyében, aki halálra késelte nevelt fiait. Többek között erről is szó volt február első Riasztásában. 2021. február 02.

Legfrissebb hírek

Szükség van a nemzeti szuverenitást védő álláspontok megerősítésére

A pénzügyi zsarolás sem megengedett, ahogy a kényszerítés, zsarolás sem, a demokrácia így nem működik - jelentette ki Mateusz Morawieczki a lengyel jogállamiságról tartott európai parlamenti plenáris ülésen. Halkó Petrát, a Századvég nemzetközi elemzőjét kérdeztük. Közlése szerint a kettős mérce egy létező jelenség az Európai Unióban.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!