2020. szeptember 25.,
péntek, Eufrozina, Kende napja

Riasztás

Riasztás

Hetente jelentkező, 42 perces magazinunk 2008 novembere óta szolgálja a bűnügyek iránt érdeklődő nézőket. Igyekszik a legfrissebben és a lehető legalaposabban bemutatni egy-egy esetet, megszólaltatva vádlót, tettest, szemtanúkat és szakértőket. A műsor készítői riportjaikban nyomon követnek régóta húzódó bírósági ügyeket, mikrofon elé ültetnek kemény bűnözőket. Munkatársaink felkészültek, kitartóak és alaposak, mert munkájukban alapvető szempont, hogy az érem mindkét oldalát megmutassák. Műsorvezető: Kisléghi-Nagy Rudolf. Szerkesztő-riporter: Hatvany István, Juhász Milán, Petz Gábor Olivér. Felelős szerkesztő: Fejes Lajos.

12 éven aluli nézőinknek nem ajánlott!

Riasztás: Végzetes november

Tíz éve pszichés betegséggel kezelték, a vádirat szerint a férfi korábban sohasem mutatott agresszivitást, egészen a végzetes novemberi éjszakáig.

Riasztás: 15 évre is számíthat a győri késelő diák

Tagadta az előkészítő ülésen, hogy előre kitervelten követte el tettét az a győri diák, aki tavaly decemberben a tanórán megkéselte osztályfőnökét.

Riasztás: A bájkeverő

Xanax, Rivotril, többek között ezekből a gyógyszerekből kavart majdnem-halálos koktélt egy fiatal nő alkalmi partnerei számára.

Tasnádi Péter interjú a Riasztásban

Az egykori keresztapa továbbra is határozottan állítja, hogy Gyárfás nemcsak megbízta őt Fenyő János likvidálásával, hanem pénzt is adott neki ezért. Részletek a Riasztásban.

Riasztás: Az érdi vérontás hátteréről

Lőfegyverekkel, botokkal, késekkel rontottak egymásra két család tagjai az érdi benzinkútnál.

Riasztás: Lélekölő gyermekjátékok a kerepesi Gyár utcában

A kerepesi gettóban a rendőrség három felnőttet tartóztatott le kiskorúak megrontása miatt. Többek között ennek a bűnesetnek a részleteivel is foglalkozott ma a Hír TV Riasztás című műsora.

Riasztás: Terítéken a Vizoviczki-ügy

Vesztegetés, zsarolás, megfélemlítés – többek között ezekkel a módszerekkel építette fel 52 cégből álló birodalmát Vizoviczki László.

Riasztás: Holttest az emésztőgödörben

Hat éven át eltűntként tartották nyilván, holttestére egy emésztőgödörben találtak rá.

Riasztás: A tragikus érettségi buli

A 17 éves Ricsi álma az volt, hogy egyszer a Fradiban focizhasson és édesapja a lelátón szurkoljon neki. Ez azonban már biztosan nem válhat valóra.

Riasztás: Gyilkosság egy pulóver miatt

Első fokon tíz és fél év börtönre ítélték a pulóveres - gyilkosságként elhíresült ügy vádlottját.

Riasztás: Pszichoaktív drogokkal kereskedő bandát számolt fel az NNI

A Hír TV Riasztás című műsorában az akció részleteiről is szó esett.

x
Rendkívüli hír