2021. március 1.,
hétfő, Albin napja

Civil kör

Civil kör

Ami megdöbbentett, ami szíven ütött, elgondolkodtatott vagy éppen megmosolyogtatott - erről csevegnek, vitatkoznak közéleti emberek a HírTv hetente jelentkező műsorában, a Civil Körben. A héten történt legfontosabb, legnagyobb közérdeklődésre számot tartó eseményeket vitatjuk meg a három meghívott vendéggel.

Civil kör: Nehéz eldönteni, hogy Czeglédynek van Gyurcsánya, vagy fordítva!

Trombitás Kristóf vendégei ezúttal Ferencz Orsolya űrkutató, Dörner György színművész, Lánczi Tamás politológus és Földi László biztonságpolitikai szakértő voltak.

Civil kör: Veszélyes, hogy a baloldalon eluralkodott a primitív stílus

A Hír TV Civil kör című műsorában ezen a héten a még mindig velünk élő Gyurcsány-jelenség ismét nagyító alá került.

Civil kör: Az ukrán vezetés nem ura önmagának

Trombitás Kristóf vendégei Ferencz Orsolya űrkutató, Földi László biztonságpolitikai szakértő, Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója és Fricz Tamás politológus voltak.

ifj. Lomnici Zoltán: Rátette a mocskos kezét a 444 a vasarnap.hu-ra is!

Mára igenis következményekkel járhat, ha közéleti szereplő a keresztényeket szidalmazza- többek között erről is szó volt a Civil körben. 

Civil kör: A baloldal politikája a káosz teremtés

A Civil kör vendégei Ferencz Orsolya űrkutató, Földi László biztonságpolitikai szakértő, Fricz Tamás politológus és Kötter Tamás író, ügyvéd voltak.

Civil kör: A legdurvább demokrata politika kezd el megvalósulni az Egyesült Államokban

A Civil kör vendégei Kondor Katalin, újságíró, Máthé Áron, történész, Lomnici Zoltán, alkotmányjogász és Lánczi Tamás, politológus voltak.

Civil kör: Trump ellen a politikai elit esküdött össze!

A Civil kör vendégei ezen a héten Ferencz Orsolya űrkutató, Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, Vágvölgyi Gergely újságíró és Bakos Zoltán fotográfus voltak.

Civil kör: Amerikában a globalista kultúra legyőzte a lokalista kultúrát

A Hír TV Civil kör című műsorának középpontjában az amerikai történések és a hazai ellenzék destruktív tevékenysége állt.

Civil kör: Dicstelenebb véget nem is szerezhetett volna a Jobbik magának

A ma esti Civil kör vendégei Ferencz Orsolya, űrkutató, Simon János, politológus, Vágvölgyi Gergely, újságíró és Megadja Gábor, eszmetörténész voltak.

Civil kör: Egyre gyakoribb az egyoldalú szólásszabadság

A Civil kör vendégei Máthé Áron történész, Lomnici Zoltán alkotmányjogász, Lánczi Tamás politológus és Bakos Zoltán fotográfus voltak.

Civil kör: Ez egy katonához méltó, kemény küzdelem volt

2020.12.12.

EU-csúcs után - a további konfliktusok kódolva vannak. A Civil körben Kondor Katalin, ifj. Lomnici Zoltán, Kovács István és Németh Alajos. Műsorvezető: Trombitás Kristóf.

Civil kör: Egy erkölcstelen Brüsszellel szemben Magyarországnak kötelessége megvédeni magát!

Trombitás Kristóf vendégei a Civil körben Kondor Katalin újságíró, Lánczi Tamás politológus, Bakos Zoltán fotográfus és Kötter Tamás író, ügyvéd voltak.