2020. szeptember 19.,
szombat, Vilhelmina napja

Civil kör

Civil kör

Ami megdöbbentett, ami szíven ütött, elgondolkodtatott vagy éppen megmosolyogtatott - erről csevegnek, vitatkoznak közéleti emberek a HírTv hetente jelentkező műsorában, a Civil Körben. A héten történt legfontosabb, legnagyobb közérdeklődésre számot tartó eseményeket vitatjuk meg a három meghívott vendéggel.

Civil kör: A parazita felismerte a gazdatest haldoklását

2020.09.19.

Lesz-e miniszterelnök-jelölt Karácsony Gergelyből? A Civil körben Ferencz Orsolya, Simon János, Kötter Tamás jogász és Németh Alajos. Műsorvezető: Szabó Anett.

Civil kör: Az MSZP elkezdte saját magát tönkretenni

A mai Civil kör vendégei ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, Trombitás Kristóf publicista, Vágvölgyi Gergely és Szakács Árpád újságírók voltak.

Civil kör: Formabontásra szükség van, de tartalombontásra nem feltétlenül

Ferencz Orsolya, Simon János, Megadja Gábor és Bakos Zoltán beszélt az iskolakezdésről, a fővárosi közlekedésről és a Színművészeti helyzetéről.

Civil kör: Szükségünk van azokra a politikusokra, akik bátrak és nem félnek Istentől segítséget kérni

2020.08.22.

Mit kell tennünk azért, hogy a Szent István-i örökség határozza meg jövőnket? A civil körben Ferencz Orsolya, Vágvölgyi Gergely, Máté Áron és Osztie Zoltán.

Civil kör: Szappanoperába illik, ami Gödön történik

2020.08.15.

Oktatók! Mit csináltatok a gyerekekből? A szakmaiság leghalványabb jeleit sem látni a végzős színésznövendékek munkáiban – erről is beszélt Dörner György a Civil körben.

Civil kör: Ha valahol, akkor a baloldali ellenzéki tömbben terjed az antiszemitizmus

2020.08.29.

A Civil körben Fricz Tamás politológus, Kötter Tamás jogász, író és Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász. Műsorvezető: Trombitás Kristóf.

Civil kör: Sajtószabadság-védelmi akció vagy sem?

Még mindig újabb és újabb kérdéseket vet fel az Index-botrány. Bőven volt mit megbeszélnie a Civil kör vendégeinek, Ferencz Orsolyának, Bakos Zoltánnak, Vágvölgyi Gergelynek és Kiszelly Zoltánnak.

Civil kör: Fajsúlyossá váltunk, de ebbe nem nyugszanak bele

2020.07.25.

Kondor Katalin, Fricz Tamás és ifj. Lomnici Zoltán vitatta meg a héten történt legnagyobb közérdeklődésre számot tartó eseményt Trombitás Kristóf műsorvezetése mentén.

Civil kör: Demokrácia-köntösbe bújva próbál leckéztetni a nyugati technokrácia

2020.07.18.

Tisztességlecke az Apró-villából, pártelnöki vizit Németországból miközben mecsetté alakul az isztambuli Hagia Sophia – ezekről a témákról is szó esett a Civil körben.

Civil kör: Itt az idő és tér, hogy a V4-ek kitágítsák az együttműködést

Véleményvita a szabadkőművességről - egyebek között erről is beszélgetett Szakács Árpád, Vágvölgyi Gergely, Simon János és Kötter Tamás a Civil kör legutóbbi adásában.

Civil kör: „Szélsőséges Orbán és Fidesz gyűlölet tartja össze az ellenzéket”

2020.07.04.

A Civil kör vendégei, Ferencz Orsolya űrkutató, Fricz Tamás politológus, Trombitás Kristóf publicista és Bakos Zoltán fotográfus voltak.