2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Civil kör

Civil kör: A nemzeti konzultáció szinte már hungarikumnak tekinthető

Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos, Szakács Árpád újságíró, Simon János politológus és Németh Alajos rockzenész a Civil körben. Civil kör: A nemzeti konzultáció szinte már hungarikumnak tekinthető
Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

Mi lehet az igazi oka annak, hogy a nyugat-európai elit folyamatosan támadja Magyarországot a pedofilellenes-törvénycsomag miatt? Ezzel is foglalkozott az e heti Civil kör! 2021. július 03.
Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

Trombitás Kristóf vendégei az e heti Civil körben Kondor Katalin újságíró, Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, Földi László titkosszolgálati szakértő és Vágvölgyi Gergely a vasarnap.hu főszerkesztője voltak. 2021. június 26.
Civil kör: Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

Civil kör: Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

A Civil kör vendégei Őry Mariann, újságíró, ifj. Lomniczi Zoltán, alkotmányjogász, Németh Alajos, Lojzi, rockzenész és Kötter Tamás, író, ügyvéd voltak. 2021. június 19.
Civil kör: A magyar kormány figyel a fiatalokra!

Civil kör: A magyar kormány figyel a fiatalokra!

Hatalmas segítséget kaphatnak jövőre a magyar családok, de mit tud ezzel a témával kezdeni az ellenzék? A Civil kör vendégei erre is keresték a választ. 2021. június 12.
Civil kör: Karácsony szerencséje, hogy a budapestiek többsége ideológiai alapon szavaz

Civil kör: Karácsony szerencséje, hogy a budapestiek többsége ideológiai alapon szavaz

A Civil kör vendégei Kondor Katalin, Lánczi Tamás, Vágvölgyi Gergely és Kohán Mátyás voltak. 2021. június 05.
Civil kör: Tizenöt éves az őszödi beszéd, Gyurcsány még mindig a közéletben. Miért?

Civil kör: Tizenöt éves az őszödi beszéd, Gyurcsány még mindig a közéletben. Miért?

A Civil kör asztalánál ezen a héten Ferencz Orsolya, ifj. Lomnici Zoltán, Németh Alajos, Lojzi és Kohán Mátyás ült. 2021. május 29.
Civil kör: 2006-os események az 1956-os toposz részévé váltak

Civil kör: 2006-os események az 1956-os toposz részévé váltak

Dobrev Klára még 2021-ben is mosdatja a 2006-os utcai terrort, többek között ezt is kibeszélték az e heti Civil körben. 2021. május 22.
Civil kör: Amerika visszafelé lépeget demokrácia tekintetében

Civil kör: Amerika visszafelé lépeget demokrácia tekintetében

Trombitás Kristóf vendégei Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnökasszonya, Földi László, titkosszolgálati szakértő, Dörner György, színész és Kohán Mátyás, újságíró voltak. 2021. május 15.
Civil kör: Ez már egy nyílt háború az Európai Bizottság és Magyarország között

Civil kör: Ez már egy nyílt háború az Európai Bizottság és Magyarország között

Trombitás Kristóf beszélgetőpartnerei ezúttal Kondor Katalin, újságíró, ifj. Lomnici Zoltán, alkotmányjogász, Vágvölgyi Gergely, újságíró és Németh Alajos, Lojzi, rockzenész voltak. 2021. május 08.

Civil kör: Ha Karácsony nyer, akkor ő az új Medgyessy Péter

Trombitás Kristóf vendégei a stúdióban Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, Máthé Áron, a Nemzeti Emlékezet Bizottságának elnökhelyettese, Kötter Tamás, író, ügyvéd és Németh Alajos, Lojzi, rockzenész voltak. 2021. május 01.

Civil kör: Új frontvonalat nyitnának a sorosista szervezetek

A Civil kör vendégei Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnökasszonya, Földi László biztonságpolitikai szakértő, Dörner György színművész és Lánczi Tamás politológus. 2021. április 24.

Civil kör: Vágó István az a vágású kommunista, akinél ’89-ben megfordultak a szerepek

A Civil kör asztalánál ezen a héten Ferencz Orsolya, ifj. Lomnici Zoltán, Németh Alajos, Lojzi és Kohán Mátyás ült. 2021. április 17.

Civil kör: Európa a tudomásunkra hozta, hogy nem lehet egyéni véleményünk

Trombitás Kristóf vendégei Kondor Katalin újságíró, Lánczi Tamás politológus, Máthé Áron történész és Vágvölgyi Gergely újságíró voltak. 2021. április 10.

Civil kör: Nincsen morális gátja a DK politikájának

Trombitás Kristóf vendégei ezúttal Szőnyi Kinga, Földi László, Németh Alajos, Lojzi rockzenész és Kohán Mátyás a Mandiner újságírója voltak. 2021. április 03.

Civil kör: Az orosz titkosszolgálat részt vett a magyar titkosszolgálat munkájában 2010 előtt

A Civil kör vendégei Őry Mariann, ifj. Lomnici Zoltán, Kovács István és Fricz Tamás voltak. 2021. március 27.

Civil kör: Brüsszelben a politikusok diktálnak

Az e heti Civil kör vendégei Lánczi Tamás politológus és Németh Alajos rockzenész mellett skype-on Ferencz Orsolya űrkutató és Vágvölgyi Gergely a Vasárnap.hu főszerkesztője voltak. 2021. március 20.

Civil kör: Magyarország kiszemelt célpontja a svéd politikának

A Civil kör vendégei Szőnyi Kinga a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnökasszonya, ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, Földi László biztonságpolitikai szakértő és Kötter Tamás író, ügyvéd voltak. 2021. március 13.

Civil kör: A magyarok bizonyítják fegyelmezettségüket

Trombitás Kristóf vendégei az e heti Civil körben Fricz Tamás politológus, Vágvölgyi Gergely a Vasárnap.hu főszerkesztője, Máthé Áron történész és Németh Alajos, Lojzi rockzenész voltak. 2021. március 06.

Civil kör: Nehéz eldönteni, hogy Czeglédynek van Gyurcsánya, vagy fordítva!

Trombitás Kristóf vendégei ezúttal Ferencz Orsolya űrkutató, Dörner György színművész, Lánczi Tamás politológus és Földi László biztonságpolitikai szakértő voltak. 2021. február 27.

Civil kör: Veszélyes, hogy a baloldalon eluralkodott a primitív stílus

A Hír TV Civil kör című műsorában ezen a héten a még mindig velünk élő Gyurcsány-jelenség ismét nagyító alá került. 2021. február 20.

Civil kör: Az ukrán vezetés nem ura önmagának

Trombitás Kristóf vendégei Ferencz Orsolya űrkutató, Földi László biztonságpolitikai szakértő, Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója és Fricz Tamás politológus voltak. 2021. február 13.

ifj. Lomnici Zoltán: Rátette a mocskos kezét a 444 a vasarnap.hu-ra is!

Mára igenis következményekkel járhat, ha közéleti szereplő a keresztényeket szidalmazza- többek között erről is szó volt a Civil körben.  2021. február 06.

Civil kör: A baloldal politikája a káosz teremtés

A Civil kör vendégei Ferencz Orsolya űrkutató, Földi László biztonságpolitikai szakértő, Fricz Tamás politológus és Kötter Tamás író, ügyvéd voltak. 2021. január 30.

Civil kör: A legdurvább demokrata politika kezd el megvalósulni az Egyesült Államokban

A Civil kör vendégei Kondor Katalin, újságíró, Máthé Áron, történész, Lomnici Zoltán, alkotmányjogász és Lánczi Tamás, politológus voltak. 2021. január 23.

Civil kör: Trump ellen a politikai elit esküdött össze!

A Civil kör vendégei ezen a héten Ferencz Orsolya űrkutató, Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, Vágvölgyi Gergely újságíró és Bakos Zoltán fotográfus voltak. 2021. január 16.

Civil kör: Amerikában a globalista kultúra legyőzte a lokalista kultúrát

A Hír TV Civil kör című műsorának középpontjában az amerikai történések és a hazai ellenzék destruktív tevékenysége állt. 2021. január 09.

Civil kör: Dicstelenebb véget nem is szerezhetett volna a Jobbik magának

A ma esti Civil kör vendégei Ferencz Orsolya, űrkutató, Simon János, politológus, Vágvölgyi Gergely, újságíró és Megadja Gábor, eszmetörténész voltak. 2021. január 02.

Civil kör: Egyre gyakoribb az egyoldalú szólásszabadság

A Civil kör vendégei Máthé Áron történész, Lomnici Zoltán alkotmányjogász, Lánczi Tamás politológus és Bakos Zoltán fotográfus voltak. 2020. december 19.

Legfrissebb hírek

Radar - Senki sincs biztonságban + videó

Radar - Senki sincs biztonságban + videó

Kiberestet tartott február 27-én a Teve utcai épületében a rendőrség. A cél az volt, hogy az állampolgárok figyelmét hívják fel a kibercsalásokra és segítsenek azok kivédésében.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!