2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Vezércikk

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból.

  • Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

A tartalomból:

A kampányt berúgtuk. Csak a béke! Csak a Fidesz! – írta Facebook oldalán Orbán Viktor. A miniszterelnök Nemesgörzsönyben az egyik magtárban több mint száz környékbeli gazda előtt beszélt. Azt mondta, a magyar gazdák ma jóval erősebbek, mint korábban. - Mi ezt folytatni fogjuk, ránk lehet számítani – fogalmazott. Beszélt arról is, hogy a mezőgazdasági árak összeomlottak, mégpedig Brüsszel elhibázott döntései miatt, és ezt úgy lehet orvosolni, hogy új vezetőket választunk az Európai Unió élére.

Ha Magyar Péteréknek már egy egyszerű GDPR intézkedésbe beletört a bicskájuk, akkor vajon milyen jogalkotási munkát végeznének, ha eljutnának odáig. Gondolom, így nem fognak, de azért a vicc kedvéért most feltételezzük ezt... Az is az amatörizmusáról árulkodik, hogy a Komló melletti airsoft és paintball pályával akarta igazolni, hogy hogyan pusztult le a magyar vidék... Ezen röhög a közösségi média színe java két napja.

Nem tudom, vajon Donáth Anna, vagy a korábbi strómanja, Gerencsér Ferenc, esetleg Tompos Márton vagy Bedő Dávid csitították vagy tüzelték-e azokat a hulligánokat, akik rendszeresen hadakoztak a kerítéssel meg a rendőrsorfallal a várban, úgyhogy szerintem ez ügyben a Momentum nem nagyon vádolhat mást fanatizálással... De a másik kérdés is érdekes. Hiszen ha Donáth Anna számonkéri a Fidesz EP-delegáltjait, akkor gondolom az ellen sincs kifogása, ha mi meg azt kérjük számon rajtuk, hogy miért dolgoznak évek óta Magyarország ellen Brüsszelben.

Várható volt, hogy az egyszerre megrendezett EP- és önkormányzati választás kiváltja majd Gyurcsányékból az oszd meg és uralkodj elvét. Szórakoztató elnézni, ahogy a saját elveikre tesznek magasról.

A benzinárstop idején az üzemanyag-forgalmazók éhhalált játszottak el, de valójában nem igazán tisztul a piac és nem nagyon csökken a MOL nyeresége sem. Mi viszont megint horror-árakon tankolunk, úgyhogy a javaslat ésszerűnek tűnik.

Ha csak a számokat nézzük, akkor az derül ki, hogy a szankciókkal a büntetni kívánt Oroszország után az USA jár a legjobban, legrosszabbul pedig a legerősebb uniós tagállamok. Ezért érdemes volt 13 szankciós csomagot összeállítani... Nem lett volna egyszerűbb az unió vagyonát átutalni Washingtonba meg Moszkvába?!

 

Vendégeink:

Móczár Gábor, aki szerint több mint szimbolikus a jelentősége annak, hogy Orbán Viktor a gazdáknál kezdte meg kampánykörútját.

Boros Bánk Levente, aki úgy látja az elmúlt 14 évben a kormány olyan lehetőségeket biztosított a gazdáknak, amivel sikerült helyzetbe hoznia őket.

és Bencsik András, aki azt mondja: egyedül Orbán mer a gazdákhoz odamenni, mert a többi uniós vezetőt vasvillával kergetnék el.

A teljes adás:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!