2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Hírek 21:00

Riasztás

Riasztás: A szavak mögött

A szavak mögött

A nyelvész-szakértők meghallgatásával folytatódott Gyárfás Tamás pere. A bíróság összesen tizennyolc kérdést tett fel korábban a szakembereknek, amelyre végül egy több száz oldalas válasz született.

Szíven szúrt házasság

Leszúrta férjét egy veszekedés során egy tokodi nő. Az áldozat a helyszínen életét vesztette. Mint kiderült, a nőnek nem ez volt ez első ilyen esete, bő 15 évvel ugyanis felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, mert késsel megsebesítette az egyik gyermekét.

A szavak embere

Pályafutását katonaként kezdte, majd átigazolt a tűzoltókhoz, ahol majd húsz éven át szóvivőként is teljesített szolgálatot. Felkészültségével, közvetlen stílusával bátran kijelenthetjük, iskolát teremtett. A Riasztásban Dobson Tibor dandártábornok. 

Olaszliszka szelleme

Két ember állt bíróság elé az úgynevezett encsi lincselés ügyében. Három évvel ezelőtt egy hölgy autójával elsodort egy úttestre szaladó kisgyereket. Tettéért a település több lakója is megpróbálta a helyszínen felelősségre vonni. Szerencsére halálos tragédia ezúttal nem történt.

HírTV

További epizódok

Riasztás: 12 nyomozó 

Unokázós csalás – a módszer szinte közismert, mégis időről-időre akad, aki áldozatául esik a csalóknak. 2021. június 29.

Riasztás: Az ötödik gyermek

Egyelőre tisztázatlan, mi vezette arra a négy gyermekes családanyát, hogy a titokban kihordott ötödik gyermekét meggyilkolja. 2021. június 22.

Riasztás: 48 késszúrás

Mintegy félszáz késszúrás következtében vesztette életét egy idős mogyoródi nő. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 15.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Riasztás: Egy szerelem vége

Őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint egy tapétavágó késsel ölte meg élettársát, majd a nő édesapját is megsebesítette. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában.

Riasztás: Gödörbe zárt szerelem

Tíz év börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki megölte élettársát, majd a holttestet elásta egy épülő házban Albertirsán. A vádlott azt állította, egy vita hevében, véletlenül ölte meg párját, a bíróság azonban nem hitte el a történetét.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!