2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Hírek 21:00

Riasztás

Riasztás: Gödörbe zárt szerelem

Tíz év börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki megölte élettársát, majd a holttestet elásta egy épülő házban Albertirsán. A vádlott azt állította, egy vita hevében, véletlenül ölte meg párját, a bíróság azonban nem hitte el a történetét.

Különösen kegyetlen bánásmód

Egyik társuk 18. születésnapját ünnepelte néhány fiatal Dabason. A buli azonban kis híján tragédiával végződött egy ártatlannak korántsem nevezhető tréfa miatt. Az esetből bírósági ügy lett, az elkövetők pedig úgy tűnik, igencsak súlyos büntetésekre számíthatnak.

Perújrafelvétel

Öt éve bűnösnek találták, így 16 év fegyházbüntetést kapott a korábban masszőrként is dolgozó Márta egy idős hölgy brutális meggyilkolása miatt. Egy új orvosszakértői vélemény azonban úgy tűnik, mindent megváltoztathat, így a védelem perújrafelvételt kezdeményezett.

Megemlékezés és tárgyalás

Immáron két éve, hogy megtörtént a magyar folyami hajózás legsúlyosabb balesete, a Hableány turistahajó tragédiája. A megemlékezések mellett az ügyben újabb bírósági tárgyalást is tartottak, amely ezúttal sem nélkülözte az érzelmeket és az indulatokat.

Teljes adás: 

Hír TV

További epizódok

Riasztás: 12 nyomozó 

Unokázós csalás – a módszer szinte közismert, mégis időről-időre akad, aki áldozatául esik a csalóknak. 2021. június 29.

Riasztás: Az ötödik gyermek

Egyelőre tisztázatlan, mi vezette arra a négy gyermekes családanyát, hogy a titokban kihordott ötödik gyermekét meggyilkolja. 2021. június 22.

Riasztás: 48 késszúrás

Mintegy félszáz késszúrás következtében vesztette életét egy idős mogyoródi nő. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 15.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Riasztás: Egy szerelem vége

Őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint egy tapétavágó késsel ölte meg élettársát, majd a nő édesapját is megsebesítette. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában.

Riasztás: Az évszázad heroinfogása

17 milliárd forint! Nagyjából ekkora értéket képviselt az a heroin-szállítmány, amelyre a magyar és a szlovén hatóságok csaptak le 2019 őszén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!