2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Következik:

Híradó 22:00

Riasztás

Riasztás: Az évszázad heroinfogása

17 milliárd forint! Nagyjából ekkora értéket képviselt az a heroin-szállítmány, amelyre a magyar és a szlovén hatóságok csaptak le 2019 őszén. Az évszázad heroin-fogásának nevezett ügynek egy magyar szereplője is van, ő most állt először bíróság elé.

 

Két áldozat

Egy 80 éves, Turonyban élő német férfi brutális meggyilkolása miatt vettek őrizetbe egy férfit 2017 tavaszán. Az akkor 27 esztendős K. Zsolt beismerte tettét, később pedig az is kiderült, nem ez volt az egyetlen gyilkosság, ami a számlájára írható.

Lelki támasz

Fiatalkorú bűnelkövetők kaphatnak terápiás segítséget a Heim Pál gyermekgyógyászati intézet most indult programjában. Sófi Gyula, osztályvezető főorvos elmondta, a fő cél, megmutatni az érintetteknek, hogy van kiút, nem a börtönkarrier a helyes életpálya modell.

Gyilkos hívás

Néhány hete exkluzív interjút adott a Riasztásnak az a férfi, aki a 112-es segélyhívón bejelentette, hogy meg fogja ölni anyja élettársát. S. János később rá is támadt a férfira, aki sérülésekkel megúszta az esetet. Az elkövetőt emberölés bűntettének kísérletével állították bíróság elé.

Teljes adás: 

Hír TV

 

 

 

További epizódok

Riasztás: 12 nyomozó 

Unokázós csalás – a módszer szinte közismert, mégis időről-időre akad, aki áldozatául esik a csalóknak. 2021. június 29.

Riasztás: Az ötödik gyermek

Egyelőre tisztázatlan, mi vezette arra a négy gyermekes családanyát, hogy a titokban kihordott ötödik gyermekét meggyilkolja. 2021. június 22.

Riasztás: 48 késszúrás

Mintegy félszáz késszúrás következtében vesztette életét egy idős mogyoródi nő. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 15.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Riasztás: Egy szerelem vége

Őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint egy tapétavágó késsel ölte meg élettársát, majd a nő édesapját is megsebesítette. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában.

Riasztás: Gödörbe zárt szerelem

Tíz év börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki megölte élettársát, majd a holttestet elásta egy épülő házban Albertirsán. A vádlott azt állította, egy vita hevében, véletlenül ölte meg párját, a bíróság azonban nem hitte el a történetét.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!