2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Következik:

Híradó 22:00

Riasztás

Riasztás: Az utolsó dal

 

Az utolsó dal 

Brutális gyilkosság Dunavarsányban. Egy férfi felfegyverkezve jelent meg felesége új élettársának házánál, ahová fia is elkísérte. A látogatásnak dulakodás majd késelés lett az eredménye. A féltékeny férj állítólag nem először támadt áldozatára.

Pusztító tűz

Egy ember életét vesztette és több milliárd forintos kár keletkezett, amikor három tizenéves fiú felgyújtotta a budapesti Ráday utcai kollégium épületét. A 2019 januárjában történt bűncselekmény elkövetői most álltak először bíróság elé.

Halálkanyar

Két ember életét követelte egy közlekedési baleset a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kázsmárkon. A vétkes járművezető a megengedettnél lényegesen nagyobb sebességgel haladt, a helyszíni alkoholtesztje pozitív volt, ráadásul, mint kiderült, jogosítvánnyal sem rendelkezett.

Húszon túl

A hatéves Leonetta halála az egész országot megrázta., főként miután kiderült, hogy saját unokabátyja ölte meg. Az elkövető nem jogerősen húszéves fegyház-büntetést kapott, amit a másodfokon eljáró bíróság némiképp megváltoztatott.   

HírTV

További epizódok

Riasztás: 12 nyomozó 

Unokázós csalás – a módszer szinte közismert, mégis időről-időre akad, aki áldozatául esik a csalóknak. 2021. június 29.

Riasztás: Az ötödik gyermek

Egyelőre tisztázatlan, mi vezette arra a négy gyermekes családanyát, hogy a titokban kihordott ötödik gyermekét meggyilkolja. 2021. június 22.

Riasztás: 48 késszúrás

Mintegy félszáz késszúrás következtében vesztette életét egy idős mogyoródi nő. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 15.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Riasztás: Egy szerelem vége

Őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint egy tapétavágó késsel ölte meg élettársát, majd a nő édesapját is megsebesítette. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában.

Riasztás: Gödörbe zárt szerelem

Tíz év börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki megölte élettársát, majd a holttestet elásta egy épülő házban Albertirsán. A vádlott azt állította, egy vita hevében, véletlenül ölte meg párját, a bíróság azonban nem hitte el a történetét.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!