2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 22:50

Riasztás

Riasztás: 48 késszúrás

48 késszúrás 

Bár, a gyilkosság pontos részletei még nem ismertek, az biztos, hogy mintegy félszáz késszúrás következtében vesztette életét az idős mogyoródi nő. A gyanú a saját lányára terelődött, aki azonban azt állítja, nem igazán emlékszik arra, mi történt azon a végzetes estén.

Sztárügyvéd New Yorkból

Specialitása a kártérítéses ügyek. Sok magyar áldozat családjának segített dollármilliókhoz jutni. A magyar származású amerikai sztárügyvédnek a Hableány tragédiáról is megvan a véleménye. A Riasztásban Rónai Péter.

 Égből jövő segítség

 Egyre nagyobb szerepet kapnak a drónok az élet- és vagyonmentő szakemberek munkájában is. Nem csoda tehát tehát, hogy a kicsi, égből képeket közvetítő szerkezetek kezelése a vízimentősök felkészítésének is részévé vált.   

 Applikált akció 

Elképesztő eredményeket hozott a magyar drogellenes hatóságok egyik legnagyobb szabású akciója. Az ország 25 helyén, majd 300 szakember tartott razziát egy időben, munkájukat pedig egy informatikai fejlesztés is segítette. 

 Hír TV

További epizódok

Riasztás: 12 nyomozó 

Unokázós csalás – a módszer szinte közismert, mégis időről-időre akad, aki áldozatául esik a csalóknak. 2021. június 29.

Riasztás: Az ötödik gyermek

Egyelőre tisztázatlan, mi vezette arra a négy gyermekes családanyát, hogy a titokban kihordott ötödik gyermekét meggyilkolja. 2021. június 22.

Riasztás: Egy szerelem vége

Őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint egy tapétavágó késsel ölte meg élettársát, majd a nő édesapját is megsebesítette. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 08.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!