2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Riasztás

Riasztás: Egy szerelem vége

Őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint egy tapétavágó késsel ölte meg élettársát, majd a nő édesapját is megsebesítette.

Egy szerelem vége

Őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint egy tapétavágó késsel ölte meg élettársát, majd a nő édesapját is megsebesítette. A férfi ezt követően magával is végezni akart, az orvosi beavatkozásnak köszönhetően azonban túlélte az esetet. 

Bevetésen

Ismét meghívást kapott a Riasztás a józsefvárosi kommandósoktól. Stábunk ezúttal is drogdílerek elfogására kísérhette el a csapatot, mégpedig egy egészen meglepő helyszínre.

Büntetett fékezés

Újra a bíróság előtt volt jelenése Berki Krisztiánnak, a vád ezúttal közúti veszélyeztetés és nagyobb kárt okozó rongálás. Berki tagadta a vádakat, sőt a tárgyaláson egy meglepő indítvánnyal is előrukkolt.

Bántalmazva 

A hatóságok először arra következtettek, a túlzott alkoholfogyasztás okozta a főváros 17. kerületében élő nő halálát. A boncolás azonban azt is kimutatta, hogy az áldozatot súlyosan bántalmazták, a gyanú pedig így a nő élettársára terelődött.

Piaristából muszlim terrorista?

Azt elismeri, hogy kapcsolatba lépett az Iszlám Állammal, de tagadja, hogy terrorcselekményeket akart elkövetni a TEK által őrizetbe vett 21 éves fiú. Családja kitart a korábban a piaristáknál is tanuló, de ma már muszlim hitű fiú mellett, védelmét pedig az egyik legismertebb ügyvéd látja majd el. 

Hír TV

További epizódok

Riasztás: 12 nyomozó 

Unokázós csalás – a módszer szinte közismert, mégis időről-időre akad, aki áldozatául esik a csalóknak. 2021. június 29.

Riasztás: Az ötödik gyermek

Egyelőre tisztázatlan, mi vezette arra a négy gyermekes családanyát, hogy a titokban kihordott ötödik gyermekét meggyilkolja. 2021. június 22.

Riasztás: 48 késszúrás

Mintegy félszáz késszúrás következtében vesztette életét egy idős mogyoródi nő. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 15.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Riasztás: Gödörbe zárt szerelem

Tíz év börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki megölte élettársát, majd a holttestet elásta egy épülő házban Albertirsán. A vádlott azt állította, egy vita hevében, véletlenül ölte meg párját, a bíróság azonban nem hitte el a történetét.

Riasztás: Az évszázad heroinfogása

17 milliárd forint! Nagyjából ekkora értéket képviselt az a heroin-szállítmány, amelyre a magyar és a szlovén hatóságok csaptak le 2019 őszén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!