2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Radar 06:00

Riasztás

Riasztás: Hullámsír

Hullámsír 

Hosszú idő után ismét a bíróságon találkoztak a két évvel ezelőtt történt, Hableány turista hajó tragédiájának szereplői. A tárgyalás meglehetősen parázs hangulatúra sikerült, a sértett jogi képviselője például azzal vádolta meg a vádlott képviselőjét, hogy csak az időt húzza.

Vetélytársak

Elsőfokon 11 év börtönbüntetést kapott az a férfi, aki a vád szerint féltékenységből egy baltával agyonverte barátját. Az ügyben mind a védelem, mind a vád fellebbezett, így következhetett a másodfokú eljárás, amelyre néhány nappal ezelőtt került pont.

Családon belül 

Pedofília vádja miatt állt bíróság elé egy házaspár. Az ügy súlyát nagymértékben növeli, hogy a kettős a feleség 11 éves húgáról készített pornográf fényképeket, ráadásul a férj szerződéses katonaként szolgál.

Ötösfogat

Megkezdődött a tárgyalása annak az ötfős csapatnak, akik a vád szerint 2019 szilveszterén brutálisan agyonvertek egy 56 éves férfit Dunavarsányban. A csoport legidősebb tagja 42, a legfiatalabb viszont mindössze 13 éves volt a tett elkövetésekor. 

HírTV

További epizódok

Riasztás: 12 nyomozó 

Unokázós csalás – a módszer szinte közismert, mégis időről-időre akad, aki áldozatául esik a csalóknak. 2021. június 29.

Riasztás: Az ötödik gyermek

Egyelőre tisztázatlan, mi vezette arra a négy gyermekes családanyát, hogy a titokban kihordott ötödik gyermekét meggyilkolja. 2021. június 22.

Riasztás: 48 késszúrás

Mintegy félszáz késszúrás következtében vesztette életét egy idős mogyoródi nő. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 15.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Riasztás: Egy szerelem vége

Őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint egy tapétavágó késsel ölte meg élettársát, majd a nő édesapját is megsebesítette. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában.

Riasztás: Gödörbe zárt szerelem

Tíz év börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki megölte élettársát, majd a holttestet elásta egy épülő házban Albertirsán. A vádlott azt állította, egy vita hevében, véletlenül ölte meg párját, a bíróság azonban nem hitte el a történetét.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!