2022. 01. 24. Hétfő Timót napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Riasztás

Riasztás: Az ötödik gyermek

Egyelőre tisztázatlan, mi vezette arra a négy gyermekes családanyát, hogy a titokban kihordott ötödik gyermekét meggyilkolja. A nő ráadásul a kicsi holttestének eltüntetésébe saját kiskorú gyermekét is bevonta.

A bűnösség vélelme

Egy idős hölgy kirablása miatt ítéltek el egy győri férfit. Ő azonban azt állítja, teljesen ártatlan, sőt a bűntény elkövetésekor nem is tartózkodott a városban. Ennek ellenére a bíróság nyolc évet szabott ki rá, amelyet jelenleg is tölt.

Brutális szakítás

Gyilkossággal ért véget egy pár szexuális játéka Gödöllőn. A nő kikötözte párját és az így védekezésre képtelen férfit legalább ötvenszer megszúrta egy késsel. Tette után néhány órával aztán maga értesítette a rendőrséget, mondván „összevesztünk és belevágtam a nagy kést”.

 Hangos szembesítés

Forrtak az indulatok az eltűnt celeb, VV Fanni ügyének tárgyalásán. Az ügyben gyilkossággal vádolt, B. László ugyanis azt állította, Fanni egyik barátnője is vele volt, amikor a lány testét elvitték. A barátnő azonban mindezt tagadja.

Teljes műsor:

Hír TV

További epizódok

Riasztás: 12 nyomozó 

Unokázós csalás – a módszer szinte közismert, mégis időről-időre akad, aki áldozatául esik a csalóknak. 2021. június 29.

Riasztás: 48 késszúrás

Mintegy félszáz késszúrás következtében vesztette életét egy idős mogyoródi nő. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 15.

Riasztás: Egy szerelem vége

Őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint egy tapétavágó késsel ölte meg élettársát, majd a nő édesapját is megsebesítette. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 08.

Legfrissebb híreink

Rendőrkézen a rongáló

A XVIII. kerületi rendőrök tetten érték és a helyszínen elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint megrongált egy gépkocsit a fővárosban.

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Riasztás: Gödörbe zárt szerelem

Tíz év börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki megölte élettársát, majd a holttestet elásta egy épülő házban Albertirsán. A vádlott azt állította, egy vita hevében, véletlenül ölte meg párját, a bíróság azonban nem hitte el a történetét.

Riasztás: Az évszázad heroinfogása

17 milliárd forint! Nagyjából ekkora értéket képviselt az a heroin-szállítmány, amelyre a magyar és a szlovén hatóságok csaptak le 2019 őszén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!