2021. 10. 18. Hétfő Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 18:50

Riasztás

Riasztás: Az ötödik gyermek

Egyelőre tisztázatlan, mi vezette arra a négy gyermekes családanyát, hogy a titokban kihordott ötödik gyermekét meggyilkolja. A nő ráadásul a kicsi holttestének eltüntetésébe saját kiskorú gyermekét is bevonta.

A bűnösség vélelme

Egy idős hölgy kirablása miatt ítéltek el egy győri férfit. Ő azonban azt állítja, teljesen ártatlan, sőt a bűntény elkövetésekor nem is tartózkodott a városban. Ennek ellenére a bíróság nyolc évet szabott ki rá, amelyet jelenleg is tölt.

Brutális szakítás

Gyilkossággal ért véget egy pár szexuális játéka Gödöllőn. A nő kikötözte párját és az így védekezésre képtelen férfit legalább ötvenszer megszúrta egy késsel. Tette után néhány órával aztán maga értesítette a rendőrséget, mondván „összevesztünk és belevágtam a nagy kést”.

 Hangos szembesítés

Forrtak az indulatok az eltűnt celeb, VV Fanni ügyének tárgyalásán. Az ügyben gyilkossággal vádolt, B. László ugyanis azt állította, Fanni egyik barátnője is vele volt, amikor a lány testét elvitték. A barátnő azonban mindezt tagadja.

Teljes műsor:

Hír TV

További epizódok

Riasztás: 12 nyomozó 

Unokázós csalás – a módszer szinte közismert, mégis időről-időre akad, aki áldozatául esik a csalóknak. 2021. június 29.

Riasztás: 48 késszúrás

Mintegy félszáz késszúrás következtében vesztette életét egy idős mogyoródi nő. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 15.

Riasztás: Egy szerelem vége

Őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint egy tapétavágó késsel ölte meg élettársát, majd a nő édesapját is megsebesítette. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 08.

Legfrisebb híreink

Kattant a bilincs

A gyanú szerint egy 47 éves férfi debreceni albérletében árulta a drogot.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!