2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Csörte - A nap vitája 05:00

Riasztás

Riasztás: Az igazság hangja

 

Az igazság hangja

Bírónak készült, de ahogy ő fogalmaz, inkább a csapatmunkát választotta, így ügyész lett belőle. Emellett az egyik legmeghatározóbb tagja a pontosan húsz évvel ezelőtt megalakult az ügyészségi szóvivői hálózatnak. A Riasztásban Fazekas Géza.

Hamis örömök

Teljesítményfokozók, potencianövelők és nyugtatók, mintegy 300 millió forint értékben. Ekkor fogást könyvelhettek el a budapesti rendőrök egy 22. kerületi raktár átkutatásakor. A lefoglalt készítmények nagy része Magyarországon illegális gyógyszernek minősül.

A látogató

Nagyjából 8500 forintnyi értéket zsákmányolt az a férfi, aki a vád szerint megölte, majd kirabolta a Sályon élő ismert néprajzkutatót, Barsi Hajnát. A feltételezett elkövető a nyomozás során ugyan beismerte tettét, a bíróságon azonban már megváltoztatta vallomását.

Túl a határon

A pandémia okozta szigorúbb ellenőrzés sem riasztja vissza a határmenti csempészeket. Kábítószer, cigaretta, szeszes ital. Mindegyikből bőven akadt az elmúlt hetek fogásaiból, amelyet a határon szolgálatot teljesítő hatóságok könyvelhettek el.

Teljes adás:

Hír TV

 

További epizódok

Riasztás: 12 nyomozó 

Unokázós csalás – a módszer szinte közismert, mégis időről-időre akad, aki áldozatául esik a csalóknak. 2021. június 29.

Riasztás: Az ötödik gyermek

Egyelőre tisztázatlan, mi vezette arra a négy gyermekes családanyát, hogy a titokban kihordott ötödik gyermekét meggyilkolja. 2021. június 22.

Riasztás: 48 késszúrás

Mintegy félszáz késszúrás következtében vesztette életét egy idős mogyoródi nő. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 15.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Riasztás: Egy szerelem vége

Őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint egy tapétavágó késsel ölte meg élettársát, majd a nő édesapját is megsebesítette. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában.

Riasztás: Gödörbe zárt szerelem

Tíz év börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki megölte élettársát, majd a holttestet elásta egy épülő házban Albertirsán. A vádlott azt állította, egy vita hevében, véletlenül ölte meg párját, a bíróság azonban nem hitte el a történetét.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!