2021. május 10.,
hétfő, Ármin, Pálma napja

Riasztás: Az igazság hangja

Hír TV

2021. április 20., kedd 20:50

 

Az igazság hangja

Bírónak készült, de ahogy ő fogalmaz, inkább a csapatmunkát választotta, így ügyész lett belőle. Emellett az egyik legmeghatározóbb tagja a pontosan húsz évvel ezelőtt megalakult az ügyészségi szóvivői hálózatnak. A Riasztásban Fazekas Géza.

Hamis örömök

Teljesítményfokozók, potencianövelők és nyugtatók, mintegy 300 millió forint értékben. Ekkor fogást könyvelhettek el a budapesti rendőrök egy 22. kerületi raktár átkutatásakor. A lefoglalt készítmények nagy része Magyarországon illegális gyógyszernek minősül.

A látogató

Nagyjából 8500 forintnyi értéket zsákmányolt az a férfi, aki a vád szerint megölte, majd kirabolta a Sályon élő ismert néprajzkutatót, Barsi Hajnát. A feltételezett elkövető a nyomozás során ugyan beismerte tettét, a bíróságon azonban már megváltoztatta vallomását.

Túl a határon

A pandémia okozta szigorúbb ellenőrzés sem riasztja vissza a határmenti csempészeket. Kábítószer, cigaretta, szeszes ital. Mindegyikből bőven akadt az elmúlt hetek fogásaiból, amelyet a határon szolgálatot teljesítő hatóságok könyvelhettek el.

Teljes adás:

Hír TV