2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Közelünkben a Kelet

Következik:

Napindító 04:00

Riasztás

Riasztás: 10 év alatt 95 %-kal csökkent az autólopások száma Budapesten

  • Riasztás: 10 év alatt 95 %-kal csökkent az autólopások száma Budapesten

Megcsúszva

Öten meghaltak és 37-en megsérültek, amikor az M3-ason Mezőkeresztes közelében felborult egy autóbusz. A baleset egy személyautó szalagkorlátnak ütközése előzte meg. E jármű vezetője bíróság elé is került, ügyében most elsőfokú ítélet született.

Lop-Stop

Ki lehet jelenteni, hogy ma már nem éri meg autót lopni a fővárosban. A bűnözők a legkifinomultabb módszerekkel próbálkoznak, de a rendőrség mindenkit elkap. Budapesten 10 év alatt 95 %-kal csökkent az autólopások száma.

Füstbe ment

5 millió doboz cigaretta – nagyjából ennyit termelt eddig az az illegális dohánygyár, amelyet a NAV nyomozói lepleztek le. Az ügy kapcsán összesen 22 személy, köztük a két külföldi tulajdonos ellen indult eljárás.

Szigorúan ellenőrzött

Verekedés, veszekedés, erőszak a fővárosi buszjáratokon. Egyre több ilyen jellegű hír sokkolja Budapest utazóközönségét. A BRFK úgy döntött, lép az ügyben, ezért több vonalon fokozott rendőri jelenlétet biztosít.

Teljes adás: 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

A Vezércikk mai adásában többi között szó volt Clark tábornok a Soros-hálózatot leleplező rejtélyes videójáról, a baloldal 860 millió forintba kerülő kéretlen sms-eiről, Gyurcsány fenyegetőzéséről és a bővítéspárti magyar EU-elnökségről.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

Tömegverekedés késsel és pezsgősüveggel Kecskemét főterén

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített garázdaság bűntette miatt vádat emelt egy tömegverekedés tizenkét résztvevője ellen, akik 2021. szeptember 26-án hajnalban, Kecskemét főterén két társaságba tömörülve kölcsönösen ütötték és rúgták egymást. A verekedés során kés és pezsgősüveg is előkerült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!