2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Következik:

Híradó 22:00

Riasztás

Riasztás: 10 év alatt 95 %-kal csökkent az autólopások száma Budapesten

Megcsúszva

Öten meghaltak és 37-en megsérültek, amikor az M3-ason Mezőkeresztes közelében felborult egy autóbusz. A baleset egy személyautó szalagkorlátnak ütközése előzte meg. E jármű vezetője bíróság elé is került, ügyében most elsőfokú ítélet született.

Lop-Stop

Ki lehet jelenteni, hogy ma már nem éri meg autót lopni a fővárosban. A bűnözők a legkifinomultabb módszerekkel próbálkoznak, de a rendőrség mindenkit elkap. Budapesten 10 év alatt 95 %-kal csökkent az autólopások száma.

Füstbe ment

5 millió doboz cigaretta – nagyjából ennyit termelt eddig az az illegális dohánygyár, amelyet a NAV nyomozói lepleztek le. Az ügy kapcsán összesen 22 személy, köztük a két külföldi tulajdonos ellen indult eljárás.

Szigorúan ellenőrzött

Verekedés, veszekedés, erőszak a fővárosi buszjáratokon. Egyre több ilyen jellegű hír sokkolja Budapest utazóközönségét. A BRFK úgy döntött, lép az ügyben, ezért több vonalon fokozott rendőri jelenlétet biztosít.

Teljes adás: 

Hír TV

 

További epizódok

Riasztás: 12 nyomozó 

Unokázós csalás – a módszer szinte közismert, mégis időről-időre akad, aki áldozatául esik a csalóknak. 2021. június 29.

Riasztás: Az ötödik gyermek

Egyelőre tisztázatlan, mi vezette arra a négy gyermekes családanyát, hogy a titokban kihordott ötödik gyermekét meggyilkolja. 2021. június 22.

Riasztás: 48 késszúrás

Mintegy félszáz késszúrás következtében vesztette életét egy idős mogyoródi nő. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 15.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Riasztás: Egy szerelem vége

Őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint egy tapétavágó késsel ölte meg élettársát, majd a nő édesapját is megsebesítette. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában.

Riasztás: Gödörbe zárt szerelem

Tíz év börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki megölte élettársát, majd a holttestet elásta egy épülő házban Albertirsán. A vádlott azt állította, egy vita hevében, véletlenül ölte meg párját, a bíróság azonban nem hitte el a történetét.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!