2021. 09. 25. Szombat Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Riasztás

Riasztás: Holttest a szeméttelepen - új irányt vett a nyomozás!

 

Új emlékezet

Néhány hete itt a Riasztásban már foglalkoztunk az ismert néprajz-kutató, Barsi Hajna brutális megölésének ügyével.  A vádlott, T. Dávid korábban beismerte a gyilkosságot, néhány napja azonban egy teljesen új vallomással állt elő.

Brájen halála

Egy 2 éves kisfiú rejtélyes halálesete kavarta fel a kedélyeket Taktaharkányban. Brájen holttestét egy szennyvízaknában találták meg. Először úgy tűnt, tragikus baleset történt, később azonban felmerült annak is a gyanúja, hogy valami egészen más. 

Halálos buli

A 17 éves Hunor házibulija sajnos igen emlékezetesre sikeredett. Volt ital és drog töménytelen mennyiségben, sőt egy fegyver is előkerült. Az igazi tragédiát azonban egy 19 éves lány halála jelentette. Nem csoda tehát, hogy nyomozás, majd vádirat lett a bulin történtekből.

Holttest a szeméttelepen

2004-ben guberálók találtak rá egy szeméttelepen egy csecsemő holttestére. A hatóságok nagy erővel kezdtek az ügy felgöngyölítésébe, de fáradozásuk sokáig nem hozott eredményt. Tavaly azonban, köszönhetően a DNS-vizsgálatok fejlődésének is, új irányt vett a nyomozás. 

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Riasztás: 12 nyomozó 

Unokázós csalás – a módszer szinte közismert, mégis időről-időre akad, aki áldozatául esik a csalóknak. 2021. június 29.

Riasztás: Az ötödik gyermek

Egyelőre tisztázatlan, mi vezette arra a négy gyermekes családanyát, hogy a titokban kihordott ötödik gyermekét meggyilkolja. 2021. június 22.

Riasztás: 48 késszúrás

Mintegy félszáz késszúrás következtében vesztette életét egy idős mogyoródi nő. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 15.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!