2022. 01. 17. Hétfő Antal, Antónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Riasztás

Riasztás: Holttest a szeméttelepen - új irányt vett a nyomozás!

 

Új emlékezet

Néhány hete itt a Riasztásban már foglalkoztunk az ismert néprajz-kutató, Barsi Hajna brutális megölésének ügyével.  A vádlott, T. Dávid korábban beismerte a gyilkosságot, néhány napja azonban egy teljesen új vallomással állt elő.

Brájen halála

Egy 2 éves kisfiú rejtélyes halálesete kavarta fel a kedélyeket Taktaharkányban. Brájen holttestét egy szennyvízaknában találták meg. Először úgy tűnt, tragikus baleset történt, később azonban felmerült annak is a gyanúja, hogy valami egészen más. 

Halálos buli

A 17 éves Hunor házibulija sajnos igen emlékezetesre sikeredett. Volt ital és drog töménytelen mennyiségben, sőt egy fegyver is előkerült. Az igazi tragédiát azonban egy 19 éves lány halála jelentette. Nem csoda tehát, hogy nyomozás, majd vádirat lett a bulin történtekből.

Holttest a szeméttelepen

2004-ben guberálók találtak rá egy szeméttelepen egy csecsemő holttestére. A hatóságok nagy erővel kezdtek az ügy felgöngyölítésébe, de fáradozásuk sokáig nem hozott eredményt. Tavaly azonban, köszönhetően a DNS-vizsgálatok fejlődésének is, új irányt vett a nyomozás. 

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Riasztás: 12 nyomozó 

Unokázós csalás – a módszer szinte közismert, mégis időről-időre akad, aki áldozatául esik a csalóknak. 2021. június 29.

Riasztás: Az ötödik gyermek

Egyelőre tisztázatlan, mi vezette arra a négy gyermekes családanyát, hogy a titokban kihordott ötödik gyermekét meggyilkolja. 2021. június 22.

Riasztás: 48 késszúrás

Mintegy félszáz késszúrás következtében vesztette életét egy idős mogyoródi nő. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 15.

Legfrissebb híreink

Mindent tagad Karácsony Gergely

Továbbra is tagad Karácsony Gergely, aki szerint a Városháza-ügyben egy orosz titkosszolgálati akció vonalai rajzolódnak ki.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Riasztás: Egy szerelem vége

Őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint egy tapétavágó késsel ölte meg élettársát, majd a nő édesapját is megsebesítette. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában.

Riasztás: Gödörbe zárt szerelem

Tíz év börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki megölte élettársát, majd a holttestet elásta egy épülő házban Albertirsán. A vádlott azt állította, egy vita hevében, véletlenül ölte meg párját, a bíróság azonban nem hitte el a történetét.

Riasztás: Az évszázad heroinfogása

17 milliárd forint! Nagyjából ekkora értéket képviselt az a heroin-szállítmány, amelyre a magyar és a szlovén hatóságok csaptak le 2019 őszén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!