2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Radar 18:05

Riasztás

Riasztás: 12 nyomozó 

Unokázós csalás – a módszer szinte közismert, mégis időről-időre akad, aki áldozatául esik a csalóknak. A bűnüldöző hatóságok egyre nagyobb erőfeszítéseket tesznek ennek megakadályozására, nemrégiben például egy milliós bevételeket elkönyvelő bűnözői csoportra csaptak le. 

Lassú gyilkosság

Piri néni 95 éves volt, így igazából senki sem lepődött meg azon, hogy egy nap elhunyt. A szomszédoknak azonban szemet szúrt valami a történetében, feljelentésük nyomán vizsgálat indult, amely váratlan eredményt hozott.

 A hírmondó halála

Szinte az egész országot sokkolta az ismert színész, Szilágyi István halála, akit a vád szerint saját fia ölt meg brutálisan. Az ügy első bírósági tárgyalása meglepő fejleményeket hozott, Sz. Péter nem ismerte el bűnösségét, mondván, az édesapja támadott rá, ő csak védekezett.

Páros gyilkosság

Továbbra sem tisztázott, miért kellett meghalnia a huszonéves szegedi szerelmespárnak. A feltételezett tettes vadászpuskával oltotta ki mindkettőjük életét, majd magával is végzett. A férfi legálisan tartott fegyvert, miután vadászvizsgával és engedéllyel rendelkezett. 

Hír TV

További epizódok

Riasztás: Az ötödik gyermek

Egyelőre tisztázatlan, mi vezette arra a négy gyermekes családanyát, hogy a titokban kihordott ötödik gyermekét meggyilkolja. 2021. június 22.

Riasztás: 48 késszúrás

Mintegy félszáz késszúrás következtében vesztette életét egy idős mogyoródi nő. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 15.

Riasztás: Egy szerelem vége

Őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint egy tapétavágó késsel ölte meg élettársát, majd a nő édesapját is megsebesítette. Többek között erről is szó volt a Riasztás legfrissebb adásában. 2021. június 08.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!