2022. 10. 06. Csütörtök Brúnó, Renáta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Tűz ütött ki Pécs külterületén, a Mecsek lábánál

Bocsánatot kért a pécsi tüz okozója. Nyilatkozatot juttatott el a Pécs Aktuálhoz, melyben leírta, hogy akarata ellenére történt a katasztrófa.

  • Tűz ütött ki Pécs külterületén, a Mecsek lábánál

A rendőrség közveszélyokozás gyanújával akarta kihallgatni, de jelenleg füstmérgezéssel kórházban kezelik az elkövetőt. Nagy területen égett az erdő és a bozótos a Mecsek lábánál tegnap. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint hétvégi és lakóházakba is belekaptak a lángok, közülük három teljesen leégett, valamint gázpalackok is felrobbantak.

A nagy erővel kivonuló pécsi, szigetvári, komlói hivatásos, valamint a szabadszentkirályi önkéntes tűzoltók küzdöttek a lángokkal. Az oltáshoz a közeli Orfűi-tóból is hozták a vizet helikopterrel.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Apró villa 2.0

Apró villa 2.0

Dés László és volt neje Apostol utcai ingatlanjai súlyos történelmi terhet cipelnek
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!