2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Belföld

Meghátrált az önkormányzat, marad a kutyafuttató

  • Meghátrált az önkormányzat, marad a kutyafuttató

Pár nap alatt meggondolta magát Pécs balliberális vezetése, mégsem akarja eladni a város legnagyobb kutyafuttatóját. A közgyűlés fideszes képviselője szerint az egész mögött két párt pengeváltása áll, amelyben a Momentum legyőzte a szocialistákat.

 

Több száz állat napi rendszerességgel használja a pécsi területet. A város vezetése azonban úgy gondolta túlad a területen.

Az állattartók az elképzelés miatt utcára vonultak és aláírás gyűjtési akciót szerveztek. A kezdeményezéshez pár nap alatt csaknem kétezren csatlakoztak.

Pécs balliberális vezetése végül visszatáncolt. Közleményükben azt írták: látva a lakossági ellenállást, inkább fejlesztik a területet.

Kecskeméti Emília aki az egészet tiltakozást elindította azt mondta: örül, hogy sikert értek el, de igazán csak akkor nyugszik meg, ha az ingatlant átminősítik és lekerül az eladási listáról.

Teljesen átgondolatlan döntések sorozata jellemzi a szivárványkoalíciót- ezt már a közgyűlés kormánypárti képviselője mondta el a HírTV-nek.

A futtató beépítésének kérdése a várost vezető öt párti szivárványkoalíció két tagjának, a Momentumnak és az MSZP-nek a csatája volt – véli a közgyűlés kormánypárti képviselője. Hári József szerint ebből most a Momentum jött ki jól, hiszen ők is az aláírásgyűjtés mellett kampányoltak.

Hári József hozzátette: az egész kutyafuttató ügy az ellenzéki koalíció két tagjának csatájáról szólt, amit most az MSZP-vel szemben a Momentum nyert meg.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tizenkilenc éve árulta el Gyurcsány a magyarokat

Tizenkilenc éve árulta el Gyurcsány a magyarokat

Tizenkilenc évvel ezelőtt a Gyurcsány-féle baloldal aljas módon elárulta a határon túli magyarokat, amikor a kettős állampolgárságról szóló népszavazáson a külhoni magyarság ellen kampányolt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!