2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:45

Belföld

Igazságügyi pszichológus: Ilyen erőszak után a társas fertőzés esete is fennáll + videó

Amikor egy ilyen erőszakos politikai cselekmény történik, az újabb erőszaknak ágyazhat meg - figyelmeztetett Napi Aktuális műsorunkban az igazságügyi pszichológus.

  • Igazságügyi pszichológus: Ilyen erőszak után a társas fertőzés esete is fennáll + videó

Többen is kijelentették, hogy a Robert Fico elleni merénylettel összefüggő egyes kommentek teljes mértékig megdöbbentőek. Ezeket minden esetben jelenteni kell - mondta az igazságügyi pszichológus.

A szlovákok már nem csak GDP-ben, de ebben is leelőztek minket, ez egy komment a magyar szélsőbaloldali portálokon a merénylet után, de olyan is volt aki azt írta, hogy ezt a bátor embert - mármint a merénylőt szeretettel várják Magyarországon is.

Már Orbán Viktor miniszterelnök facebook bejegyzése alatt is megjelentek gyűlöletkeltő kommentek. Az olvasható:

sajnos itthon nincsenek ilyen bátor emberek pedig hősként ünnepelnénk. illetve azt is leírta valaki a miniszterelnöknek, hogy: kár, hogy nem te lábadozol majd ilyenből.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!