2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Napi aktuális

Horváth József: Nagyon komoly szakmai hibák történtek + videó

Vizsgálat indult Robert Fico testőrei ellen, a szlovák miniszterelnök továbbra is súlyos állapotban van, újabb műtét vár rá. Minden, amit a merényletről és annak hátteréről tudunk. Vendégünk volt Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója és Kemény János, az NKE John Lukacs Intézet tudományos munkatársa de kapcsoltunk Felvidékre Pomichal Krisztiánhoz, az MCC Felvidék igazgatójához is.

  • Horváth József: Nagyon komoly szakmai hibák történtek + videó

Egy ilyen látogatás előkészítése hosszú időt vesz igénybe, előtte el kell végezni egy nagyon aprólékos munkát, felderíteni a kormányülés helyszínét, megnézni, hogy milyen menekülési útvonalak vannak. Nagyon sok apró momentum, amit el kell végezni. A kordon másik oldalán nem voltak ott a civil ruhás emberek, illetve senki sem állt a tűzvonalba, a védett vezető és a támadó közé, itt nagyon komoly szakmai hibák történtek - mondta el a Napi aktuálisban Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor beszédet mond a Békemeneten + videó

Orbán Viktor beszédet mond a Békemeneten + videó

A Napi aktuális vendége ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég Alapítvány tanácsadója volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető Békemenet, a háborúba készülődő NATO és a határzár miatt megbüntetett Magyarország témákról beszélgetett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!