2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A Sajdik 03:00

Belföld

Mélyen elhallgatja a baloldali sajtó Karácsony Gergelyék újabb, bűncselekménygyanús botrányát + videó

Valakinek már tennie kellene valamit! Ezt a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője mondta a HírTV-nek Karácsony Gergely újabb kampányfinanszírozási botránya után. Budai Gyula szerint a baloldal Budapesten tele van olyan súlyos ügyekkel, amelyek mellett már nem lehet elmenni. A főpolgármester botrányairól eközben továbbra is hallgat a dollármédia.

  • Mélyen elhallgatja a baloldali sajtó Karácsony Gergelyék újabb, bűncselekménygyanús botrányát + videó

Súlyos bűncselekmények gyanúját vetik fel a pénzmozgások, amelyek Karácsony Gergely és üzlettársai, szövetségesei között történtek - erről beszélt a Budapesti Fidelitas elnöke. Renge Zsolt szerint már számos kétes ügy került napvilágra, amelyeket jegyzőkönyvek és banki tranzakciók is bizonyítanak.

A 2021-22-es kampányban ugyanaz történt, mint 2019-ben: mindkettőt külföldről finanszírozták - jelentette ki a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője. Budai Gyula a Napi aktuálisban arról beszélt, Karácsony Gergely és a dollárbaloldal ahelyett, hogy a budapestiekért dolgozott volna, csak a csaját zsebét tömködte.

Karácsony Gergely szerint azonban minden kiszivárgott dokumentum, hangfelvétel ellenére neki nincs mitől tartania, szerinte ezek az ügyek nem léteznek. Ugyanígy látja a dollármédia is, ugyanis elhallgatja a baloldali sajtó Karácsony Gergelyék újabb, bűncselekménygyanús botrányát.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Amikor Magyar Pétert elkapja az ideg + videó

Amikor Magyar Pétert elkapja az ideg + videó

Egy bőrövvel hozta a ki a sodrából Magyar Pétert egy nő Szentendrén. A baloldali politikus mögé állt, majd magasba tartott egy bőrövet, hogy az eseményt rögzítő kamera is jól lássa.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!