2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Több millió forintot taxizgatott el Karácsony Gergely pártjának társelnöke + videó

Több millió forintot taxizgatott el Karácsony Gergely pártjának társelnöke - írja a Magyar Nemzet. A lap szerint mindezt úgy tette, hogy az önkormányzat gépjárművet biztosít a számára, amihez sofőr is jár. A HírTV megkereste Barabás Richárdot, de a politikus válaszok helyett lerakta a telefont.

  • Több millió forintot taxizgatott el Karácsony Gergely pártjának társelnöke + videó

Ha nem kezdjük el és noszogatjuk az egész világot abba az irányba, hogy csökkentse a szén-dioxid kibocsátását, akkor meg fogunk főni ezen a bolygón - hangoztatta Barabás Richárd alig egy hete a DK kampányrendezvényén. Az önmagát környezetvédőnek tituláló politikusról most azonban kiderült: több száz alkalommal utazott taxival önkormányzati pénzen.

A XI. kerület fideszes képviselője azt mondta: nem érti a helyzetet, mert az alpolgármestereknek az önkormányzat gépjárművet biztosít ráadásul sofőrrel. Junghausz Rajmund hozzátette: sok esetben sem az indulási, sem az érkezési cím sincs Óbudán.

Megkerestük a botrány miatt Barabás Richárd alpolgármestert. Azonban ő nem kívánt nyilatkozni az ügyben. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!