2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

A magának megszavaztatott díszpolgári címmel tüntették ki a gyöngyösi polgármestert + videó

Díszpolgári címet szavaztatott meg magának a baloldali többségű képviselő-testülettel gyöngyös polgármestere. Hiesz György átvette a kitüntetést, de stábunkat nem engedték be a terembe. A Fidesz polgármesterjelöltje úgy véli, az újabb események azt bizonyítják, hogy változásra van szükség a városban.

  • A magának megszavaztatott díszpolgári címmel tüntették ki a gyöngyösi polgármestert + videó

Alapításának 690. évfordulóját ünnepelte Gyöngyös. A jeles alkalomból pedig az önkormányzat díszpolgári címeket osztott ki. A kitüntettek között volt a város jelenlegi vezetője Hiesz György is. Mint kiderült, a polgármestert az egyik önkormányzati képviselő terjesztette fel erre a címre, amit aztán baloldali többségű képviselő-testület meg is szavazott. Az ünnepélyes átadón stábunk is szeretett volna ott lenni, de nem engedték.

Szerettük volna megkérdezni Hiesz Györgyöt, helyénvalónak tartja-e a díszpolgári-címet és hogy miért tiltották ki stábunkat az eseményről. Választ azonban nem kaptunk.

Szókovács Péter, a gyöngyösi Fidesz-KDNP és Városom Szeretlek Egyesület polgármesterjelöltje szerint egyes médiumok kitiltása megszokottá vált a balliberális városvezetés alatt.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!