2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:10

Vezércikk

Vezércikk: A Fico-merénylet veszélyes folyamatok kezdete lehet Európában + videó

Aki most nem azon dolgozik, hogy nyugtassa a kedélyeket, az maga is bűnrészes lesz minden további erőszakos cselekményben. Békés Mártont, Pindroch Tamást és Rákay Philipet arról is faggattuk, vajon hogyan lehet megelőzni a további politikai erőszakot Közép-Európában a szlovák miniszterelnök elleni merénylet után.

  • Vezércikk: A Fico-merénylet veszélyes folyamatok kezdete lehet Európában + videó

Főbb témák: 

  • MERÉNYLET - Fico állapota stabil, de nagyon súlyos
  • BÉKEPÁRTISÁG - Orbán szerint a nyerészkedők útjában állunk
  • ÓVADÉK - Megszüntetik az „antifa-ügy” olasz vádlottjának letartóztatását

Vendégek: 

  • Pindroch Tamás, aki felháborítónak tartja, hogy az olasz baloldal nyomására az antifa ügyben megadta magát a magyar igazságszolgáltatás.
  • Békés Márton, aki szerint kelet-európai börleszkbe hajló az az amatőrizmus, ahogy 2019-ben megpróbálták Karácsony kampányát finanszírozni.
  • Rákay Philip, aki alig tudott elaludni a Robert Fico elleni merénylet után elolvasott gyűlölködő kommentek miatt.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk - A gyűlölet nem pálya + videó

Vezércikk - A gyűlölet nem pálya + videó

Ha szükséges, akkor jogi úton kell véget vetni a politikai gyűlöletnek, hiszen Robert Fico lelövése óta nem csak a magyar, de több nyugat-európai kormányfő is sorra kapja az életveszélyes fenyegetéseket. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!