2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A Sajdik 03:00

Háború Ukrajnában

Napindító: Dunda György - A mozgósítási törvény hatálybalépésével vége a nyugodt életnek + videó

Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója számolt be a legfrissebb ukrán eseményekről.

  • Napindító: Dunda György - A mozgósítási törvény hatálybalépésével vége a nyugodt életnek + videó

Az új mozgósítási törvény hatálybalépésével „véget ér” az ukránok egy része által élt „nyugodt élet”. Ezt Dmitro Lazutkin, a védelmi minisztérium képviselője mondta az Espresso műsorában – írja az Unian.

Lazutkin úgy véli, hogy "egész Ukrajnát mozgósítani kell, hiszen az ellenség erős".

"Volt egy ilyen bejelentés a védelmi minisztérium részéről egészen pontosan Dmitro Lazutkin személyéez kötődik. Azt mondta megengedhetetlen az a fajta kettősség, ami jelenleg a háborús Ukrajnát illeti és mindenki arra készüljön, hogy május 18-a után megváltozik az eddigi életmenete. Megszűnik a nyugodt élet, pontosan így fogalmazott. Azt mondta, hogy nem megengedhető, hogy miközben egyesek a keleti égeken harcolnak, addig a békésebb nagy városokban (...) szórakozzanak és úgy éljenek, mintha nem egy háborús országban élnének."

-mondta Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!