2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Eszméleténél van a meglőtt Robert Fico + videó

A reggeli Híradóban Szlovákiából kollégánk, Bende Balázs jelentkezett.

  • Eszméleténél van a meglőtt Robert Fico + videó

A legfrissebb hírek mind arról szólnak, hogy Tomáš Taraba környezetvédelmi miniszter bejelentette, sikeres volt a műtét. Úgy tűnik, hogy a közvetlen életveszélyt sikerült elhárítani. Eszméleténél van Robert Fico – mondta el élő bejelentkezésében Bende Balázs kollégánk. 

Nagyon kemény szavakkal illetik egymást a különböző politikai szereplők ma Szlovákiában. Az utóbbi hónapokban elszabadult gyűlölet cunami, ami a liberális ellenzék részéről érte Robert Ficót vezetett a merényletig, vélik a kormányzó pártok – tájékoztatott kollégánk. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!