2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Ottó 22:35

Külföld

Cintula hitet tett a Progresszív Szlovákia elnökjelöltje, Caputova mellett

Szerda délután érkezett a hír, hogy fegyveres merénylet áldozata lett Robert Fico, Szlovákia miniszterelnöke. Fico túl van az életveszélyen, de állapota még mindig nagyon súlyos. A támadó egy 71 éves, lévai illetőségű költő, Juraj Cintula volt.

  • Cintula hitet tett a Progresszív Szlovákia elnökjelöltje, Caputova mellett

A szlovák merénylő irodalmi klubjának bejegyzéséből kiderül, hogy Cintula hitet tett a Progresszív Szlovákia elnökjelöltje, Caputova mellett.

A szerző az utolsó bekezdésben tesz hitet a Progresszív Szlovákia elnökjelöltje mellett: „A nők vérrel írták be magukat a történelem nagykönyvébe, amelynek tonnányi a súlya. Miért ne támogathatnánk egy nőt az államfői posztra? Hisz ez a történelmi szükségszerűség elengedhetetlen eleme, amely ugyan tragikus, de bátor és szép! Különösen, ha a várt és megérdemelt diadallal végződik – mindannyiunk nevében. Zuzana Caputovát támogatom! A nő nem csak arra van, hogy a fiú sötétedés után libabőrös háttal üldögéljen, miközben csuklik a gyönyörűségtől.”

Fotó: Alex HALADA / AFP

Forrás: mandiner.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Csörte - Politikai nézetkülönbségért halál jár?

Csörte - Politikai nézetkülönbségért halál jár?

Többször rálőttek a szlovák miniszterelnökre, a merénylet után több európai politikus is életveszélyes fenyegetést kapott. Hogy jutottunk el idáig? A közéletet érintő legfontosabb eseményekről ezúttal Gajdics Ottó, Boros Bánk Levente, Kukorelly Endre és Fodor Gábor vitázott.. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!