2023. 01. 30. Hétfő Martina, Gerda napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Sajtóklub 14:05

Belföld

Szavazás

Ön szerint a Leopard harckocsik átadása közelebb hozza a békét Ukrajnában?
Belföld

Novák Katalin köztársasági elnök a Sándor-palotában hivatalos látogatáson fogadta az azeri elnököt

Novák Katalin köztársasági elnök a Sándor-palotában hivatalos látogatás keretében fogadta Ilham Alijevet, Azerbajdzsán köztársasági elnökét.
Bayer show

Schmidt Mária fenntartja korábbi állítását Németországról

Erkölcsileg és politikailag is eljelentéktelenedett Németország - hangsúlyozta a Terror Háza Múzeum főigazgatója a Bayer show-ban. Schmidt Mária kiemelte: az egykori nagyhatalom most az orosz-ukrán háború kapcsán sem hoz saját döntéseket.
Belföld

Dobrev teljesen eltűnt a brüsszeli botrány kirobbanása óta

Kirobbant ez a korrupciós ügy, és az árnyékkormány árnyék-miniszterelnöke a nyilvánosság előtt hetek óta nem szerepel, Brüsszelben és Strasbourgban hírét-hamvát nem lehet látni - mutatott rá Deutsch Tamás EP-képviselő.
Sajtóklub

Sajtóklub: Az Eötvös Gimnáziumban totális nagytakarításra van szükség

Félmillió forint. Ennyiért lehetett bejutni, akár rosszul sikerült írásbeli vizsgával is, az ország egyik elit iskolájába - derítette ki a Metropol. A budapesti Eötvös József Gimnázium igazgatójának vesztegetési ügye kiverte a biztosítékot ezen a héten nemcsak a közéletben, de a Sajtóklub stúdiójában is.
Célpont

Célpont: Brutális kegyetlenséget próbálhattak meg eltussolni az újpesti gyermekotthonban

Rendszeresen molesztálhattak egy ötéves kislányt Újpesten, egy önkormányzati fenntartású gyermekotthonban. Az esetről a Célpont szerkesztősége tavaly év végén értesült, amikor az otthon egyik dolgozója megkereste a stábot.
Gazdaság

Nagy segítséget jelent az önkormányzatok számára a kormány rezsitámogatása

Orbán Viktor várhatóan a következő időszakban találkozik a vármegyék és a főváros vezetőivel, hogy tovább egyeztessenek a rezsitámogatásokról.
Külföld

Dobrev Klárával és több momentumos képviselővel is együtt dolgozik Marc Angel

A szocialistákkal való szoros viszonyát az is mutatja, hogy az MSZP egykori országgyűlési képviselője, Gúr Nándor fia, Gúr Roland az irodavezetője.
Belföld

Bayer Zsolt: Az a feltett szándék, hogy Németország ismét magával rántsa majd egész Európát?

Németország háborúban áll Oroszországgal. Ezt közölte velünk a minap Annalena Baerbock német zöldpárti külügyminiszter. A kijelentésre Bayer Zsolt legújabb vlogbejegyzésében reagált.
Külföld

Olasz képviselők után is nyomoznak

A brüsszeli korrupciós botrányok ügyében kapcsoltuk Rómából Jánosi Dalmát és Páfalvi Milánt, a Nézőpont Intézet elemzőjét, Budapestről.
Külföld

Újabb nevekkel bővülhet a érintettek listája

A brüsszeli korrupciós botrányok jelenlegi helyzetéről a HírTV brüsszeli tudósítója, Zöldhegyi Katalin számolt be.
Gazdaság

Csaknem 44 ezer látogatóval zárt az AGROmashEXPO

Csaknem 44 ezer látogatóval zárt a 41. AGROmashEXPO, amelyet idén is az AgrárgépShow-val közösen rendeztek a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban - közölte a Hungexpo hétfőn az MTI-vel.
Gazdaság

Több mint 3 millió éves matrica jár le január 31-én

Az új éves autópálya-matricák beszerzését sokan hagyják az utolsó pillanatra - közölte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.
Külföld

Életét vesztette egy fiatal palesztin Hebronnál

Életét vesztette egy 26 éves palesztin Hebronnál, a palesztinok szerint izraeli katonák fejbe lőtték, Izrael szerint baleset okozta halálát - jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet hétfőn.
Külföld

Feltételezett orosz kémeket tartóztattak le Szlovéniában

Sajtóhírek szerint a két gyanúsított nemcsak Szlovéniában, hanem más országokban is aktív volt, és együttműködött külföldi hírszerző ügynökségekkel.
Színes

Az időjárásról mindenkinek

Hidegfront érte el térségünket, fagyosan indult a reggel. További részletek kollégánktól, Solti Szabinától, aki Óbudáról jelentkezett be a Napindítóban.
Belföld

Napindító - Új koncepcióval érkezik februárban a Budapest Central European Fashion Week

A rendezvény kapcsán Forintos-Szűcs Anitával, a Magyar Divat & Design Ügynökség vezérigazgató-helyettesével beszélgettünk.
Belföld

Napindító - Gazdaságos vezetés: Spóroljon litereket

Csörgő László vezetéstechnikai oktatóval, Juhász Milán arról készített riportot, hogy hogyan fogyaszthat kevesebbet gépkocsink.
Belföld

Napindító - 30 éve keresett maffiavezért fogtak el Olaszországban

Az itáliai maffiavezér elfogásáról, valamint arról, hogy egymásra vallanak a brüsszeli korrupciós botrány résztvevői, Szomráky Béla Olaszország-szakértőt kérdeztük.

Legfrissebb híreink

Napindító - Kell-e antibiotikum?

Napindító - Kell-e antibiotikum?

A meghűlés, megfázás tüneteiről és kezeléséről dr. Halász Ágnes fül-,orr,- gégész allergológus szakorvossal beszélgettünk.

Radar

Radar - A fermentálás titkai

Radar - A fermentálás titkai

Ábrahám Anikó boszorkánykonyhájába látogattunk el a Sopron melletti Ágfalvára, ahol nap, mint nap kísérletezik újabb és újabb fermentumokkal.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!