2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Belföld

Szentkirályi Alexandra: Karácsony = Gyurcsány +videó

Újra esküt tett Karácsony Gergely Gyurcsány Ferencék mellett a Partizánban - emlékeztetett közösségi oldalán a kormánypártok főpolgármester-jelöltje. A műsorban elismerte, hogy a DK és a Párbeszéd programja közt nincs már nagy különbség. Sajtóhírek szerint abban állapodtak meg, hogy a DK, akkor támogatja őt a főpolgármesteri indulásban, hogyha 2026-ban, Dobrev Klára lesz a közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt. 

  • Szentkirályi Alexandra: Karácsony = Gyurcsány +videó

Karácsony = Gyurcsány - Ezt írta közösségi oldalán posztolt videóhoz Szentkirályi Alexandra. A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint Karácsony újra esküt tett Gyurcsányék mellett.

A DK-MSZP-Párbeszéd közös főpolgármester-jelöltje csütörtökön adott interjút Gulyás Márton baloldali aktivistának. Karácsony a beszélgetésben egyértelművé tette, hogy a Gyurcsány-párttal közös politikát vall.

Dobrev Klára március végén jelentette be: a DK, az MSZP és a Párbeszéd stratégiai együttműködésről szóló megállapodást kötött.

A megállapodás értelmében, Gyurcsányék Karácsonyt támogatják a fővárosban. Ennek viszont az az ára, hogy Dobrev legyen 2026-ban a közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Pünkösd napját ünneplik vasárnap a keresztény egyházak

Pünkösd napját ünneplik vasárnap a keresztény egyházak

A húsvéti időszakot lezáró ünnepen a keresztények a Szentlélek eljövetelére, az egyház alapítására és az egész világra kiterjedő missziós munka kezdetére emlékeznek. Az ünnep alkalmából országszerte ünnepi szentmiséket, istentiszteleteket tartanak.
Deutsch Tamás: Magyar Péter gyárilag erőszakos + videó

Deutsch Tamás: Magyar Péter gyárilag erőszakos + videó

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke Putnokon minősíthetetlen hangnemben kiabált a templomból érkezőkkel, köztük a fideszes polgármesterrel. Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője erről is kifejtette véleményét a HírTV Politikai hobbista című műsorában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!