2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Korrupciós ügyben lett gyanúsított az ismert szocialista politikus

Gyanúsítottként hallgatta ki az ügyészség Molnár Zsoltot a vesztegetési ügyében. A gyanú szerint az MSZP országgyűlési képviselője negyvenmillió forint kenőpénzt vett át egy informatikai cég vezetőjétől.

  • Korrupciós ügyben lett gyanúsított az ismert szocialista politikus

Gyanúsítottként hallgatta ki a Központi Nyomozó Főügyészség Molnár Zsoltot, az MSZP országgyűlési képviselőjét a vesztegetési ügyében.

A gyanú szerint 40 millió forint kenőpénzt vett át egy informatikai cég vezetőjétől azért, hogy ne akadályozza a vállalkozás BKV-s pályázatának sikerét.

A szocialista politikus azt mondta az RTL Híradónak, hogy ártatlan, és panaszt tett a szerinte alaptalan gyanúsítás ellen.

Az MSZP az üggyel kapcsolatban azt közölte, hogy a párt bizalma töretlen a politikusban.

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy az Országgyűlés április elején felfüggesztette Molnár Zsolt MSZP-s képviselő mentelmi jogát. A szocialista politikust az ügyészség a zuglói korrupciós botrányban kihallgathatta ki.

Az ügynek egyébként már több szocialista gyanúsítottja van, köztük Baja Ferenc volt miniszter, Horváth Csaba, Zugló polgármestere és Tóth Csaba, a zuglói szocialisták erős embere. Egy vallomás szerint a baloldali politikusok összesen 300 millió forint vesztegetési pénzhez jutottak hozzá.

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: MTI/Kovács Attila

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!