2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Napi aktuális

Tóth Mihály: Komoly közlekedésbiztonsági kockázatot is rejt a módosítás + videó

Tízezer hajós és még ennél is több turizmusban dolgozó megélhetése kerülhet veszélybe. A részletekről Tóth Mihályt, a Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivőjét kérdeztük.

  • Tóth Mihály: Komoly közlekedésbiztonsági kockázatot is rejt a módosítás + videó

Úgy tiltotta ki az utasszállító hajókat a közgyűlési többség a Duna fővárosi szakaszáról, hogy nincsenek meg azok a kikötők, ahol 2025. januárjától megállhatnának a szállodahajók – mondta a Napi aktuálisban a Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője.

Tóth Mihály szerint a főváros egy telefonhívással rendezhette volna, hogy a 13. kerület lakóit leginkább zavaró hajó ne egy BKV kikötőben kössön ki, ehelyett a rendelet 100 ezer ember megélhetését tették kérdőjelbe.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kemény harc megy a XII. kerületért + videó

Kemény harc megy a XII. kerületért + videó

Fontos, hogy a hagyományos értékek, a családok biztonsága megmaradjon a Hegyvidéken! Erről Fonti Krisztina a Fidesz-KDNP XII. kerületi polgármesterjelöltje beszélt a HírTV péntek esti Napi aktuális című műsorában. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!